TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Ivoshek
    Člen

I já se tu hezky vykecám 😀

Nejdřív k organizaci – Šatny tradiční katastrofa, ovšem taková kvalita hajzlů se docela zvedla, protikuřácký hlídky vtipný, ale dokonce občas účinný (dobrej nápad)…jinak stage se mi moc líbila, nechybělo časté použití laserů, prskavek, ohňů, téma a vizualizace na jedničku. Zvuk byl pro mě akorát, ani přehulenej, ani potichu, takhle bych si to představoval pořád. Takže suma sumárum UM rozhodně palec nahoru

Dj:
    Boom Jinx – slyšel jsem jen cca posledních 20 minut, takže na plný hodnocení to není, nicméně i to se mi líbilo…
    Jaytech – taková dobrá pohodička, takhle bych si přesně představoval warm up, i když na loňskýho Sana to nemělo, přesto jsem byl spokojenej a dávám 7/10
    Andy Moor – pro mě naprosto jasné zklamání večera. Moc jsem od něj nečekal, ale tohle byl fakt děs. Prvních 30 minut to bylo na blití, druhých 30 minut rozpačitý a pravda posledních 30 minut mírné zlepšení a jen proto mu vlastně nedám nulu 3/10
    Markus Schulz – jasně dokázal proč zrovna on je rezidentem Transmisse…Bylo to prostě super a užil jsem si to jak se patří. Mnohem lepší než loni, mnohem lepší než na Pleasure, díky Markusi – pro mě jednoznačně 10/10
    Sandern van Doorn – zas tak moc ho nemusim, ale po tom co předvedl loni, jsem byl hodně v očekávání, možná i díky tomu loňskému nářezu ve mě zavládlo trochu zklamání, nicméně celkově rozhodně nezklamal a takovej Spaceman a C´mon mě vážně udělali radost, dávám solidních 8/10
    Simon Patterson – obrovské překvapení večera!Tohle byl neskutečnej masakr. Slyšel jsem ho poprvé, ale kurňa doufám že ne naposled. Trochu mě to připomnělo set Marca V na Sensation – prostě přišel, viděl a rozsekal, jen kdyby tak mohl hrát o 30-60 minuty dýl…pro mě 12/10 :)))
    WaW – už jsem neměl dostatek sil, tak jsem to bohužel zabalil dřív, ale co jsem slyšel cca prvních 30 minut, dalo se, ale hodnotit nemůžu…

Celkově pro mě letos jednoznačně akce roku, dávám jednu velikou jedničku ovšem s vykřičníkem (Moor)

Nulda
    Účastník
    Vrečus
    Člen

Byl jsem v Praze celý víkend a musím říct , že to bylo super.. Warm up v Mecce nic moc, nebýt tam ty wéčka tak je to nehorázná nuda a ted k Transmissionu. skvěle zorganizovaná akce, pěkné téma , fajn efekty, mnoho známých . Hudebně se mi to ale až tak nelíbilo .
    ANDY MOOR – ohraná písnička pořád to samé, v klubu je to fajn , ale v hale nic moc 4/10
    MARKUS SCHULZ- Na něj se vždy těším , než ho vidím a slyším a jak na to přijde , tak mi tam vždy něco chybí.. jak včera tak na PI 5/10
    SANDER VAN DOORN- To už bylo trošku lepší, sice si tento set moc nepamatuju , ale dalo se to 6/10
    SIMON PATTERSON – Od toho jsem si hodně sliboval . Nakonec jsem byl taky zklamán a po první slušné půlhodinně jsem šel čerpat síly na moje miláčky . takže Simon 5/10
    W&W- unaven po náročném víkendu jsem našel síly hned při prvním tracku a celej set jsem si užil jak na Tm tak na Warm Upu… jejich styl prostě miluju , jejich produkci taktéž . Byl to nářez. Kluci si to umí užít a ty sety jsou pokáždé plné energie, pro mě set večera !!! 10/10

DreaX
    Člen

Sander to rosekal))

Anonymní uživatel
    Host

asi spoustu lidí zde naštvu.. ale jednoznačně nejlepší Jaytech, úžasný tracky, skvělá houpačka na 129, dobrrej zvuk!!
    andy moor – čekal jsem lépe, potěšil závěrečný track – ben nicky rattle…
    schulz – průjem jako každej rok, už je v Pze přešulcovánio… chtělo by to nový jména…
    van doorn – ujížděl do techna, víc to mrdalo, než by to mělo nápad
    patterson – prvních 40 jen mrdání a breakdowny, nic víc, paxe rozjel do melodií, ušel
    w+w, prvních 25 minut mě tak odradilo, že jsem odešel…

hodnocení akce – 3, kde jsou doby kdy tu byl kyau+albert, atb, avb, mike … tohle je děs

rogerer
    Člen

úžasný, parádní, masakrózní. Simon má můj respekt i Marcus….uaaah..organizace fajn, šatny se daly….ceny taky, lasery a pyro super, zvuk super, stage jednoducha ale myslim že naprosto dostacujici – v jednoduchosti je krasa…partypeople supernemám tomu co vytknout…teda možná to že to mohlo bejt delší 😀

edit:
    jo a jak tu nekdo psal ze marcus hral zpivanky…lool…stahnete si ten set…

DomManiac
    Člen

v klubu takove mordy zni lepe a i ten kontakt mezi partypeoples a nima byl uzasny 😀 pro me to bylo lepsi…padlo tam vice stejnych tracku jak na TM

Anonymní uživatel
    Host

Na ulozto jsou i sety ve WAVu : http://www.uloz.to/hledej/?q=transmission+2010 co na to rikate?

Anonymní uživatel
    Host

jak hrali wecka v mecce? ve srovnani s tm?

DomManiac
    Člen

Pro me byla lepsi patecni MECCA jak TM 😀

Pawouk
    Člen

no tak moje dojmy…. dorazil jsem akorát na intro markuse, ten zahrál super set, podle mě nejlepší za ten večer… SvD taky nebyl vůbec špatnej, Patterson to slušně řezal, nijak výrazně mi to v paměti neutkvělo, ale zaskákal jsem si slušně… a konec večera v podání véčer bylo pro mě vyloženě zklamání, zůstal jsem až do konce, ale připomínalo mi to set ATBho z T3, kdy to furt tlumil a pak ho na fóru všichni pomluvili (byla to moje první trance akce, takže se mi to ještě líbilo…)

Jinak zvuk mi přišel v pohodě, možná vokály byly slyšet trošku slaběji (i když teda moc jich nikdo nehrál), možná že i trošku málo nahlas… ale stál jsem celou dobu úplně vzadu za barem, takže asi i proto ten zvuk mi přišel slabší, rozhodně chvíle, kdy skáču u podia jsou dávno za mnou, včera jsem se tam postavil na 10 vteřin a šel jsem pryč…

po akci jsme šli ještě do Prdele a tam mě to bavilo víc než celá transmission, takže po loňském vynechání se budu příští rok opravdu jen těžce rozhodovat, abych vyrazil znova…

[url=http://www.dance-event.cz/foto.html]FOTKY[/url] z Transmission 2010

Boxi: Kdyby hráli svůj set kolem těch 140 bpm, končili by s poloprázdným placem, většina lidí by tu rychlost celej set nezkousla.

Boxi
    Člen

Zdravim,

z meho pohledu vyhrava taky jedine SImon, hudba mela trosku grady prokladany upliftem, ten krom Markuse nehral skoro nikdo. Wcka taky nebyli spatny ale meli to moc pomaly, na konec to meli rozsekat kolem tech 140 minimalne.
    Ale pohodka akce. Hlavne slecny z celyho sveta sm5sm5sm5sm5sm5

D4ve + Consequence: Tisíc lidí, tisíc chutí.. sm3

Jinak kromě jednoho Poláka, co se ládoval koksem na wc, jsem na smažky naštěstí neměl moc štěstí..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.