TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Rendolf
    Člen

[quote Paya][quote BarcC]Rendolf - a já ti vidím do kebule že myslíš venku jako v zahraničí? 😀 já taky byla na TE, byla jsem na ASOTu a na TM v jiných zemích... nechám tě v tom
    nemusím ti nic dokazovat, neznám tě, ty neznáš mě, nesuď...[/quote]

na TM v kterých zemích?[/quote]

Super poznámka… looooooooooooooooooool, S tou angličtinou nevim, jestli by jela do Austrálie…

seven
    Účastník

[quote]
    phonyx
    [b]Děkuju UM za další povedenou Transmission 🙂 Nechť ta další je aspoň stejně tak dobrá ;).[/b][/quote]

Tak to každopádně , tohle byla hustokrutá megapařba (SHPeho slang…) a já za ní též děkuji, všechny dostupné sety jsem dnes poslechl v práci, bez všech párty vlivů a všichni djs (tedy kromě bona a jaytecha, ty jsem neslyšel) zahráli skvěle, na andyho setu bylo znát že to nemůže nikam hnát vzhledem k časovému rozvrhu line-upu ale jinak si myslim že by tomu taky doved urvat koule. Ale nejvíc, a to fakt k***a nejvíc byl SANDER! už jenom ten začátek! ty p**oooooooo to byl prostě meganámrd! Jinak ty ceny na baru za ty děkovat nebudu, vim, nějak vydělat musíte a nic není zadarmo, zvlášť zřízení takovéhle halovky.

Sandeagle
    Člen

Já se teda zapojím, i když se předem omlouvám že sem na této akci chyběl… Jak může být Patterson pro vás překvapením když takhle hraje prostě normálně? Nebo to pro vás bylo překvapení tím, že jste ho v životě neslyšeli a na TM ste radši byli na jinejch, 100x ohranejch stage ? sm3

[quote-0 BarcC]Rendolf - a já ti vidím do kebule že myslíš venku jako v zahraničí? 😀 já taky byla na TE, byla jsem na ASOTu a na TM v jiných zemích... nechám tě v tom

nemusím ti nic dokazovat, neznám tě, ty neznáš mě, nesuď...[/quote-0]

sm15

[quote-1 iamek]Asi na te v australii nebo kde to je sm15[/quote-1]

sm15sm15

seven
    Účastník

[quote Chelseaplayer]Kazdy rok to same ze vas to bavi..Malo laseru,porad hraje Schulz, hajzly jsou potopene..Me to pripada ze se tam nekteri jedinci jezdi vysrat a vylecit si zrak laserem.Kdyz je nekdo rezident tak se na tu party vraci.Pro nektere je to prekvapeni.[/quote]

sm15sm15sm15 dobře ty

iamek
    Člen

Asi na te v australii nebo kde to je sm15

Paya
    Člen

[quote BarcC]Rendolf - a já ti vidím do kebule že myslíš venku jako v zahraničí? 😀 já taky byla na TE, byla jsem na ASOTu a na TM v jiných zemích... nechám tě v tom
    nemusím ti nic dokazovat, neznám tě, ty neznáš mě, nesuď...[/quote]

na TM v kterých zemích?

York
    Člen

[quote Anonymní uživatel] UM dělá maximum pro to aby vytvořila co nejlepší party pro český podmínky. .[/quote]

Plně souhlasím 🙂 UM se snaží uplně na maximu!!!! A taky tak vypadá jejich event party 🙂

Boxi: jako skalní fanynka Alíků sice uznávám, že Alíčí set z TM 08 byl super, skvělý a úžasný, ale zároveň se trošku přidám k OT a musím uznat, že protistrana má pravdu. Ano, Alíci hrajou uplift, ale poslední dobou takový ten slabý, jak třikrát převařený čaj, z jejich dvouhodinových setů je nabouchaných posl. 40 minut… Byls na Space Flashi? Já se víc bavila teď na TM při Moorově setu a následně pak při Markusovi, asi se dám na prog, děcka.
    Ještě před nedávnem jsem si klepala na čelo, co se komu nelíbí na A&F. Teď doufám že se brzy vzpamatujou, jinak ještě jedna taková párty jako byl Space Flash a už na ně nejedu.

Konec OT, každý svého gusta dišputát. W&W tady mají povětšinou kladné ohlasy, každému se líbí to jeho, tak proč ne?

Anonymní uživatel
    Host

Abych se ještě doplnil , a reagoval na některé z předchzích článků , tak myslim že UM dělá maximum pro to aby vytvořila co nejlepší party pro český podmínky. Takže moje vítky sou opravdu jen dodatek a nechci aby to vyznělo jako stížnost. Akce byla perfektní. ThX.

Honzin
    Člen

Koukám že jsem byl na jiné párty než všichni ostatní. Ale to bude tím že jsem zhýčkaný…
    -šatny (já říkám pořád, že ty lockerboxy by to vyřešily)
    -kouření na ploše (hold čeští partypeople jsou fakt nepoučitelný)
    -nepořádek (viz kouření)
    -takové zabezpečení jsem jen dlouho neviděl (aby se do Areny pronesly placatky vodky, vonavky, …a dalsí věcy…sm17)
    +hudba, vizualizace

Anonymní uživatel
    Host

Abych přidal taky svůj názor, tak za mě: „bomba“ . Oproti minulýmu roku trochu pohoršení ve službách jako např. [b]šatny[/b] , kde se tomu cápkovi nelíbilo že máme mikiny v rukávech bundy, tak sme platili 130,- (3 věšáky ) -> vůbec nevim jak se dostal k tomuhle číslu , nechtěl sem zdržovat tu hromadu lidí a schylovalo se k Andymu tak sem to nechal plavat. Dál taky [b]stánek se suvenýrama[/b] .. kde byl ? Lletos sem chtěl koupit tričko a stanek nikde. 3. Perfektní trojúhelník nebyl, celkově výzdoba stage nebyla tak perfektní co minule. Ochudili nás taky o sloupce s tanečnicema a téma nespracovali tak epicky co minule ( ale to tomu dalo už ten dokonalej nápad s tématem loňskym).

Ale co se týče hudby tak sem byl spokojenější než minulej rok. Sice sem tam neměl svýho Garetha, ale Simonem Pattersonem a W&W mě dostali , byl sem ve svym živlu. Samozřejmě Andy Moor , Markus i Sander perfektní , ale přecejenom ten konec sem si užil na maximum. -> to mi připomíná další mínus a to že se [b]EV2 vecpala i na LCDka[/b] :-). Nonic každopádně TM je hlavně o hudbě a ta byla dokonalá.

[b]Děkuju UM za další povedenou Transmission 🙂 Nechť ta další je aspoň stejně tak dobrá ;).[/b]

York
    Člen

Ups:) tohle jsem nějak minul že je žena sm15 i to se stáva 🙂

Rendolf: hehe pěkně z vostra do ní jdeš sm15

Rendolf
    Člen

[quote York]BarcC: hehe jsi mně teď dostal do koutu :-D[/quote]
    Bacha vole, je to ženská, ne chlap a je pěkně vostrá…sm15 A byla už i venku na akci…sm15 A jak krásně umí anglicky…sm13

York
    Člen

BarcC: hehe jsi mně teď dostal do koutu 😀

BarcC
    Člen

Za to I neeT your help se omlouvám, pos**te se tady z toho, kolik vám je, 14? 🙂
    to York → já přeci nesrovnávala vůbec nic 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.