TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Toho setu od W&W je fakt skoda, neslysel sem celej 🙁

D4ve
    Člen

W & W – Not Broadcast … to je parada, nejlepsi set vecera a oni to nenahravaj .. fu Evropa 2 ! sm15 snad je to nahrane a povoli to zverejnit, muzem doufat…

hectic
    Člen

Začínám pomalu zjišťovat co všechno v noci hrálo a co sem všechno jsem missnul a začínám bejt pěkně nasranej, omg sm0

Anonymní uživatel
    Host

Tak tady je zbytek videi, HD kvalita, slusny zvuk 🙂

Marc Simz – Forbidden City

Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception

W&W – Arena + Intro

Marcel Woods – The Bottle

Greg Downey – Global Code (Scot Project Remix) + Intro

hectic
    Člen

d4ve: Jo nechtělo se mi psát název, ja jsem registroval, že jste ho tu psali sm2

btw, když teď čumim na tracklist a koukám na videa, tak Andyho set se mi taky celkem líbil

a btw ty špunty Etymotic, to si nemůžu vynachválit, to jsou fakt peckový pecky

D4ve
    Člen

[quote hectic] Are you ready for some oldschool[/quote]

myslis Marcel Woods – The Bottle, co ? sm15

rado
    Člen

ked tam simon zabombardoval lightwaves tak som si skoro znicil topanky!sm13
    w&w , simon a markus uzassm5

Organic.
    Člen

Povedená akce, nový známosti 🙂 a oko který víc než Dj pult sledovalo holčičí obsazenstvo okolo :))

jinak k hudbě pro mě nej večera byl zcela Simon Patterson, nečekal sme od nej že pustí něco tak brutálního naopak u Sandera na kterýho sem se těšil nejvíc mě naštvala nechutná přebasovanost a občas mu neseděl přechod :/ Andyho sem nijak extra nevnímal a Wčka sem musel pochvíli opustit a i tak miz vonilo v uších než sem se k nim vrátil aspň na posledních 30 minut 🙁 Opravdu mohli dát o trochu menší volume ale možná je že mám uši zničený od samýho střílení bez chráničů uší…

nicméně vůbec nelituju že sem šel od devíti večer do šesti do rána jedna velká party!

snad se jim podaří/bude chtít příštírok dotáhnout Arneje toho bych si naživo poslechl hodně rád 🙂

hectic
    Člen

malarkey: Jediný štěstí, že jsem toho feťáka neviděl já, páč já bych to nerozdejchal. Takový z…i si zasloužej umřít a ne chodit na akce

Jinak hajzly byly asi jediný mínus celý organizace, fakt strašnej bordel, ale jinak jsem s organizací naprosto spokojen, poprvé celkem zmáknutý šatny, čekačka asi jen 15-20 minut, teda kdyby se tam nenasral nějakej ošklivej, ožralej, spocenej špekoun, kterej hlásil, že je z ČT1 ať ho všichni pustíme

Téma mi bylo nějak ukradený, hlavu a patu to moc nemělo co jsem tak registroval, ale co už. Každopádně byl jsem totálně unešenej z těch laserů, to byla ta největší pecka jakou jsem viděl. Ohňostroje taky dobrý, opakovali se z TM08.

No těžko hodnotit výkony DJ’s byl jsem celkem na padrť, takže jsem si to užíval, ale prostě kromě W&W mi nikdo nevyrazil dech. Transmission hudebně byla letos docela slaboučká. Málo profláklin. Škoda, že W&W nedali Gotham sm0 Jinak Exploration of Space track večera a Are you ready for some oldschool, to byla taky solidní pecka. Zbytek si moc nepamatuju. Stáhnu a poslechnu sety, snad se někde vyloupnou i W&W

Ale celkově jsem hodně spokojen sm3

jezdec
    Člen

Kucas – až na to, že je to vytržený z kontextu 🙂 ale jinak v pohodě … jo a hlava mě bolela z jinýho důvodu sm4

Anonymní uživatel
    Host

sakra to nikde nebude set W&W??? nejlepší set z celý noci a nikde neni. . .

Chelseaplayer
    Účastník

Jestli hral Markus zpivanky tak to by chtelo zajit preventivne k usnimu

Tholy
    Člen

Hudba děs běs, všichni DJs by si měli preventivně dát po čuni. Respketive první 2 ne, protože jsem je neslyšel, ale Sander,Markus i Moor mě vyloženě nudili, samý zpívánky, žádný tancovačky, jediný plus byly WW. Akce jinak zorganizovaná povedeně, ale hudba mě dost zklamala.

Anonymní uživatel
    Host

Sety ke stažení z Transmission zde: http://www.qsound.eu/forum/viewtopic.php?f=111&t=14304

Anonymní uživatel
    Host

pridavam par svych videi z vcerejsi akcicky, k memu velkemu prekvapeni se skvelym zvukem a HD kvalite 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.