TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

…A tracklisty se budou dávat dohromady jedna dvě…:) Aspoň na něco je to pubertální radio dobrý….

4robo4
    Člen

aspon budu vsetky sety na stiahnutie sm5

Anonymní uživatel
    Host

vic bych tedy ocenil spis nejaky ten obrazovy material co nam slibuji uz par let…loni to vypadalo nadejne

Anonymní uživatel
    Host

[quote nexxie]Raduna007 : se mi nějak nezdá, ale jestli to tak nakonec bude, tak by to bylo příjemný překvapení[/quote]

opravdu taky jsem tomu zpočátku nevěřil než jsem si to přečetl… http://www.evropa2.cz/cs/deni-na-e2/zprava_2264.shtml příjemný překvapení, i když mě se to netýká jelikož budu na place 😀 Ale pro lidi co se budou doma nudit je to potěšující zpráva..

[quote=… Poprvé v historii bude Transmission přenášena Evropou 2 živě!][/quote]

nexxie
    Člen

Raduna007 : se mi nějak nezdá, ale jestli to tak nakonec bude, tak by to bylo příjemný překvapení

Michal
    Účastník

Poslouchat stream TM na radiu doma je jako se divat na CAM rip Avataru!

Anonymní uživatel
    Host

Tak jsem zaslechl že se bude vysílat ŽIVĚ Trancemission na Evropě 2 v pořadu Extravaganza. Docela mě to překvapilo, už jen proto že mnoho akcí z Český rep. se nevysílá naživo..

Tak všem kteří budou zalezlí doma přeju příjemný poslech.. sm13

seven
    Účastník

lístek už mám ve vytrině 🙂

Anonymní uživatel
    Host

to je asi fakt..a od kolika teda se začne hrát?

K1aptcha
    Člen

protože by jinak intro běželo naprázdno, když tam skoro nikdo nebude

Anonymní uživatel
    Host

proč hrajou ještě ped intrem?

Zochi
    Člen

[quote=Dexx]To bude dlouhá noc… @#$%& k ránu už ty síly nebudou… :([/quote]

Já teď skoro každej den chodim běhat do lesa, tak ráno snad ještě nějakou energii mít budu sm15

spawn.leo
    Člen

to:Liam 2
    jo ale naštěstí to ještě zatím nešlo do houseu!

Anonymní uživatel
    Host

[quote spawn.leo][url=http://unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/transmission-future-cities/transmission-specialni-stream-a-souteze-na-radiu-evropa2/]evropa 2[/url]

ježiš jenom evropu 2 ne! to zas bude na akci plno pitomcu kteří ani neví kdo na akci hraje a pudou tam jen aby byli in. viz blílá senzace!! a pak se z toho taky stane komerční sračna na rejžování penez:([/quote]

komerční sračna na rejžování penez je už z toho dávno, co by to bylo jiného

spawn.leo
    Člen

[url=http://unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/transmission-future-cities/transmission-specialni-stream-a-souteze-na-radiu-evropa2/]evropa 2[/url]

ježiš jenom evropu 2 ne! to zas bude na akci plno pitomcu kteří ani neví kdo na akci hraje a pudou tam jen aby byli in. viz blílá senzace!! a pak se z toho taky stane komerční sračna na rejžování penez:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.