TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,279)
  • Autor
    hectic
    Člen

[quote iamek]Jakou povest proboha ? sm15 ... A pokud prijede Prydz, SHM nebo dalsi house jmena tak budu jen rad a treba se zase na halovku do CR vypravim. I kdyz cesky promoter uz nema co nabidnout.[/quote]

Na tenhle odpad tu je Sensation, tak táhni tam sm4

York
    Člen

Rendolf: Naprost souhlasím proč by to dělali sm6 no snad to je celé FAKE!!!! Naděje umírá poslední 🙂

Rendolf
    Člen

Desire: Já tomu taky nevěřím, proč by to dělali? Vždyť víc lidí tam stejně nenarvou, takže nepotřebujou rozšiřovat repertoár stylů, na trance vždycky bude zaplněná hala…

iamek
    Člen

Jakou povest proboha ? sm15 … A pokud prijede Prydz, SHM nebo dalsi house jmena tak budu jen rad a treba se zase na halovku do CR vypravim. I kdyz cesky promoter uz nema co nabidnout.

D4ve
    Člen

Desire: no kdo vi sm3 ja si pockam, az pak budu remcat.. sm15

York
    Člen

Tak tohle je masakr že chtěji zrušit TM a udělat z toho bůh ví co:( Další pohřbená párty :(:(

TM R.I.P

Desire
    Člen

D4ve: bohužel nedělám… Samotnýho mě málem kleplo, když mi to na TM řikali…

Anonymní uživatel
    Host

To je blbost, proc by zabijeli tak pracne vybudovanou povest TM, kdyz muzou udelat kompletni trance lajnu pod 1 mega CZK a stejne tam 14 000 dostanou vzdy, nehlede na to ze cena kazdym roke listku roste. Cela SHM by stala kotel penez . Ale pokud je to pravda, ani bych se nedivil, nicmene takovych fakeů uz tady bylo jako lineupy primo od zdroje napojenyho na Kucery….A vzdy to nakonec bylo jinak. Uvidime. Jsem zvedavej koho daji k Schulzovi v unoru, kdyz akce ma byt 22-5:00h. Doufam aspon v 1 dobry zahr. jmeno.

D4ve
    Člen

Desire: to si delas sane kurva ?

Desire
    Člen

Nevím jak moc je to pravda, ale toto byla poslední TM jak ji známe.. Příští rok už to nemá být Transmission, má to mít jiný název (např. Global Mission) a nebude to čistě trancová akce.. Prý, aby mohli vozit i SHM a apod.. Tohle info mám přímo od zdroje napojeného na M. Kučeru.. sm9
    Asi inspirace od ID&T a jejich pohřbení Trance Energy..

sheva
    Člen

já si zas myslím, že záležitost O2 Areny jsou vytopený hajzly, ale lockerboxy přece UM může vklidu navést do nějakých prostor Areny (a že jich tam na to je) když to všude dokažý návest i na holou louku, tak proč ne do takové haly??

Anonymní uživatel
    Host

Lockerbox je záležitost O2 Areny ne United Music s tím pořadatel nic nemůže udělat

seven
    Účastník

[quote Džamil]Celkově průměrná party - byly lepší, byly i horší. Nejlepší set Simon Patterson, největší vopruz Sander van Doorn. Ať de bzučet na SW. Pokud ovšem taky celej tenhle spektákl nepřejmenujou a od příštího roku to už nebude Transmission, ale jenom Mission. sm6[/quote]

Cože? Ty snad nemáš hudební sluch?! Sander byl extra třída! sm0 ne, jasný, každý máme jiný vkus, a líbí se nám něco jiného 🙂

D4ve
    Člen

na to, jak jsem si strasne pral, aby hral Simon nakonec, tak me to vubec nesere, ze hral ty sracky jako predposledni, pac bych toho pak litoval a zkazilo by mi to celou akci .. Wecka na hrad ! sm11

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nejlíp hrál Karel Kox… hrál ze dvou fléten full brutall Set…..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.