TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Prááávě jsem se vrátil z Prahy.. cestu mi pokazyl týpek, který se „ocitl“ v Pardubicích pod vlakem 🙁 ale jinak tenhle víkend můžu díky TRANSMISSION nazvat jedním slovem.. NEJVÍÍÍÍC!!! 🙂

Co se organizace týče.. až na to kouření všude možně, tak si myslím, že to bylo celkem v pohodě 🙂 jsem kuřák, ale včera mi to přišlo až moc 😀

A k DJs..

Boomjinx a Jaytech, těžko říct.. byl jsem tam, ale nějak jsem to nevnímal.. obhlížel jsem, co se za ten rok v O2 aréně změnilo :D:D

Andy Moor.. začal jsem se do toho pomalu dostávat a docela mě překvapil 🙂

Markus Schulz.. klasika.. jeden z TOP DJs a opět nezklamal 🙂

Sander Van Dorn.. jestli mi někdo dokázal včera rozpárat hlavu hudbou, tak to byl on 😀 opravdu klobouk dolů a myslím, že jeden z mála, který na takovou akci jako DJ určitě sedí!!

Sááááájmon… nejvíc.. tenhle styl co hrál mám rád ze všech nejvíc, takže ten má u mě hned 3x +!!! 😀

a nakonec W&W.. co ti dva kluci předvedli to se snad ani slovy nedá vyjádřit.. jednoznačně nejlepší zakončení akce, které mohlo být a za sebe můžu říct, že to bylo nejlepší vystoupení večera!!! 🙂

a chtěl bych zdůraznit jednu věc.. ZVUK!!!! Byl jsem na transmission i loni a když jsem viděl že i letos bude FUNCTION ONE, dostal jsem po loňsku celkem strach 😀 ale smekám před tím co předvedli se zvukem letos.. opravdu klobouk dolů!!! Žádný kravál, ani ticho.. opravdu akorátní a jsem nejvíce spokojený!!! 🙂

Toť můj názor 🙂

D4ve
    Člen

taky pohodnotim celkove..

Boom Jinx – neslysel jsem
    Jaytech – fajn progressivni veci hral, libilo se mi to, jen to bylo fakt moc pomale… 6/10
    Andy – toho jsem moc taky neslysel, asi jen pul hodky, ale zacatek se mi moc libil.. 7/10
    Markus – napravil si u me reputaci po Pleasuru, kde zahral otresne… 8/10
    Sander – celkem jsem cumel, necekal jsem ze to bude tak rezat uz od zacatku.. byl to ten vecer pro me set number 1, ale veril jsem jeste Weckam, jelikoz jsem je jeste neslysel, ze ho prekonaj sm3 9/10
    Patterson – co to bylo za shit ? sm15 radsi jsem sel na bar nebo jsem odpocival na tribune a nabiral sily na Wecka, to se nedalo ani poslouchat.. jedinne co bylo pri jeho setu dobre, byla ta laser show .. 5/10
    Dabl Ju and Dabl Ju – neskutecny sekec mazec ! jeden z mych top 5 setu, co jsem kdy slysel.. od zacatku to melo stavu a energii a neslo se nehybat, probudili i ty space z tech tribun a ty zdechalky co nevydrzej do 6ti sm15 fakt klobouk dolu pred tim, co predvedli… 10/10

jen me nasrali ti curaci.. cekam 15 minut na to, abych si s Weckama mohl dat fotku.. 25 ldi predemnou se snim vyfotilo, podepsalo na tricka, flyery, cd apod a kdyz jsem prisel na radu jak tak rekli ze uz se to musi sklizet.. zabit malo, prisaham kurva ..

ty hajzly byly taky pekny shit.. v pul 10 jsem prisel na wc a tam potopa jak cyp.. a ty barmanky ? vetsi ojebavky jsem nevidel sm15 sm15

dardic
    Člen

Chelseaplayer-> Asi chtěl všem ukázat jak mu z te akce a te hudby je sm15

Kucas
    Účastník

[quote jezdec]Andy Moor - zahrál pár dobrejch věcí, ale jinak mi to přišel takovej [b]standardní nevýraznej nářez[/b][/quote]
    to je slovní spojení sm15

[quote jezdec]Sander van Doorn - opět předvedl jak tomu umí urvat koule. Je fakt, notnou část sem byl venku, protože mě začala bolet hlava[/quote]
    sm15

[quote jezdec]Simon Patterson - překvapil mě, jak dokázal lidi v takovou hodinu dostat do varu[/quote]

[quote jezdec]a doplatil na to jak jinak než odchodem velkou částí obecenstva [/quote]

sm15

Chelseaplayer
    Účastník

Drsny byl typek co hodil grcku na parkete jak tancily ty holky na tech podstavcich..Cumel jsem na neho jako minimalne 5 minut byl jenom tak opreny a snazil se to ze sebe vydristnout,takze kdyby chtel tak to mohl v poho vypustit na hajzlu..Tohle nechapu..sm13

Euphon1c
    Člen

klasická TM, zvuk nezklamal, djs nezklamali, fetáci, kuřáci a huliči taky „nezklamali“ takže průměr

DjPeroxid
    Člen

jedním slovem hodbě dobrá party:-)

D4ve
    Člen

dardic: tak kdyz nekdo hraje pokazde tak tvrde, tak proc by ne…

dardic
    Člen

D4ve: Ty máš zastavu skoro každou akci vole sm15

D4ve
    Člen

pri setu Wecek jsem mel srdecni zastavu sm15 masakr…

jack007
    Člen

Tak ja dorazil az v pul dvanacty a satny plno po pul hodce cekani, nakonec nam to dal do pytle za 50 🙂

jezdec
    Člen

Tak přidám i svojí trochu do mlýna. Přišlo mi to, nebo to bylo letos celý chudší? Dva podstavce pro tanečnice na place, efektů ubylo (dost možná to bylo i tím, že VJs neměli svou vlastní show), ani suvenýry se neprodávaly sm0 (já se těšil, že si koupim novou klíčenku, stará mi dodělává). Hlavně když sem přišel, tak mi neustále přišlo (i na Markuse, což mě dost mrzí, protože je to pro mě srdeční záležitost se Sanderem), že lidi se nějak nudili, nebyli tak vodvařený jako v dřívějších verzích.

Nicméně, co se týče organizace, přišlo mi to dobrý, ty jejich rádoby protikuřácké hlídky sm15 … jako jo, asi to má nějakej smysl, ale stejně když sem stál u zábradlí na terase, tak furt nějakej týpek podemnou dával brčka, takže … zkrátka člověk se tomu kouři nevyhne, ale je fakt, že kuřáků na place ubylo. Co se týče WC, slečny sem na pánských letos nepotkal, takže asi fajn, nicméně je to jenom moje zkušenost. Z šaten sem neměl tak dobrý zkušenosti, postál sem si půl hodiny, ale nakonec mě vzali … jako posledního. Chudáci lidi v davu za mnou. Hlavně tam byl nějakej týpek, kterej se s tim nesral a místo 30kč vybíral nekompromisně 60kč ve smyslu, že jestli se ti to nelíbí, tak můžeš jít do „háje“ (slušně řečeno).

Obecně k jednotlivým DJs:

Jaytech a Boomjinx – nehodnotim, neviděl sem
    Andy Moor – zahrál pár dobrejch věcí, ale jinak mi to přišel takovej standardní nevýraznej nářez
    Markus Schulz – nezklamal ani nepřekvapil. Docela se dalo i odhadnout, co bude hrát a do takové třetiny věcí sem se odhadem docela trefil
    Sander van Doorn – opět předvedl jak tomu umí urvat koule. Je fakt, notnou část sem byl venku, protože mě začala bolet hlava, ale ke konci si myslim, že to dobře rozjel
    Simon Patterson – překvapil mě, jak dokázal lidi v takovou hodinu dostat do varu, nicméně si myslim, že to byl nakonec velký luxus, který si dovolil a doplatil na to jak jinak než odchodem velkou částí obecenstva. Je mi jasný, že spousta lidí v tuhle dobu odchází, ale podle mě to přeřvával a moc nám nedal odpočinout.
    W & W – pro mě největší pecka večera. Na to, že už sem byl docela grogy a chtělo se mi spát, tak tihle pánové mě dokázali rozpohybovat, a to dokonce tak, že mě během tý hodiny a půl nic nenudilo. A myslim, že si toho všimli i ostatní, protože ubyla spousta lidí (podle mě) v chodbách a přišli ještě na plac.
    VJs – působilo to na mě dojmem, že zapomněli na to, že maj v plánu dělat Transmission a na poslední chvíli se pokoušeli něco sesmolit. Šílená nuda, nepromyšlený, neatraktivní. Nevim, co s nima letos bylo, vždycky sem s tim byl minimálně spokojen, párkrát mě i rozebrali svými nápady, tohle bylo jak na koncertu nějaký popový hvězdy.

Celkový dojem? Zlehka až do tvrdýho konce. Sem rád, že sem slyšel svoje oblíbený věci z poslední doby v halovém zvuku, hodně to umocnilo můj pocit. Nicméně co se týče TM … předchozí verze byly lepší, nejlepší asi ta poslední – 6/2009.

Anonymní uživatel
    Host

Stage se mi oproti loni zdála hodně chudá, to samý i sound chvílema. . .fakt jsem nečekal takhle odfláknutou stage. A i ty intra a celkově to téma mě moc nevzalo. Snad se příští rok vission impossible vytáhnou jako loni. . .ale Wéčkaři neskutečně řezali, nikdo mě tolik nebavil jako oni

No já si ten text přesně nepamatuju – a není to jedno? sm3

Chelseaplayer
    Účastník

Jou jou mysli Marcelka Woodse a pro me jeden z vrcholu vecera (rana)sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.