TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Paya
    Člen

[quote BarcC]Vy jste tak srandovní. Asi si řešíte komplexy... to se vám snad někdy stane že když píšete rychle, tak vám to někdy ulítne ne? proč to děláte?Jste směšní. Kvůli jednoho blbého písmenka se tak bavíte? "LOOOOOOOOOOOOOOOOOL" tak to jo, tak to jste asi hodně jednoduší, když se smějete jednomu písmenk, to hlavně dokazuje, co máte v tom prošňupaném mozečku. Měli byste se uklidnit a zamyslet se nad sebou, že jsou i lidé, kterým ty vaše priminivní, na úrovni 10tiletého dítěte, poznámky přijdou trošku trapné a ještě jim zvedáte sebevědomí tím že se ukazujete jako největší blbečci. Vy byste potřebovali Help 😉 a hlavně myslíš že v Austrálii budou chtít ať jim to napíšu nebo co vy trotli :-*[/quote]

komplex ani neřeším, spíš jsem čekal odpověď na mou poměrně primitivní otázku …

DreaX
    Člen

chjo :/ dík…

York
    Člen

DreaX: Nebude pač Dance extravaganza začínala vysílat až od 22:00 a končila ve 4:00 ráno

DreaX
    Člen

set Wček a Boom Jinxe nebude?

sklenda86
    Člen

tady je pár videí od mě v dobrý kvalitě

jinak k party, TM to byla moje druhá, oproti loňsku mi to přišlo organizačně a efektově trošku slabší ale hlavní je hudba a TM 2010 pro mě byla hudebně mnohem výživnější než 2009 sm3, set večera každopádně W&W.

Rendolf
    Člen

[quote Džamil]Celkově průměrná party - byly lepší, byly i horší. Nejlepší set Simon Patterson, největší vopruz Sander van Doorn. Ať de bzučet na SW. Pokud ovšem taky celej tenhle spektákl nepřejmenujou a od příštího roku to už nebude Transmission, ale jenom Mission. sm6[/quote]

To jsi ho jako zařadil do houseu?!sm10

York
    Člen

Simon zahrál snad nejlí ze všech, sice jsem očekavával víc tvrdčí set a taky se souhlasím že Simon měl být až na konci vůbec se nehodil před Wéčkama!!!!

York
    Člen

BarcC: Omlouvám se že jsem si tak do tebe ripnul a doufam že budem od teď kamarádi 🙂

Džamil
    Člen

Celkově průměrná party – byly lepší, byly i horší. Nejlepší set Simon Patterson, největší vopruz Sander van Doorn. Ať de bzučet na SW. Pokud ovšem taky celej tenhle spektákl nepřejmenujou a od příštího roku to už nebude Transmission, ale jenom Mission. sm6

sompet
    Člen

Jj, taky jsem byl překvapený že tam na Wéčka zůstalo ještě tak moc lidí, což bylo určitě super!! Tak to má vypadat…Jo a všimli jste si, že na lístcích už jako pořadatel není uvedena UM Music, ale Transmission s.r.o?

hectic
    Člen

jj Rendolf, taky mám nějaký velký okno
    ¨
    btw hodně slušnej crowd takhle pozdě ráno při nástupu W&W

[img]http://a.yfrog.com/img209/4963/excu.jpg[/img]

a tradiční návštěvnice sm16

[img]http://techno.cz/gallery2/d/912343-3/105.jpg[/img]

Rendolf
    Člen

hectic: tak to už jsme 3… sm15 teda kromě toho spaní, ale mě zase po asi 20. pivu vypnula paměť, takže si to pamatuju do nástupu Pattersona a pak okno…sm11

hectic
    Člen

Euphon1c: jsem na tom stejně, taky jsem většinu prochcal, prožral propil a bohužel i prospal sm0 zatim jsem si poslech andyho a sandera a oba sety se mi moc líbily, ten sanderův o fous lepší, ale chtělo by to znovu slyšet W♥W set sm3

K1aptcha
    Člen

tak na 140+ bpm může být sm3 jen vybrat ty správný tracky

dardic
    Člen

Boxi: Uplift -> To je totiž nářez jak sviňa no sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.