TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 1,279)
  • Autor
    wenca
    Účastník

co je to za tracky jak hrajou při Andym a Simonovi?

2Sexy
    Člen

Sakra… lepsi aftermovie z cesky akce jsem jeste nevidel… perfektne zpracovane movie.
    Doufam, ze to UnitedMusic Danielovi Pankovi poradne zaplatili, protoze tohle je naprosto spickovy.
    Velka gratulace a respekt sm4

York
    Člen

After Movie Transmission

Transmission – Future Cities from Daniel Pánek on Vimeo.

York
    Člen

JBL: Co více si přát sm16

D4ve
    Člen

JBL: tak tak sm15

JBL
    Člen

to Helmtřeba to někde bude….to spíš, když s tím vyleze United music…. stejně jako ty chceš Simona, tak celá republika chce set Wéček

Anonymní uživatel
    Host

Není někde ke stažení celý set Simona Pattersona? Zatím jsem sehnal jen asi do 62. minuty a pak konec 🙁 Vím, že to evropa 2 nahrávala asi jen do 4:00, ale i tak to snad někde bude.
    Kdyžtak dík sm3

Paya
    Člen

tak ještě pro úplnost odkaz na můj rejvácký [url=http://www.rave.cz/clanek/14760/transmission-future-cities-sedma-uspesna-transmise/]report[/url]

York
    Člen

Zochi: Tak véčka jsou třída 🙂 a to nejlepší bylo až nakonec jako třešnička na dortu sm4

Zochi
    Člen

Nebýt 3-6 hodiny ranní, tak to byla nuda. Samý tůtající breakdowny a žádná pořádná euforie… Až pak nastoupil Simon se svojí techy-euforickou jízdou a já si to začal teprve pořádně užívat, jenže po chvíli už mi to připadalo moc monotónní, pořád podle jedný šablony a tak už jsem se nemohl dočkat Warda s Willemem a právem! Okamžitě po jejich nástupu jsem dostal obrovskou energickou facku! Jeden nářez za druhym a při tom házeli úsměvy na všechny strany a pařili jak mohli. Hned jsem si říkal, že všechny předchozí strčili do kapsy. Proskákal jsem skoro celej set i po 8 hodinách paření sm5 , díky nim hodnotim akci jako dost vydařenou.

York
    Člen

[quote hellman]no ono otázka je, co všechno se dá schovat pod nálepku trance :-)))[/quote]

V dnešní době se po nálepkou tohoto stylu schováva docela hodně že si to člověk ani neuvědomí sm4

4robo4
    Člen

no tak suhlasim tiez len ciastocne ten prvy track sa tam absolutne hodil spravil skvelu atmosferu na zaciatok 🙂 ale z C mon som nebol ani ja nadseny len som stal a cakal kedy sa skonci a adagio for strings takisto…
    inac aj andy hral tiestove lethal industry v nejakom mash upe tiez mi to nesedelo

ale inak hudobne clekom ok a preco len OK ? Malo setov ma chytilo a niektore len ciastocne… a samozrejme wecka the best !!! : )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no ono otázka je, co všechno se dá schovat pod nálepku trance :-)))

Michal
    Účastník

Info z UM ohledne umeny konceptu, uz se na ty fake informace fakt vy*erte:
    Next year Transmission will be programmed with trance music again. Every year we attract more and more people and as long as we keep doing so there is no reason to change the music style.

D4ve
    Člen

York: jo, to proto, ze hral loni na konci sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.