TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,279)
  • Autor
    York
    Člen

Letošní Transmission byla super jako každý rok 🙂

Schulz zahral snad nejlepší set v historii své rezidentury na TM jinak Simona Pattersona a W&W hodnotím za nejlepší set z celé TM a největčím zklamaním byl Sander 🙁 Andera jsem tak poslouchal ale nějak mně neroztačil do uplného varu jako předchozí djs které jsem hodntil jako nejlepší z celé TM 🙂

Vission Inposible měly snad nejlepší intra a visualce v historii TM ale zase efekty byly slabší!!!!!

akorád ty šatny byly letoš hodně špatně zorganizovane to byl asi největčí nedostatek a co se týče WC tak ja se radči preventivně vyseru doma aby potom takove věci nemusel řešit v O2 Aréně 😀

Celkově když sečtu a podtrhnu tak celkový výsledek je vynikající a hodnoticí za nejlepší Trancovou Akci v tomto roce ale nepřekočila laťku TM 2008 🙂

Vrečus
    Člen

[quote Boxi]To: breeze
    to nemuzes srovnavam Wcka a Aliky, ALici hrali podstatne lip, hravne hrali uplift, coz Wecka nehrali ani nahodou, spis takovy elektro.
    Z meho pohledu Wcka utahany sm17 sm17[/quote] To že hraje Aly Fila uplift znamená , že hrajou líp jo? 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

NIKDO NENI DOKONALYsm3

Rendolf
    Člen

DomManiac: Jo tak na Schulzovo jsem byl zrovna chcát a pro pivo, takže jsem přišel až na Find Yourself, to byl už skoro konec. A u Pattersona mi to přišlo takový chaotický. Tak to je nejspíš tim, ale ta Schulzovo byla super…

BarcC: Bohužel pro tebe, na Sandera tu nikdo nic neřekl, ba naopak, samá chvála… Většina lidí z tohodle fóra jezdí pravidelně na akce ven, takže jsou zvyklí na 100% organizaci a profesionalitu, takže žádný fronty, čistý hajzly, dokonalej zvuk a projekce atd. Za to, že ty jsi nikde jinde nebyl, nikdo nemůže… peace sm11

Chelseaplayer: Jo, chodíme to tam zechcat, zeblejt a zesrat sm15

BarcC
    Člen

Souhlasím s Chelseaplayer !! sm3

Chelseaplayer
    Účastník

Kazdy rok to same ze vas to bavi..Malo laseru,porad hraje Schulz, hajzly jsou potopene..Me to pripada ze se tam nekteri jedinci jezdi vysrat a vylecit si zrak laserem.Kdyz je nekdo rezident tak se na tu party vraci.Pro nektere je to prekvapeni.

BarcC
    Člen

to Pavel.Redmill → myslím že jako rezident akce by tam měl být sm13 … všichni jenom říkáte co byste udělali líp a co vás sralo… a každý rok… tak proč tam chodíte? Nejste víc borci jak tkaničky od bot Sandera… klid

DomManiac
    Člen

[quote Rendolf]No já nevim jak vy, ale já jsem nějak nezaregistroval laser show, teda zaregistroval jsem něco málo, ale čekal jsem pravou svíčkovou a dostal jsem leda tak mletý...[/quote]

CO BYS CHTEL? TO TI JE MALO?

Anonymní uživatel
    Host

A K TEM ALIKUM: HRAL JEN FILA. TAK KDYZ UZ , TAK FILÍCI :-)vsichni djs,kteri hrali na tm jako posledni (roky 08,09,10) ,ZAHRALI LUXUSNE!

Anonymní uživatel
    Host

W&W hrali elektro? TAK TO JSEM BYL ASI NA JINE AKCI 🙂

hectic
    Člen

[quote Boxi]To: breeze
    to nemuzes srovnavam Wcka a Aliky, ALici hrali podstatne lip, hravne hrali uplift, coz Wecka nehrali ani nahodou, spis takovy elektro.
    Z meho pohledu Wcka utahany sm17 sm17[/quote]

No ty si týpek. Takže to co hrajou Wéčka je utahaný, a uplift, kterej hrajou alíci, je asi co sm15 Já jsem šťastnej, že jednotvárnýho upliftu z akcí ubylo, beztak je ve většině případů vždycky slyšet z upliftu úplný kulový

ital.2
    Člen

Letošní TM byla pro mě čtvrtou TM a myslím, že tou nejlepší co jsem zažil. Šatny byly v poho-byli jsme jedni z prvních-týpek s Nirvanou na triku ještě střízlivej.Při odchodu,asi 5:30 taky v poho,žádný čekání, akorát týpek s Nirvanou to už docela nezvládal.
    Boom Jinx – n/a
    Jaytech – slyšel jsem jen konec, ale asi to měl pěkný 🙂
    Andy Moor – Perfektní na rozjezd. Moc se mi to líbilo
    Markus Schulz – Těšil jsem se na něj, ale ničim nepřekvapil, prostě klasika
    SvD – Jo,to byl energy nářez. Pro mě rozhodně set večera, ještě teď mě bolej ruce a nohy 🙂
    Simon Patterson – Docela jsem se divil, jak mě dokáže rozpumpovat
    W&W – už jsme měli dost, takže jsem slyšel jen chvilky z tribuny, ale divil jsem se, kolik lidí ještě v půl šestý paří
    Vision Impossible -Loni o trochu lepší, ale v jednoduchosti je krása a co se laserů týče, nevim lidi,
    co byste ještě chtěli, myslim, že úplně dostačující
    Protikůřácké hlídky – asi fungovaly dobře, ale na ploše se stejně hulilo
    Partypeople – pro mě dobrý, žádný problém. Když nesu pití a strčim do týpka kterej má ruce jak Rambo a on se mi ještě začne omlouvat, to je moc pěkný
    u nás by mě takovej asi rozmáčknul o zeď.
    Celkově SUPER PÁRTY. Perfektně jsme si to užili a už se těšim na příští

mareno
    Člen

[quote Anonymní uživatel]nej song večera Cosmic Gate - Exploration Of Space (CG's Back 2 The Future Remix)[/quote]

Pecka, stejně jako Hymn 2.0 nebo Forbindden City.

Flash2001
    Účastník

Přihodím i něco ze svých dojmů, vesměs převažují pozitiva, i když výrazné nedostatky se našly taky.

Organizace: u vstupu do arény v pohodě, ale ty šatny!!! To snad radši nebudu ani komentovat…To by byl takový problém zavést lockerboxy? Další silný negativum byly záchody, takový „povodně“ jsem neviděl fakt dlouho. Naopak velmi příjemným překvapením byly ty protikuřácké hlídky, za tohle palec nahoru.
    Zvuk, projekce a světla: ozvučení mi přišlo OK, nebylo to přebasované, zvuk čistý. Světla a lasery více méně taky OK, nestěžoval jsem si. Téma měst budoucnosti se mi líbilo, projekcí mohlo být možná více, ale když jely naplno, tak byly povedené (Moskva a Rio se mi líbily nejvíc)
    Lidi: až na pár excesů mi přišli taky v pohodě, ale ono to bylo nejspíš i tím, že jsem se více méně pořád pohyboval mezi známými
    DJs:
    – Boom Jinx a Jaytech: neslyšel jsem, nemůžu hodnotit
    – Andy Moor: příjemný progressivnější set, moc potěšil hlavně Flash Brothers feat. Epiphony – More Than You Know (RAM Remix)
    – Markus Schulz: začátek sice docela nuda, ale pak to dobře rozjel a zahrál rozhodně lepší set než na Pleasure Island
    – Sander van Doorn: pro mě velice příjemné překvapení a jeden ze setů večera, potěšil zejména luxusním Hymn 2.0sm5
    – Simon Patterson: těšil jsem se na něj hodně a mě osobně nezklamal, jeho set měl určitě energii
    – W&W: solidní závěrečná řežba

Suma sumárum nejlepší Transmission to sice nebyla, ale vyložený propadák taky ne, zejména díky všem přátelům jsem si to fakt užil. Doufám, že na rezervách se bude pracovat, aby byly odstraňovány (hlavně ty šatny!!!). Závěrem zdravím všechny známé, které jsem potkal (a i ty, které jsem sice potkat nestihl, ale byli tam).

Rendolf
    Člen

[quote Anonymní uživatel]nej song večera Cosmic Gate - Exploration Of Space (CG's Back 2 The Future Remix)[/quote]

To nemůžu hodnotit, protože to hráli W&Wčka a na ty už jsem v hale nebyl, Exploration Of Space byl na svoji dobu(cca 10let zpět???) nadčasovej song, ale i tak pro mě nej SvD – Hymn 2.0
    Každopádně jsem zvědavej a těšim se na set W&Wček, doufam, že se brzo někde objeví…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.