TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

[quote deivis][quote Anonymní uživatel]Lineup TM je lehce pod 1 milion CZK[/quote]

jj tak 600.000.... Ale jinak máš pravdu pod milion to je.. 😀 😀 😀

Boon Jinx stojí v reálu v kombinaci s Jaytechem do klubu pro 1000 lidí cca 700euro.
    Dokupy hrajou za max 3.000
    Navíc Involvedartists je jedna z dost levnáých agentur 🙂

Simon Patterson - 3.000euro strop na tuto akci.

Navíc vše je to o kombinaci. Čím více lidí z jednoho bookingu tím větší sleva.. Tady se prostě odjakživa věší bulíky na nos jak je kdo drahej a přitom pravda bývá uplně jinde.. Vše je pouze součástí PR a nic jiného..

Toto je lajna tak za max 30.000 euro komplet.. A to neberu v potaz to že Schulz zde hraje pro UM za pusu a SvD tu byl také x krát ..[/quote]

vždycky se najde nějakej chytrák, kterej má kecy. Tenhle line-up je určitě za víc než za 600 000 KČ. A co na tom záleží? Lajna je to dost kvalitní, když se ti nelíbí uspořádej takovou akci sám a pozvi si tam koho chceš, za lajnu dej třeba 2 000 000 pokud na to máš. . .a pak si povíme 🙂

Dolikus1
    Člen

Sanchito: však mě to neřikej, já se těmhle moudrům tady směju už pár tejdnů…:) Proto už to ani nemá cenu komentovat 😀

Anonymní uživatel
    Host

* sem autem

Anonymní uživatel
    Host

Tak určitě jdu na párty s tím že „no tohodle poslouchat nebudu, moc levnej a přijel jsem autem“ … zaplatím si za akci protože se jdu bavit s přáteli,chci slyšet muziku kterou mám rád . UM je obchod , chtěj mít z toho největší zisk a tak to prostě chodí .Taky nebudeš podnikat abys z toho nic neměl

Dolikus1
    Člen

Sanchitooo:

sm15 dobře ty!

alexx
    Člen

[quote deivis]Možná už tranceu moc nerozumím, možná už se v tom asi tolik neorientuji, ale takto vypadá lineup kousek od hranic za 570,-Kč..
    Jen pro upřesnění. Hlavní stage má kapacitu 17.000 lidí. U nás se prostě rozmohlo zlatokopství..

Jinak ten lineup je asi nejlevnější a nejchudší za dobu TM..

[img[/quote]

tam bych jel … hned 🙂 !!! Hawtin, Mark Knight, Pete Tong a hlavně Above & Beyond sm0

Anonymní uživatel
    Host

+3 … tadle informace je pro mě fakt určující jestli se jít bavit nebo ne … řešíte hovna … běžte na vzduch

Nosala
    Člen

Kucas +2

Hanny
    Člen

Kucas +1

Kucas
    Účastník

furt dokola sm15 ale sem moc rád že vim kolik jakej dj stojí a že mě to fakt bere

deivis
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Lineup TM je lehce pod 1 milion CZK[/quote]

jj tak 600.000…. Ale jinak máš pravdu pod milion to je.. 😀 😀 😀

Boon Jinx stojí v reálu v kombinaci s Jaytechem do klubu pro 1000 lidí cca 700euro.
    Dokupy hrajou za max 3.000
    Navíc Involvedartists je jedna z dost levnáých agentur 🙂

Simon Patterson – 3.000euro strop na tuto akci.

Navíc vše je to o kombinaci. Čím více lidí z jednoho bookingu tím větší sleva.. Tady se prostě odjakživa věší bulíky na nos jak je kdo drahej a přitom pravda bývá uplně jinde.. Vše je pouze součástí PR a nic jiného..

Toto je lajna tak za max 30.000 euro komplet.. A to neberu v potaz to že Schulz zde hraje pro UM za pusu a SvD tu byl také x krát ..

Anonymní uživatel
    Host

Lineup TM je lehce pod 1 milion CZK

Starf
    Člen

deivis: jakmile je hlavnim sponzorem akce T-mobile, hned je cena minimalni… viz Electronic Beats u nas (treba v Akropoli stali Modeselektor dvojnasob co v LMB)

timhle nijak nepopiram, ze lineup TM je za par penez

Anonymní uživatel
    Host

Deivis: ted si mi nasadil teda brouka do hlavy – Richie Hawtin, Alex MORPH a Above and Beyond v 4h setu? Primy vlak EC jede, z Brna to nemame daleko, to je v pohode ale jak z nadrazi? 🙁

Anonymní uživatel
    Host

sorry za double post.

tak jsem koukal pro zmenu na facebook transmission a tam je do 6 no. Tak snad to tak bude. Diky:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.