TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,279)
  • Autor
    iamek
    Člen

Dardic : Hold neni to tady jednoduche 😀

dardic
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Ottaviany byl na 2 posledních TM a na Pleasuru. To ti nestacilo? Ja jsem rad ze do lineupu nacpaly jmena ktery se tu jen tak neukazou. A budou dobry. To mi ver.[/quote]
    sm15sm15sm15sm13

Anonymní uživatel
    Host

Ottaviany byl na 2 posledních TM a na Pleasuru. To ti nestacilo? Ja jsem rad ze do lineupu nacpaly jmena ktery se tu jen tak neukazou. A budou dobry. To mi ver.

Sicky
    Člen

[quote Rendolf][quote Sicky][quote kreeki][quote Rendolf]K1aptcha: Jo a skrečovat bude pinďourem...sm15[/quote]

a kde by ho prosimtě vzal? sm2[/quote]

Možná v sexshopu? sm6 Asi si taky koupím nějaký pěkný latexový kousek a naučím se skrečovat![/quote]

sm15 Tak to je funny sm15
    Já internetovej sexshop provozuju, muzu ti dat adresu... sm15[/quote]

Pošli mi pm a pak založ topic „4 Sicky“, abych věděl, žes mi to poslal. sm15

Rendolf
    Člen

[quote Sicky][quote kreeki][quote Rendolf]K1aptcha: Jo a skrečovat bude pinďourem...sm15[/quote]

Možná v sexshopu? sm6 Asi si taky koupím nějaký pěkný latexový kousek a naučím se skrečovat![/quote]

sm15 Tak to je funny sm15
    Já internetovej sexshop provozuju, muzu ti dat adresu… sm15

Sicky
    Člen

[quote kreeki][quote Rendolf]K1aptcha: Jo a skrečovat bude pinďourem...sm15[/quote]

Možná v sexshopu? sm6 Asi si taky koupím nějaký pěkný latexový kousek a naučím se skrečovat!

D4ve
    Člen

dardic: tak treba pristi rok sm15

dardic
    Člen

Line-Up naprd!!! Chtěl jsem Ottavianiho a Menna sm19

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak tenhle line-up mě nechává docela chladným, moc progu, málo nebo víceméně žádný uplift, tam se neukážu 🙂

rogerer
    Člen

a ja byl v Akropoli na electronic beats s underworldama a platilo se taky jen něco kolem 3 stovek 🙂 To bylo tuším 2008

Anonymní uživatel
    Host

[quote Starf]deivis: jakmile je hlavnim sponzorem akce T-mobile, hned je cena minimalni... viz Electronic Beats u nas (treba v Akropoli stali Modeselektor dvojnasob co v LMB)

timhle nijak nepopiram, ze lineup TM je za par penez[/quote]

svatá pravda. pamatuju na El. beats fest. v roce 2006, kde přivezli (mimojiné!) THE PRODIGY a platilo se asi 390Kč. Jen pro srovnání, loni se za The Prodigy v Tesla arene platilo ke stani u podia asi 1290. Normal listek byl pak za 900.

D4ve
    Člen

Star_Guitar : zustan, nikdo te tam prece nenuti, cela ta akce bude o hovnu sm16

kreeki
    Člen

Markus měl jakž takž slušnou produkci naposledy někdy před pěti lety sm6

Jsem asi divná, ale já v klidu zůstanu doma sm3

Zochi
    Člen

[quote=Zochi]Snad z těch tech-trance DJ’s (pokud to je pravda) to bude Paul Webster, W&W nebo Patterson…[/quote]

Jo tak já jsem spokojenej sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.