TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,279)
  • Autor
    seven
    Účastník

tak jsem to poslech na zápase a zas to tolik neřezal, ale tam to byl prostě masakrsm5

seven
    Účastník

[quote Nuld@]áááá další set z TM 2009 venku, UM zveřejnila na FCB...

Some more memories TM 2009 .....Gareth Emery his set from TM 2009 incl. intro

[url=http://www.megaupload.com/?d=TVHFOJ29]DOWNLOAD[/url][/quote]

super super, megálnísm5 nahrávam oba sety mena a gareta v rar file na ulož to. snad postupně vydají všechny hoďte pls. link na ten facebook kde ty sety vycházejí, gareth to nesmrtelně řezal sm5sm5

http://www.uloz.to/6137816/transmission-2009-gareth-a-menno-rar

TIGI
    Člen

[quote kreeki]

kvůli morganovi s kolou za 50[/quote]

Nejsilnější jméno v line upu 😀

kreeki
    Člen

[quote f1d0][quote kreeki]RESONANCE TM WARM UP EDITION? sm2[/quote]

+1 sm2[/quote]

třeba od 15:00-20:30 toho dne, není problém, jen Resonance 2 je o týden později a ono by to stejně nešlo, kvůli morganovi s kolou za 50 pochybuju, že by víc jak půlka dokázala pak najít O2 arénu sm2

[quote D4ve]garrlousANGEL: mas ten set od Menna v pc prosimte ? na tom linku co jsi daval(a) uz to neni, ten co to tam uploadoval to smazal sm7 = The following file is not available sm7[/quote]
    promiň, že pišu až teď..zkoušel sem ten odkaz a funguje normálně..nebo aspoň mě..ae jestli tobě nefunguje tak ho klidně uploadnu..

f1d0
    Člen

[quote kreeki]RESONANCE TM WARM UP EDITION? sm2[/quote]

+1 sm2

kreeki
    Člen

RESONANCE TM WARM UP EDITION? sm2

Hanny
    Člen

tak takováhle sešlost by, vzhledem k tomu, že jde aspoň hrozně moc známých, byla na zarezervování celý hospody 🙂
    Nicméně .. tohohle se neujímám 🙂

Marden
    Člen

Zdravím všechny aktivní i pasivní pařmeny po letech, měl bych dotaz ohledně nějakýho warmíku – zahřívacího posezení a naladění pár hodin před akcí někde v baru, (účastníci warmupu PVD 2007 v T-Mobile aréně tehdejší – Bajkal, Hugoboss (já tehdy:-), Pavi, Tigi a jeho ségra, ostraváci atd. ví).

Jellkož bydlím přes 200 km daleko od Prahy na jihu, poprosil bych někoho z Prahy organizačně schopnýho a iniciativního o uspořádání menší sešlosti.

Jestli už někdo něco takovýho plánujete, rád se přidám. Páč se ženskou na akci už nikdy!!!!sm8sm13

Gizmo
    Člen

[quote seven][quote Anonymní uživatel]Hello! Can somebody confirm if there will be Funktion One sound system like previous years? sm5[/quote]

prosím vás ale jenom, posledně to v předu pod reprakama od dvou nebo od tří hrozně řvalo a nedalo se tam být normalně se to tam vylidnilo, vím že ozvučit o2 tak aby to všude bylo ok je moc těžké neli nemožné, chci na toto jen upozornit bylo to opravdu o ohluchnuti :-)[/quote]

Tak dobrý zvuk jako v O2 na nejhůř nazvučené akci (tuším, že to byla právě jedna TM) nikdy v T-mobile nebyl – pokud beru akce, kdy byla stage na krátké straně a vynechám-li jeden velmi zdařilý pokus s vykrývacími bednami ve 2/3 haly (což potom dělali víckrát a pokaždé to dopadlo špatně). Kyslík byl stavěnej i s ohledem na koncerty a je to znát … pamatuju na první senzaci, jak jsem běhal po hale a hledal plácání nebo nějaké zvukové problémy – našel jsem asi 10m2 u toho východu k trofejím – měl jsem dost bradu dole … Ale jinak špunty už mám jedny u kámoše …

nexxie
    Člen

možná, že po tom co se v prvních týdnech vyprodala (podle nich) půlka lupenů, usoudili že to nemusí s promem tolik přehánět..

spawn.leo
    Člen

já na plakáty narazil v Brně v bohunicách kde jich je na jednom míste asi 10. ale nikde jinde sem je neviděl.

hphondra
    Člen

Tak jestli dá počítat za Promo třeba plakáty, tak v centru Prahy jsem jich pár viděl.. No, i když opravdu pár.. 🙂 A taky i nějaký ten bilboard.. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Jo jo… 😀 Měsíc do akce a skoro žádný promo… sm6 sm15

Leosh
    Člen

tak si říkám, měsíc do akce a téměř žádný promo…sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.