Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2010 – 6.11.2010
- Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 11. 2010 v 12:26 #185676
Kucas
Účastník[quote Star_Guitar][b]W&W[/b] - nuda k zbláznění, do you want to hear some oldskool? Wtf?[/quote]
Myslíš Are you ready for some oldschool? sm2
7. 11. 2010 v 12:26 #185677Kucas
Účastník[quote Star_Guitar][b]W&W[/b] - nuda k zbláznění, do you want to hear some oldskool? Wtf?[/quote]
Myslíš Are you ready for some oldschool? sm2
7. 11. 2010 v 12:13 #185675Anonymní uživatel
HostSander skvělej, ale co potom předvedli w&w, masakr, bez konkurence…
7. 11. 2010 v 11:55 #185674Chelseaplayer
ÚčastníkMarkus me uplni znicil a Weckari nakonec dokoncili totalni zkazu meho tela sm15
7. 11. 2010 v 11:54 #185673Star_Guitar
ČlenTak i já znaveně přihopsám se svou troškou do mlýna.
Na TM jsem původně vůbec nechtěla jet, pak jsem se nechala tak nějak nalomit a zviklat a nakonec nemůžu říct, že bych litovala!!Do arény jsme doklusali tak nějak před začátkem Moorova setu a ztvrdli asi půl hodiny u šaten. Tady mají pořadatelé první mínusový bod, co to jako bylo? Pro celou arénu takový kouteček? No styďte se.
Stage slušná, i když v rámci večera jsem si všimla, že jsou „kapánek“ odfláknuté projekce, občas byla pěkná tma a vypadalo to chudě. Mínusový bod číslo dvě. Nicméně ty „bohatší“ chvilky stály za to, pastva pro oči.
Jinak zvuk čupr. I vepředu.
No a teď co hudba, že?[b]Boom Jinx, Jaytech[/b] – nestihli jsme, tedy nehodnotím
[b]Andy Moor[/b] – parádní progressive, v životě bych neřekla že si takhle zaskotačím na něco, co není uplift… Stárnu? sm15
[b]Markus Schulz[/b] – taky nebyl špatný, bavil mě, až překvapivě
[b]Sander van Doorn[/b] – nemám ho ráda a nikdy ho ráda mít nezačnu, jeho sety mě nudí, prudí a nebaví, takže jsem se šla najíst, projít a načerpat síly
[b]Simon Patterson[/b] – uáááááá!!! Bože to byl nářez. Na tohle jsem čekala celý večer, u toho setu jsem nechala duši, síly, tělo od pasu dolů a divím se, že mi ještě fungují hlasivky. No a ještě je to tak krásnej chlap.. *nevinný pohled zpoza řas*
[b]W&W[/b] – nuda k zbláznění, do you want to hear some oldskool? Wtf?Jinak zdravím všechny, které jsem měla tu čest znovu potkat, poznat (Mirka zo Slovenska ftw! sm15) a se kterýma jsem celý večer strávila. Už zase. Děckááá, já vás žeru sm5
PS: zdá se mi to, nebo během večera nezazněl jediný Slider? sm15
7. 11. 2010 v 11:15 #185671armadacz
Členhttp://www.youtube.com/user/armadacz#p/u my videos
7. 11. 2010 v 11:13 #185670andre
Členback home…. dobré výkony všech DJs (ten krom Boom Jinxe a Jaytecha-to jsme čekali na šatnu), super zvuk po celé hale, skvělá atmosféra, nejlepší scéna a světla asi ze všech TM, o dost víc lidí než jsem čekal, mínus asi hajzlíky…
a jestli jsem to pochopil dobře, tak příští rok vydává Markus Schulz kompilačku Prague a release party bude v únoru v Sasazu…7. 11. 2010 v 11:07 #185668Sunrise
Členmalarkey: Faces od Andyho byla přesněji TyDi vs. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meaghan Nealon – Good Dream (Barnes & Heatcliff Remix) vs. Faces (Ashley Wallbridge Mashup), proto ty podivný vokály…Pro mě naopak neuvěřitelná nakopávka..sm11
7. 11. 2010 v 10:43 #185667Anonymní uživatel
Hostnevim proč, ale domů jsem dorazil trošku zklamanej.. když mě ze 7 dj´s baví 2, tak je to těžký..sm6byl jsem skoro na všech dílech TM(vyjma dvou) a zařadil bych jí někam doprostřed, prostě průměr. žádná „extra“liga to nebyla co si budem nalhávat..
ale i tak jsem si to celkem užil..sm11světla a zvuk: světla super, hudba trošku zklamala(na mě potichu) takový bedny a oni to šetřili..sm6 nebo mi to jen přišlo a mám ouška už v háji či?
rok od roku mi přijde,že chodí divnější a divnější lidi..občas mi museli i zavírat pusu,ptz některé exempláře byl opravdu výstavní,nechápal jsem co oni tam.. taky hodně doopravdy „dětí“..vstup od 18let?-kdeže…security klasicky bez zájmu..bezinformovanost..nic neví..taky slušnej oddíl..sm6
dorazil jsem až po21hod. a pak se „hledal“ s lidma,tudíž první dva dj´s(Boom Jinx,Jaytech) nehodnotim …
[b]andy moor:[/b] docela příjemnej začátek(můj), čekal jsem od něj spíš uplift ale on to chvilkama celkem ne že řezal ale tohle jsem nečekal, natože hrál 3 v pořadí jo, tak nebyl tak marnej… 6,5/10
[b]markus schulz:[/b]slabota, nuda, nebavil mě, po moorovi jsem myslel že přitvrdí malinko ale omyl.. spíš že ubral plyn..
pár divnej přechodů do dost nudný pasáže další tracky, opravdu jen pár světlých vyjímek.viz.asi 2tracky,které mě trošku chytli. hodně „zpívánek“, dost podobný si tracky ale jsem zvyklej,asi už ho mám i oposlouchanýho(slyšel jsem ho po ?xtý) … jako jo, lidi u nás ho mají rádi dobře beru, ale já už ho vážně moc nemusim, sorry za upřímnost (btw nechápu proč ho v únoru zase natlačili do sasazu) ok, kdo ho má rád dobře.. ale přijde mi přehnaný ho sem vozit tak často… ale je to stále dokola tahle pohádka..
jo a chytá manýry armina..letadýlko, srdíčkasm0 5/10[b]sander van doorn:[/b] kdyby hrál na konci místo „véček“ tak by si myslim byl hvězdou večera.. nj kdyby.. takhle musel ubrat, a to mi k němu prostě nejde.. takže trošku slabší.. jo, tracky který mě bavili tam byli, to ne že ne ale prostě miluju když se do toho obuje a řeže jak divej od začátku do konce.. ale chápu.. musel ubrat na pile.. uznávám, umí i takhle, ale nezvyk 7,5/10
[b]simon patterson:[/b] slušná jízda..sm5 to jsem přesně od něj čekal.. tech-trance jak má bejt.. od začátku setu do konce se to vezlo..sm11 spnil má očekávání.. pro mě hvězda večera.. 9,5/10
[b]W&W:[/b] nakonec taky celkem dobrá jízda.. byl jsem zvědav co předvedou.. ale líbilo sesm4
logicky že poslední budou trošku rubat..můj šálek..sm5 v tu dobu už tak 1/3 rádoby“partypeople“ byla doma..sm15
síly mi zbyly..sm11 oni ze mě vymáčkli poslední kousky..sm0 líbili se a bavili mě..sm3 klidně můžou dorazit častěji..sm5 9/107. 11. 2010 v 10:41 #185666seven
Účastníksety, chybí jaytech a w and w boužel, má někdo?
7. 11. 2010 v 10:35 #185665kameja
Člen[url=http://www.youtube.cz/77kometak77]VIDEOREPORT[/url]
trosku teho videa…
7. 11. 2010 v 9:52 #185664seven
Účastníkjsem doma a totalně zničenej! Nejlepší set SANDER VAN DOORN!!!!! ty krávo ten jak to rozsekal, chvílema jsem myslel že to nepřežiju, tohle bylo tak, tak, tak moc hustý!…… masakr! prostě sandder je numero uno, tohle byl meganámrd! kterej budu dlouho rozdejchávat, doteďka mě chytaj křeče, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa já se z toho chlapa poseru! nejlepší set na transmission.
W and W záhráli na jedníčku luxusní set a výborná volba od um špica! a exploration of space od cosmic gate? mě poskočilo srdce štěstím když jsem to slyšel DĚKUJU! skvělý překvapení, je ůplně megální že jsem si ten track mohl odpařit na takovýhle akci a sdílet to s ostatními , však jste měli vidět to publikum jak zareagovalo když se ozvali první tóny, sm9 nádhera,
andy moor super set tenhle chlápek má na trancu rád to co já což bylo přijemné zjistit, zahrál skvěle,
jaytech zahrál dobře hrál jako první takže to nemohl nikam hnát a mě bavil
markus schulz, při jeho setu jsem měl dost vypito a moc si toho nepamatuju, ale z toho co jsem slyšel mi to přišlo jako nic moc. Bracha řikal že ke konci prej hral už skoro hardstyle takže to možná tak zlý nebylo,nevim.
efekty a blbiny kolem, nevim, mě to je šumák, já na akce chodim za hudbou a tý tam bylo masakrálně a luxusní, co můžu říct za sebe tak skvělý, stage byla prostě parádní, mě se to líbilo a fakt jsem si to tam užil do syta, viděl jsem leoše paju tigiho 🙂 tahle transmission byla prostě pecka!
7. 11. 2010 v 7:37 #185661malarkey
Člen„wéčka“ byly brutální, kolikrát jsem přemejšlel, jestli z těch zvuků neohluchnu
jinak
může jedna scéna zkazit celý pohled na Transmission? Může
pravidelně jsem toleroval na parketu hulení, houbičky, na hajzlech koule, papírky…ale že budu na hajzlu svědkem toho, jak si to tam někdo píchá a pak tu krev ještě otírá o lidi, to jsem těžko rozdejchával…myslel jsem, že mě ohledně drog na trance akcích nic nepřekvapí, a ejhle…ať si ty svině daj zlatou a je od nich už pokoj…zkazili mi celou show
nutno dodat, že to pro tyhle zmrdy musely bejt žně. security u vchodu vůbec nic nekontrolovali a pouštěli absolutně se všim, co jsem tak zaregistroval.
highlights:
Andy Moor
+ These Shoulders (i když debilní remix), tyDi – Calling
– sral mě jak tam pořád cpal Wallbridge…na jednu stranu je to hezký, ale po chvíli to začně hrozně otravovat, ty songy jsou hrozně nudný…druhá věc je, že absolutně prasil vokálovky, Faces vůbec neznělo jako Faces,a korát tam jednou fláknul ty vokály a konec…člověk se na to těší, a pak má jakousi směsici zvuků, no jo no
Markus Schulz
+ Rex Mundi!!! a jeho produkce
– zahrál už líp
Sander van Doorn
+ Tweek your Nipple (Tiesto Remix :D), The Killers – Spaceman, Freefallin
– ani mu nic vytknout nemůžu, on nikdy nezklame, vždycky od něj čekám nějakou brutální řezničinu a on překvapivě dycky tak nádherně vybruslí, vystřídá kopu stylů tak ladně, že mě to prostě baví celou dobuWéčka
+ první hodina snad všecko, pak hlavně nový remix k Exploration of space…nakonec jsem doufal že tam fouknou něco od Wezz Devall, nefoukli, škoda
– brutálně nadsazenej zvuk, kolikrát jsem myslel že chcípnu….na druhou stranu byla radost koukat na tanečnici, uplne druhou z leva….dost si to užívala oproti těm ostatním co mleli z posledního, na pátou ranní a ještě po takový šichtě, slušnej výkon 😀jinak obrovská stereotypnost skoro všech setů, až na Schulze a Sandera….ze začátku mě všecko hrozně bavilo a po chvíli už jsem chtěl dalšího DJe..protože se ten set nijak nevyvíjel…nádhernej příklad u Pattersona, Wéčka a Moor
7. 11. 2010 v 7:04 #185660hectic
ČlenJednoduse řečeno, W & W všechny ostatní smázli
7. 11. 2010 v 5:11 #185659jack007
ČlenNo nevim vloni sem byl zrovna mimo, tak nemuzu posuzovat zvuk. Ale dneska mi to prislo, jak kdyz skopes vsechny zvuky do kulicky a hodis to mezi lidi. Minimalne na tribunach des a hruza.Dole uz to tak spatny nebylo., presto vocaly silene utopeny ve strednich tonech. Bas mi nevadil jsem radeji ,kdyz nedostavam masaz srdce. Presto to hralo malo nahlas, malinko pridat mohli. Asi nejvic se me libil letos Markus. No a neni treba dodavat, ze sem se tam asi 500x skoro zamiloval sm15. Jdu spat.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.