TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Tecko
    Člen

Tak line-up naprosto famozni a myslim ze to bude rozsekavaci jizda od zacatku do konce…neskutecne se tesim….

hectic: +1

hectic
    Člen

prochi: to se na mě nezlob, ale jak můžeš srovnávat cenu lístků do klubu a cenu lístků na halovku. Jedna věc je, že při větší populaci v zemi jako UK 4k lidí do klubu dostaneš snadno, ale hlavně si to spočítej, troufnu si říct, že náklady na halovku jsou oproti ty klubovce i 10x vyšší. Klub na lístkách za 12 liber utrží 1,5 mega CZK, UM na lístkách při rekordní účasti utrží sice třeba 10x tolik, ale nevlastní halu, kterou musí platit, musí platit hromadu personálu a z toho co jim zbyde žijou třeba další čtvrt nebo i půl roku. Klub funguje třeba velkou většinu v roce a je svym vlastnim pořadatelem, s vlastnim personálem a vlastníma prostorama. A pokud se nemýlim, tak DJs si v klubu neřikaj zdaleka o takový sumy jako na halovce. Prostě tenhle lineup je za tu cenu víc než dobrej a budu jen rád, když si UM na tom něco i vydělá, aby se náhodou brzo opravdu nestalo, že krachne, protože není to tak dávno co to byl topic o insolvenci UM.

f1d0
    Člen

no…začínám o návštěvě uvažovat, tenhle lineup se mi opravdu zamlouvá sm2

Nadhera….W&W a Patterson….to je sen….masakr…:)

Anonymní uživatel
    Host

já sem spokojen, osobně bych si teda přál ještě nějakého upliftového dje (aly a fila, nebo např. akesson) ale super. nejvic se těším na pattersona

sheva
    Člen

wow… masakr! SVD, Simon a W&W hned tři přání splněny… UM rulez sm10

DomManiac
    Člen

já jsem až moc spokojeny:-)takhle naslapanou lajnu jsem necekal:-)teď jenom se tesit:-)

prochi
    Člen

Iamek…historie te klubovky:

akce poradane ve vetsi O2 academy(tech 3-4 tis lidi- EDIT: tak kapacita je jen 2700 lidí) :

LANGE,SIMON PATTERSON,SEAN TYAS,LEON BOLIER,BRYAN KEARNEY,UMMET OZCAN,ESTIVA & TEMPLE ONE,WILL HOLLAND (vse na jednom DS summer event)

jiz uz zminena akce s A&B

Sander van Doorn / John O’Callaghan / Aly & Fila / Ashley Wallbridge atd

Akce konane v mensim klubu Stinky’s(720 lidi,3 patra,kapacita mainrooom max 400 llidi)

Bobina, John Askew, Tritonal (UK Debut), Claudio Cazacu, Gavyn Mytchel + More

Godskitchen Album Tour Feat – John 00 Flemming, Solarstone, Activa, Ferry Tayle, Manuel Le Saux + more!

ANDY MOOR,JOHN O’CALLAGHAN,SIED VAN RIEL,JOHN ASKEW,DANIEL KANDI,ACTIVA,PAUL PEARSON( na te jsem byl)

MENNO DE JONG,SIMON PATTERSON,SUPER 8 AND TAB,RAFAEL FROST,SOPHIE SUGAR,WILL HOLLAND,RAV TAKHAR(taky jsem byl)

Tohle jsou akce za poslední rok…byly tam i jeste ruzne mensi,ale tohle bylo pod hlavickou jejich hlavni znacky Digital society…Neuveritelne ze is takovymi lineupy byli vždy pomerne slusne profitujici(podle toho co jsem slysel) a pri vstupnem v predprodeji 12-15 liber a na místě max 18…..

tady mas Hall of Fame vsech djs co kdy za cca 3,5 roku existence Digital Society zahrali:

http://digitalsociety.co.uk/artists.html

Takze ne narodit se v Manchesteru,ale v Leedsu 😀

iamek
    Člen

ty kravo takova lajna na club. Ja si taky rikal, ze takova lajna je dobra na luxusni UK clubovku a ty to tady napises 🙂 … Sakra v pristim zivote se narodim v manchesteru tak rok 1978 a vsechno ostatni jak ziju snad bude i tam 😀

prochi
    Člen

Jinak, koho lineup zklame(myslim ze takovych tu bude malo) tak at se mrkne do sekce bazar,budu chtit koupil bych alespon jeden nebo idealne dva listky za puvodni cenu….

prochi
    Člen

No lineup pekny,ale to ale tak mozna na UK clubovku za 12 liber(360Kč)….ne ze bych nebyl spokojeny a nejspis i kvuli tomu do CR priletim, ale ze vetsina lidi da minimalne 1200 -1500 Kč za lineup bez jedineho opravdu velkého jména…kdyby treba dali aspon Above and Beyond misto Vision Impossible…..

Takze to tak vypadá,že to bude těžká rejže….

Pro srovnani….moje posledni klubovka v km(resp mensi halovka-pro 3-4 tisice lidi) za 12 liber s Above and beyond, Andy Moor, Mat Zo, Super 8 & DJ tab, Activa, Will Holland pri 4nasobne mensim vstupnem… a presto profituji……. ale kapacita Sazky je zas 4-5 nasobna…..

Marr
    Člen

moc vata lineup <3 .. ale jeste si 3 roky pockam no,nez budu moct na podobny akce 🙁 😀 ..

Vrečus
    Člen

Maximální spokojenost 😛

iamek
    Člen

WW a Patterson proc ne 🙂 … Ale max do brna 🙂 …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.