TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Vrečus
    Člen

[quote Boxi]citace:
    Boxi
    To: breeze
    to nemuzes srovnavam Wcka a Aliky, ALici hrali podstatne lip, hravne hrali uplift, coz Wecka nehrali ani nahodou, spis takovy elektro.
    Z meho pohledu Wcka utahany

To že hraje Aly Fila uplift znamená , že hrajou líp jo? 🙂

jasny ze hrajou, o dost sm11[/quote] To je tvůj názor.. uplift na konec je nuda.. … Lepší rozjeb v tech trance jako W&W a ne take sračky jak Aly and Fila.. to je můj názor 🙂

BarcC
    Člen

Rendolf – a já ti vidím do kebule že myslíš venku jako v zahraničí? 😀 já taky byla na TE, byla jsem na ASOTu a na TM v jiných zemích… nechám tě v tom
    nemusím ti nic dokazovat, neznám tě, ty neznáš mě, nesuď…

Boxi
    Člen

citace:
    Boxi
    To: breeze
    to nemuzes srovnavam Wcka a Aliky, ALici hrali podstatne lip, hravne hrali uplift, coz Wecka nehrali ani nahodou, spis takovy elektro.
    Z meho pohledu Wcka utahany

To že hraje Aly Fila uplift znamená , že hrajou líp jo? 🙂

jasny ze hrajou, o dost sm11

sneck05
    Člen

[b]Videa z Tranmission od Ronnyho![/b]

Máme pro vás první videa ze sobotní Transmission 2010 Future Cities. Více najdete pod nadpisem.

[url=http://techno.cz/clanek/35674/videa-z-tranmission-od-ronnyho]http://techno.cz/clanek/35674/videa-z-tranmission-od-ronnyho[/url]

York
    Člen

I neet your help sm15 to byla nějaka buchta takhle popsana???

York
    Člen

To neni celý set 🙂 Dokud UM nezveřejní sety což je malá pravděpodobnost tak zbytek setů nikde už neseženeme :(:(

Hanny
    Člen

Nejdřív si musím rýpnout. Sama anglicky umím sotva dvě slova, ale než bych napsala I neet your help, tak bych si to aspoň vygooglila 😉

Nevím proč, ale stále častěji mi přijde, že na podobný akce se asi vypisujou konkurzy na „nejmíň oblečnou holku, která naopak bude vypadat co nejvíc jako zmalovaná kurvička“
    Kolikrát jsem s bradou u kotníků sledovala i bezmála stokilové slečny narvané do síťových punčocháčů, minisukně a korzetu.

šatny těžce nezvládnutý, stejně jako některý bary, zákaz vynášení i jedinýho pitomýho redbullu z vipka mi taky přijde jako debilita.
    DJs supr, lidí akorát, orgsmus večera při This Night. Akorát to zas uteklo něják rychle. A teď už zas není na co se těšit ..

dardic
    Člen

Zekousek -> [url=http://www.sendspace.com/file/thlhcr]http://www.sendspace.com/file/thlhcr[/url] Tady by měl být celý Pattersonuv set ….

Anonymní uživatel
    Host

TM best !!! Simon a WaW nejvic. Jen me stve ze nemuzu nikde sehnat set WW a simonuv neni celej. Asi to na E2 bylo jen do 4. Nevite nekde kde sehnat ty WW ?
    Dik

snek
    Člen

tak abych taky napsal pár řádek, přišel jsem na párty kolem půl 9, ze záčátku jsem se rozkoukával, Andyho jsem si poslechl ale nic moc, pak nastoupil velitel Schulz a zvedl si reputaci po minulém vystoupení na Pleasure. Sander nebyl špatný ale chyběl tomu vývoj. Patterson na kterého jsem se těšil a ještě ho neslyšel naživo zahrál skvěle, přesně jak jsem chtěl- perfetkni mix tech-trancu! Pak nastoupili Wéčka a po pravdě musím říct že i když jsem byl docela unavený mě nepustili až do posledního tracku. Každopádně spokojenost, žádné dlouhé zpívanky:))

York
    Člen

BarC: Nemůžeš porovnávat zahraniční Akce s ČR to je bezkonkurenční 🙂

York
    Člen

Každý člověk má své názoru a představy jak by měla ta akce asi tak vypadat a když jsem jim něco nelíbi tak si jenom stěžuje!!!! By sme měli být rádi že máme v ČR párty ikdyž má takové mále nedostatky…..

Rendolf
    Člen

BarcC: byla jsem na hodně akcích jak venku, tak vevnitř, ale každý si pořád jen stěžuje. – Ale já myslim venku jako v zahraničí, né venku jako open air sm13
    A jestli sis nevšiml, tak i na Sandera tu byly námitky. – Pár výjimek by se našlo
    A jsem ženská a ne chlap – peace 😉 – Bohužel z nicku nejde poznat jestli jseš chlap, ženská, nebo třeba hermafroditsm16 peace

BarcC
    Člen

Rendolf → byla jsem na hodně akcích jak venku, tak vevnitř, ale každý si pořád jen stěžuje. A jestli sis nevšiml, tak i na Sandera tu byly námitky. Na všechny tu byly námitky, ale každého názor.
    Nemyslím si, že by ses měl domnívat, že jsem snad na podobné akci ještě nebyla. A jsem ženská a ne chlap – peace 😉

Rendolf
    Člen

Chelseaplayer: Ty to neděláš??? Chyba…sm15
    Mě tam defakto sraly jen fronty na šatny a krávy, co stály na pánských hajzlech a když jsem jí řekl, ať odtáhne, tak na mě čuměla, jak kdybych mluvil mongolsky… To asi ten alkohol sm15
    Plus dávam hod-dogům u šaten, člověk se u toho čekání aspoň pořádně nažral sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.