TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 519)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Bylo to utahaný jak čínská nudle na Fila(u) už jsem byla hotová tak jsem to vzdala a nakonec slyšim že to bylo asi to jediny co stalo za to. AAAACHHH joooooo

Tecko
    Člen

[quote Binary]Jak je to s těma fotkama od Palčiho? Na techno.cz jich je jen pár s odkazem, že celý report je na webu Transmission. Tam jsem ale nějak nepochopil jak je zobrazit...[/quote]

ja myslim, ze to jsou ty co jsou na webu unitedmusic.cz no myslim urcite

leqtrik
    Člen

prosím nevíte jak se jmenuje track v tom videu?????PLS,je to naprosto nááádhernýýýýsm10

Magico
    Člen

T5 byla minimálně stejně dobrá jak ta loňská ne-li lepší.

Poliak – tak na něj jsem byl docela zvědavej, umí zahrát dobře, ale bohužel jsem ho vůbec neslyšel, pouze jako basovou kulisu při čekání v šatnách ve které jsem bohužel čekal asi hodinu.
    Ottaviani – to co zahrál nebylo špatný ale pro ty co na něm byli v v Retru tohle byl průměr 7/10
    Schulz – Asi nejlepší set večera, podle reakcích publika bych řekl, že i na něj byla nejlepší atmosféra, celá plocha se zvedlýma rukama… 9/10
    Corsten – taky to dokázal pořádně rozjet, jeho set sice nepatřil k jeho nejlepším, ale nezklamal, na něj bylo na ploše i nejvíc narváno, je vidět, že tu má velkou základnu fans 8/10
    Rank1 – live je prostě live, rozhodně živý klávesy tam byly slyšet, narozdíl od Giuseppeho, škoda jen že zahráli tak krátce 8/10
    Fila – mno na závěr bych si přál někoho kdo ze mně ještě vymáčkne poslední síly, bohužel Fila to nedokázal, kterej hrál moc měkce na můj vkus. To takovej SvD, Cosmic Gate, Woods apod…..hmmm to by bylo jiný kafe na závěr. 6/10

FUGAZ
    Člen

[b]btw: by mne zajímalo odkud byli tihle co zpovídali Pepíka ?? [/b]

[img]http://techno.cz/gallery2/d/269577-3/6P2Q6929.jpg[/img]

Binary
    Člen

Jak je to s těma fotkama od Palčiho? Na techno.cz jich je jen pár s odkazem, že celý report je na webu Transmission. Tam jsem ale nějak nepochopil jak je zobrazit…

Součův mobil se pokazil? to néééééé… sm19 nejlepší fotoreportové zařízení je v tahu…

jinak ty fotky chci tak jako tak, takže až se potkáme na icq… sm4

souca
    Člen

Star_Guitar: mám jenom pár fotek. Mobil poslední dobou nefunguje tak, jak má – všechno je šíleně světlýsm8 pošlu Ti je přes icq, jestli chceš. Nemá cenu je někam dávatsm7

Souca: kdy budou fotky od tebe? sm2

Tecko
    Člen

Ja myslel ze se jich ptaji, jestli vubec vi na cem jsou. A ze se tesi ten vecer na Armina tak, ze to mysli vazne. Asi jsem neco zaspal, ze odpovidaji schvalne takhle. Sorry
    Jinak video stahly a myslim, ze je dobry a aspon trochu priblizi tu super sobotni noc.

alexx
    Člen

ta anketa je udělaná schválně takhle sm0 sm15

swo
    Člen

Tecko: ta otázka je položená schválně (táhne se to už od Mácháče – to je na dlouhý povídání) a lidi v tý anketě si z toho dělaj pr***. i když jeden nikdy neví…:D

nexxie
    Člen

kuci nevite nekdo jakym fontem je ten nazev TRANSmISSION delanej?

Tecko
    Člen

To Freezer: pekny report skoro jako kdybych ho psal ja 🙂
    Myslite, ze ty lidi v te ankete na rave.cz si nedelaji srandu? Prece z vsudypritomnych plakatu musi vedet na koho jdou 🙂
    Jinak taham to video z ulozto tak jsem zvedavej…nejradsi bych byl kdyby Transmission byla 2x do roka nemuzu se ji nabazit….

blackwolf
    Člen

Tak jsem se lidi dodíval na ty videa. sm4 A musím říct, že když člověk paří, unikne mu tolik detailů, že to není možný. Podle mě intro na Rank1 – Hostile attack je absolutně nejlepším intrem co jsem zatím v životě viděl. Toho jsem si všiml už tam, ale až to teprve člověk vidí i z jiného pohledu tak si uvědomí tu propracovanost detailů. Takže aleluja Vision Impossible! Jen jak říkám, to bylo na vystoupení Rank1 jediným plusovým bodem. Přejmenoval bych je na uspávače hadů. A celková laser show byla na hodně vysoké úrovni. Prostě i ostatní intra k DJs´neměly chybu. Bože jak já bych se tam chtěl vrátit. Nic jdu to zaspat nebo si to pustím snad ještě jednou. sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.