Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2010 – 6.11.2010
- Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 11. 2010 v 18:26 #185744
consequence
Člen[quote Ma7ous]Taky se mě W&W nelibili, ale tak yklamali m2 u6 na ASOT450 tak6e jsem od nich ne4ekal nic , yato Simo překvapil a označím ho za největší hvězdu večera. A musím uznat že letos bylo fakt smažek nějak víc než loni. Ale ja jim to přeju ať si užijou.[/quote]
Smažky mě taky zarážely. Nevim, jestli vypadám jako dealer, nicméně na kouli se mě tam ptali za večer asi sedmkrát.
7. 11. 2010 v 18:25 #185743consequence
Člen[quote D4ve]consequence: tak to jste vyjimky sm11[/quote]
Koukám. Alespoň budu pro příště vědět, na koho se máme jít ven courat po stáncích s jídlem.
7. 11. 2010 v 18:21 #185741majklhauske
ČlenMa7ous: přepiš ty šifry, dík … kdo to má číst..
7. 11. 2010 v 18:19 #185740Ma7ous
ČlenTaky se mě W&W nelibili, ale tak yklamali m2 u6 na ASOT450 tak6e jsem od nich ne4ekal nic , yato Simo překvapil a označím ho za největší hvězdu večera. A musím uznat že letos bylo fakt smažek nějak víc než loni. Ale ja jim to přeju ať si užijou.
7. 11. 2010 v 18:18 #185739Nosala
ČlenTo jsou zase kecy. Brečet kvůli šatnám. Nemáte lozit dok první kilometrové řady, co vidíte. Já na šatnu čekal maximálně 5 minut a to jsem přišel po deváté.
7. 11. 2010 v 18:06 #185737D4ve
Členconsequence: tak to jste vyjimky sm11
7. 11. 2010 v 17:43 #185735MaŤa
ČlenNapíšu to v krátkosti. Největším lákadlem byl pro mě Simon..a má očekávání bezkonkurenčně splnil! Při jeho setu ukápla i slza.. Zahrát tenhle set někde v klubu, tak ho asi zboří 😛
Markus mě osobně příjemně překvapil, Sander nudil a nudil…
7. 11. 2010 v 17:42 #185734consequence
ČlenZajímavé. Nám se W&W vůbec nelíbili.
7. 11. 2010 v 17:37 #185733hectic
Členstyk: jj přesně, takhle plnej parket na konci akce jsem v ČR snad ještě neviděl
a k ty kuřácký hlídce, fakt pecka, když jsem dorazil domů, tak jsem byl celej udivenej, že nemám téměř vůbec zahulený hadry
7. 11. 2010 v 17:12 #185732styk pohlavson
ČlenTak taky něco přihodím.
[b]Markus[/b] – zahrál svůj standard, v minulosti mě braly jeho sety víc, ale špatný to nebylo a lidi si to rozhodně užívali.
Přijde mi ale, že pochytil pár gest od Armina (srdíčka, letadýlka, dražba sluchátek) a mám pocit, že některý ty gesta
jsou trochu póza (teď přidám basy na mixáku a pak dám ruce nahoru a zařvu „Come on“. Nebo jsem to dělal před chvílí,
tak udělám radši letadlo?..) Je to ale jenom můj dojem. 6/10[b]Sander[/b] – parádní set.. Neřezal jako kdyby hrál na konci, ale přesto zahrál podle mě výbornej set, kterej měl hlavu a patu,
byl melodickej a nechyběla tomu šťáva.. Potěšil zejména se Siedem Van Rielem – „Crossroads“ a „Tweak your knipple“, který jsem blbec prošvihnul na baru a zaslechl až konec.. 9/10
[b]
Simon[/b] – myslím, že jeho výkon asi nedocením.. Po 40-ti min, kdy mi tracky přišly víceméně monotónní, dělaný podle jedný šablony a navíc furt hraný na 138-140 bpm, jsem se odebral na pokec a drinky s lidma.Nevím, já si tech-trance představuju trochu jinak a myslím, že Simon dokáže zahrát líp.. 6/10[b]W&W[/b] – set večera.. Exploration of space, Arena, Mainstage, no a především Bottle, kdy málem spadla celá hala.. sm5
Na závěr večera pro mě naprosto perfektní set a zdálo se mi, že po Simonovi přitáhli na plac i docela dost lidí. 10/10[b]šatny[/b] – prů*er jako dycky, je mi líto lidí, na který se nedostalo.. zajímalo by mě, kdy i v ČR konečně vyzkoušíme locker-boxy..
[b]zvuk[/b] – asi jako dycky v 02 Aréně – jak kde, jak kdy.. Jsem ale rád, že jsem měl špunty, čistej zvuk, tam kde jsem byl, moc nebyl.
[b]lidi[/b] – atmosféra byla podle mě v pohodě a lidi mi přišli snad nejohleduplnější, co jsem kdy viděl..
mám pocit, že se nám zvedla kultura českých party people, aspoň včerejšek mi tak přišel..
(Myslím, že ale po 17.12., kdy je Laidback Luke v Sasazu, změním zase názor..)
[b]světla apod.[/b] – nemám pocit, že by něčeho bylo nedostatek, všechno vyhovovalo, téma nebylo zlý, neřeším, že zelenej laser
blikal o 10 sec v průměru dýl nežli modrej atp..Protikuřácká hlídka – mazec! Škoda, že neměli teasery a hasičáky na případný hříšníky, bylo by to dovedený k dokonalosti..sm0
Celkově parádní akce, děkuju všem známým za super kalbu, zdravím nově poznané a special pozdrav do Ovy. sm3
7. 11. 2010 v 16:40 #185730Sigix
ČlenDobre rano vsem 😀
Tez tu napisu par radku. Zacnu od konce celkovy dojem z akce mam paradni. Byl sem se vsech TM, a prijde mi ze od roku je neco lepsi neco… jako vdycky 🙂
Co se organizace tyce, tak tam to pokulhalo pomerne. Jako prvni pustej lidi v 8 kdyz prvni clovek od tech osmi hraje. Nesmyslna kontrola u vstupu, kdy stejne pousteli kazdyho, jeho tam zdrzeli aby se nereklo… U staen hrozny, stacil tam jeden clovek z „protikuracky hlidky“ aby rekl lidem ze sou volny satny na boku a vzadu a nestali jak kreteni a nestosovali se u jezdich schodu 😀
K DJs:
Boom Jinx: hrozne sem se na nej tesil, rikal sem si ze by mohli byt prekvapeni vecera jeste nez zverejnili lineup. A ono to svym zpusobem prekvapeni vecera bylo, naprosto pohodovy rozjizdeci set, byla to parada. Akorat ac sem se dostal na plochu kolem 8:25 jako jeden z prvnich, nebyla sance slyset proste cely.Jaytech: co to jako bylo? to se mi fakt nelibilo, proste nenadchlo. Zklamat nemohlo, protoze sem ho jeste neslysel 🙂
Andy Moor: zacatek mel vylozene divnej, navic pro vsechny kdo chvalili vzuk tak az od pulky jeho setu to konecne vyladi, do ty doby (dj predtim) prebasovy, odrazel se zvuk (moc nepochopim s tim systemem zvukovym kterej se kalibruje temer sam). Od pulky setu dobry, peknej uvod pro Markuse.
Markus Schulz: Parada, bomba, pecka. Hrozne se mi libilo, zvedlo naladu, bezvadnej set co se pro na TM hodil a sedl se vsim vsady. Mel sem velkou obavu, protoze po PI na nej nikdo chvalu nepel a co sem posluchal set z moskvy pred tejdnem tak to byla celkem tragedie taky… Ale tady me dostal, skvely zazitek.
Sander Van Doorn: Zklamani 🙁 bude to tim ze proste minule zahral luxusni hard set a hodne lidi podle me od nej cekalo proste tvrdsi vystoupeni.
Simon Patterson: Hodne dobry a jako ze hodne. Libilo se mi moc je to velkej symapatak a taky to pekne umel predat 🙂
W&W: Nejlepsi set vecera a to jednoznacne, proste rozsekali arenu a to na maderu. 10/10
Ke scene a tak:
Future cities na mne pusobili peknym dojmem. Prislo mi ze se vsadilo na relativni jedoduchost coz se vyplatilo. Arena byla plna lidi a dobre ze tam nebyli kostky jako minule. Skoda tech trablu se zvukem ze zacatku, je ale pravda ze tam stejne nebyla tak polovina lidi a pri plny arene uz to bylo luxusni. Letos mi tam prislo smazek a fetaku nepocitane, docela me rozsekali typci s crackovou dymkou kousek prede mnou a sjetech lidi na maderu ke konci. Plus extremni mnozstvi huleni, letos mi to tam fakt znatelne vadilo.7. 11. 2010 v 16:33 #185728TIGI
Člen[url=http://forum.trance.cz/read.php?7,182021,182021#msg-182021]Tracklist[/url]
7. 11. 2010 v 16:25 #185725Anonymní uživatel
HostTRANSMISSION 2010 – FUTURE CITIES sety ke stažení
http://www.urtrancezone.com/live-sets/transmission-2010-o2-arena-prague-czech-rep-2010-11-06-t34522.html7. 11. 2010 v 16:25 #1857242Sexy
ČlenPovedená akce, Transmission nikdy nezklame…
Parking hned vedle O2 za 200,- na noc – dejme tomu, vstup bezproblemovej, ale ty satny… To je vzdycky pruser : ).
Samotna arena jako vzdy nadstandard – veskery obcerstveni je dostupne az do rana (potesila me slecna na baru, kdyz mi prodala RedBull za 15Kc sm13), zachody v poradku (ale podle toho, co pisete, tomu bylo ve skutecnosti jinak : ))
Organizace bez problemu, partypeople snad nejohleduplnejsi, co jsem kdy zazil.Ted neco malo k hudbe:
Andy Moor: Obrovsky zklamani. Slysel jsem ho podruhy (poprvy v Roxy to bylo perfektni), a jeho set byla jedna velka nuda… Potesil akorat trackem See The Sun od Dareyho, ale v nejakym prisernym mixu.
Markus Schulz: Super set. Zahral i nekolik veci z jeho novyho alba (Perception, Rain …), bavil od zacatku, do konce. Tesim se na jeho unorovy vystoupeni v SaSaZu : )
Sander: Opet parada. Nejvic to rozsekal svym nejnovejsim pocinem, trackem Daddy Rock. To jsem skakal 5 metru vysoko : )
Pri Simonove setu jsem nabiral sily na zaverecnou naloz od Wecek, ale co jsem mel moznost zaslechnout, hral rozhodne kvalitne.
W&W: No a co dodat k temhle klukum… To nejlepsi nakonec, zahrali snad vsechny jejich pecky – Mustang, Arena, Mainstage a tak dále… Vrchol setu ovsem Exploration of Space. Tahle klasika se zase musi zacit hrat!!!Secteno, podtrzeno, Transmission 4 sice neprekonana, ale kdo nebyl, muze litovat. Rozhodne nadprumerna party (tou je Transmission ostatne vzdycky : ))
7. 11. 2010 v 16:14 #185720D4ve
Členja jo ! a chcu ho ! set vecera !
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.