TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 1,279)
  • Autor
    seven
    Účastník

sorry za ot, kdy bude v nejblížší době v čr hrát arnej? jeho set z Trance Energy 2010 mě poslední měsíc zcela rozstřeluje

Anonymní uživatel
    Host

škoda že tam není SASHA

Anonymní uživatel
    Host

Simon to bude rubatsm3

iamek
    Člen

Lukin : +1 … Nedavno jsem pritom poslouchal od WW set a byl docela mekky a utahany. Aby nakonec kazdy nebyl prekvapeny …

Lukin_
    Člen

To jsou zase žvásty. sm6

Kucas
    Účastník

Hlavně aby jsme to rozdejchali my až budou hrát na hovno sm15

Michal
    Účastník

Desire to urcite myslel obecne, vzdycky jsou samozrejme vyjimky, ale obecne si myslim ze ma pravdu 🙂

Hanny
    Člen

[quote Desire]Já myslim, že tento rok se nejvíc pozná kdo tam přišel za hudbou.. 🙂 Paničky na podpatkách a slečený buzny budou asi koukat co se bude s úderem Sandera dít za peklo... To nebude jako jejich SW.. Doorna ještě poberou, protože budou nějaký věci od něj znát, viděli ho před rokem a budou mít ještě sílu.. Simona už z nich rozdejchá málokterá pipinka a na wéčka si můžou rovnou zavolat záchranku 🙂 Já se tak těšim... Konečně to bude pořádná jízda....[/quote]

Taky na akce kolikrát chodím v podpatcích a jako panička, která nerozdejchá Simona si skutečně nepřipadám 🙂 Zvol příště lepší přirovnání.

Zochi
    Člen

[quote=4robo4]jasneee ved sme vsetci rodina :-P[/quote]

Tak jo nebo ne? sm2

Organic.
    Člen

Lidi se kterejam sem se domlouval na akci nakonec nejdou, můžu se přidat k někomu z vás? Pařit tam sám bude nuda…

nexxie
    Člen

[quote Desire]a na wéčka si můžou rovnou zavolat záchranku :)[/quote]

tak jednak už tam na Wéčka žádná nezbude ale i tak, poslouchal sem jejich set z Armada Night a dost se mi nelíbil.. soft a nuda sm7

Anonymní uživatel
    Host

Desire: +1, presne takto jsem to mel na mysli :-)Bude to mazec k ránu

Rendolf
    Člen

Já bych tam těm Barbienám a Kenům šoupnul jednoho Hardstyle Dje, u toho by si zlámali hnáty sm15

4robo4
    Člen

aspon bude viac miesta sm5

Desire
    Člen

Já myslim, že tento rok se nejvíc pozná kdo tam přišel za hudbou.. 🙂 Paničky na podpatkách a slečený buzny budou asi koukat co se bude s úderem Sandera dít za peklo… To nebude jako jejich SW.. Doorna ještě poberou, protože budou nějaký věci od něj znát, viděli ho před rokem a budou mít ještě sílu.. Simona už z nich rozdejchá málokterá pipinka a na wéčka si můžou rovnou zavolat záchranku 🙂 Já se tak těšim… Konečně to bude pořádná jízda….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.