TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 1,279)
  • Autor
    bonaqua
    Člen

dobry, na transmission idem prvykrat listky som kupila v prvej vlne bez toho aby som si nasla info minimalnom veku v tom je problem, chcela by som sa opytat ako to funguje so vstupom ci kontroluju obcianske preukazy, k 18 mi chyba zopar tyzdnov a bolo by to skoda nechat prepadnut
    dakujem vopred

Gizmo
    Člen

[quote hectic][quote Dolikus1]ne,tohle sem si teď namalovalsm2[/quote]

Já jen jestli jsem ten banner dobře pochopil sm0 Přečet jsem si jen W&W a San a San na TM vlastně nebude, takže jasný sm0[/quote]

Kdyby někdo nevěděl proč San … Tak nápověda – koukněte se [url=http://kickdanight.yolasite.com/]kdo to pořádá[/url] :-))) Škoda ale dvoják nedám … jinak bych se po víc jak roce do Meccy mrknul …

Anonymní uživatel
    Host

to: bonaq

Na předchzí straně je napsáno že sety budou nahrávány a poté ke stažení na http://www.qsound.eu sm3

Organic.
    Člen

dámove zní líp? 😀

Hanny
    Člen

Oslovení pánové bych si vyprošovala 😀

Anonymní uživatel
    Host

[quote=[b][size=medium]Největší taneční party podzimu Transmission – Future Cities, která proběhne již tuto sobotu 6.11.2010 v pražské O2 areně, přináší spolu s radiem Evropa 2, poprvé v historii tanečních akcí v O2 areně, přímý přenos z této velkolepé megashow. Ten si budete poslechnout na Evropě 2 v rámci pořadu Dance Exxtravaganza, který začíná v sobotu ve 22.00. Kromě on-air vysílání si budete moci vychutnat přenos i přes internetový Live! stream Evropy 2[/size][/b].][/quote]

panove, nebude to tu nekdo prosim nahravat? Sety se vzdy hodi, tuplem kdyz v tu hodinu hraje Markus Schulz! 🙂

Organic.
    Člen

[quote styk pohlavson][quote Organic.]Lidi se kterejam sem se domlouval na akci nakonec nejdou, můžu se přidat k někomu z vás? Pařit tam sám bude nuda...[/quote]

Pár z nás (teda 20-30 lidí většinou..) chodí dycky před akcí na pár pivek někam si sednout, tak kdybys chtěl, můžu Ti pak dát vědět, kam půjdem
    a klidně se připoj, vítán je každý.. sm3[/quote]

Díky určitě se stavim 🙂 Dej mi vědět do pošty nebo rovnoutady na fóru budu to sledovat každej den 🙂

Dolikus1
    Člen

Styk_pohlavson: Hele jde fakt moc lidí. Ne každý má fb. Občas ti někdo těsně předtím řekne, že přivede tolik a tolik lidí navíc a v tomhle počtu už se mi to nechce řešit. Restaurace se jmenuje Archa.

Binary
    Člen

[quote Kucas]Hlavně aby jsme to rozdejchali my až budou hrát na hovno sm15[/quote]

Přesně tak. sm15

Seven: Taky jsem si pak říkal, co to ze mě vylezlo.. sm0

Hanny: Japato že ne? Dyť jsi to minule zorganizovala na „1“, nebo s tím je moc s*aní?
    Esi možnost „B“, tak si ještě neorganizovala špunty! sm0

Kde že jsme to byli minule, japa se to menovalo na tom Florenci?

seven
    Účastník

[quote styk pohlavson]dojíždějícevší[/quote]

😀 super slovo

Dolikus1
    Člen

Tentokrát na mě nespoléhejte. Potkáme se až v hale. Vzhledem k tomu, že ode mě jde minimálně 80 známejch, tak předmorgan si tentokrát na triko nevezmu 🙂

Hanny

Newman: Doufám, že info nepoletí jen FB, jinak jsem v řiti.. sm0
    Určitě něco bude, uvidíme, co Hanny vymyslí, ta má většinou dobrý nápady na „warm-up“ místa,
    minule ta hospůdka na Florenci byla parádní, dobrá kuchyně, dobrý jídlo a poloha ideální i pro dojíždějícevší. sm3

Newman
    Člen

Nějaké předpivo bude? Na FB zatím nic neregistruju sm2

[quote Organic.]Lidi se kterejam sem se domlouval na akci nakonec nejdou, můžu se přidat k někomu z vás? Pařit tam sám bude nuda...[/quote]

Pár z nás (teda 20-30 lidí většinou..) chodí dycky před akcí na pár pivek někam si sednout, tak kdybys chtěl, můžu Ti pak dát vědět, kam půjdem
    a klidně se připoj, vítán je každý.. sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.