malarkey: Jediný štěstí, že jsem toho feťáka neviděl já, páč já bych to nerozdejchal. Takový z…i si zasloužej umřít a ne chodit na akce
Jinak hajzly byly asi jediný mínus celý organizace, fakt strašnej bordel, ale jinak jsem s organizací naprosto spokojen, poprvé celkem zmáknutý šatny, čekačka asi jen 15-20 minut, teda kdyby se tam nenasral nějakej ošklivej, ožralej, spocenej špekoun, kterej hlásil, že je z ČT1 ať ho všichni pustíme
Téma mi bylo nějak ukradený, hlavu a patu to moc nemělo co jsem tak registroval, ale co už. Každopádně byl jsem totálně unešenej z těch laserů, to byla ta největší pecka jakou jsem viděl. Ohňostroje taky dobrý, opakovali se z TM08.
No těžko hodnotit výkony DJ’s byl jsem celkem na padrť, takže jsem si to užíval, ale prostě kromě W&W mi nikdo nevyrazil dech. Transmission hudebně byla letos docela slaboučká. Málo profláklin. Škoda, že W&W nedali Gotham sm0 Jinak Exploration of Space track večera a Are you ready for some oldschool, to byla taky solidní pecka. Zbytek si moc nepamatuju. Stáhnu a poslechnu sety, snad se někde vyloupnou i W&W
Ale celkově jsem hodně spokojen sm3