TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 1,279)
  • Autor
    iamek
    Člen

A jak ctu ty jmena tam je dost anglicanu = nemusis platit letenky 🙂

Muff
    Člen

prochi: je hezke srovnavat ceny za klub a za halovku, ale zkus si taky srovnat ceny jake si zadaji djove. Kazdy dj ma rozdilne ceny za klub a za halovku… manazeri se vetsinou ptaji pro kolik je ta dana akce urcena lidi a podle toho stanovi i cenu za dje.

4robo4
    Člen

ja sa tesim a este som zvedavy kto bude hrat na warm upe vie niekto ?

Sq4Raa
    Člen

Hezkej levnej line-up. Teď jen otázka, jestli to přitáhne dostatek platících. Jinak souhlas s prochim – do klubu fajn.

DomManiac
    Člen

trošku jsem i doufal v above and beyond:-)klidně bych je vymenil za andyho moora:-)když ten andy bude zas ve fabru.

K1aptcha
    Člen

Sunrise: jo holka, nemůžeš bejt tak náročná sm2

Sunrise
    Člen

Tak Andy Moor asi málokdo čekal, že? sm5 Jenom nevidim žádný lajfko….???

Dexx
    Člen

Jo na začátek to bude příjemné naladění. sm3

DjDkD@ve
    Člen

Tak se tam zase uvidime, tohle je celkem dobra lajna sm4

Jinak ten Boom Jinx hral v sobotu na Intuitionu celkem pohodove (slunicko, plaz + Boom Jinx jde celkem dobre dohromady sm15 ), takze jako warm-up je to dobra volba…..

K1aptcha
    Člen

Dexx: luxus jo (jen jsem chtěl použít další tyhle cool hustý slova sm0), ale [b]rozsek[/b] (jak píše Tecko) nejspíš [b]ne[/b] – pokud beru v úvahu to co hrajou/produkujou Boom Jinx a Jaytech (pokud teda mam brát doslova spojení „[i]od zacatku do konce[/i]„) sm3 a sorry za slovíčkaření, ale musel jsem si rýpnout, protože prožívání progressivu nebo pomalejší trancu si představuju jinak, než že je to rozsek… spíš pohoda sm3

sheva
    Člen

SVD best sm11, je škoda že si může dovolit přivézt jen UM a ty bohužel dělají jen pár akcí ročně… takže bych z něj udělal residenta TM sm16 v Polsku ho mají 8x ročně…

nexxie
    Člen

to může no, pokud teda nehraje v 5 ráno.. jinak pro mě lajna docela fajn, až na Doorna, obecně se mi nelíbí že UM tahá stejný jména dva eventy po sobě (Corsten, Doorn), ale už mlčim

Dexx
    Člen

Ano Klaptcho. I track se 128bpm může být luxusní. I na halovce.

Anonymní uživatel
    Host

Tecko, K1aptcha: +1 naprostej souhlas, trojice SvD, Simon a W and W je famozni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K1aptcha
    Člen

[quote Tecko]Tak line-up naprosto famozni a myslim ze to bude rozsekavaci jizda od zacatku do konce...neskutecne se tesim....[/quote]
    nj i na 128bpm je to taky strašnej luxus mazec nejvíc sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.