TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 519)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

To video budu brzo mit, chces ho preposlat?

seven
    Účastník

nexxie: Nechci nikoho nikam tlačit (to ani nemůžu), jen jsem chtěl vedět na jaké datum se tak zhruba můžu těšitsm3. Apropo proč reaguješ na dotaz který není směrovaný tobě? sm3

Last
    Účastník

nexxie: Jj, sorry, to jsem si vsim az potom 🙂

nexxie
    Člen

LastHunter: ja jen ze to bylo v samostatnym novym topicu{uplne nesmyslne}.. ale presunuti je lepsi varianta 🙂

kluci vazne nevite jakym fontem sou delany texty TRANSMISSION?

Last
    Účastník

Palda61 & Nexxie: Ale tak pánové 🙂
    Davidos: Koukni do fóra [url=http://forum.trance.cz/list.php?7]tracklisty[/url], je to tam 🙂

nexxie
    Člen

delete.. 🙂

Palda61
    Člen

oh my god…

Davidos
    Člen

Ahoj lidi,nevíte někdo v jaké verzi byla skladba od Marc Vision – Time Gate kterou hrál Markus Schulz.Byla to nějaká Hard,nebo Progressiv verze?Nemůžu ji nikde sehnat.Dík

pokoko
    Člen

hustley nehodlam se hadat kdo je v hudbe znalejší……neznaš me tak pšššššt prosimte. Hlavne že ty jsi všeznalek bracho. Nemaš neco s deivisem?sm17sm15

nexxie
    Člen

seven : dockej casu.. nejni jednoduchy sestrihat tuny materialu, dodelani titulku a podobne.. navic kluci z techna maj spoustu jinejch starosti.

seven
    Účastník

Dane pls. kdy můžu to video na techno.cz očekávat? sm3

Euphon1c
    Člen

jsou nekde videa? ne kratky z fotaku kterych je plny youtube, myslim poradny video sestrihany alá daniel panek.. nebo neco podobnyho jako tu uploadnul stoupa ??

Jollinka
    Člen

Nenahrával náhodou někdo dnešní reportáž v Esu? sm6

nexxie
    Člen

tak dneska byla na nove v esu reportaz z tm.. to byly asi ty novacky kamery co ste videli 🙂 delali rozhovor s ferrym a markusem.. docela fajna reportaz

FUGAZ
    Člen

[quote Anonymní uživatel]2 Jaggi: Hale stahovat by se nemělo!!!!!!! Ale dělá to asi každej, že jo, tak ti poradim Strong DC++. Tam jsem našel zatim všecko co jsem kdy hledal. sm3[/quote]

Ale bacha, někteří provideři „[b]musej[/b]“ spolupracovat s policií ČR – tzn. jakmile zjistěj tvé IP (u P2P to neni težké – kór přez DC++) a tvého providera, on má tu [b]povinnost[/b] jim říct kdo se pod tou IP skrývá sm6 …. ale jak říkám, jak kde a jak kdo sm4 (u nas jsou 3 provideri a spolupracujou s nimi – ale treba ve vedlejsi meste jsou dalsi 2 a ty s nimi nespolupracuji)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.