Iamek…historie te klubovky:
akce poradane ve vetsi O2 academy(tech 3-4 tis lidi- EDIT: tak kapacita je jen 2700 lidí) :
LANGE,SIMON PATTERSON,SEAN TYAS,LEON BOLIER,BRYAN KEARNEY,UMMET OZCAN,ESTIVA & TEMPLE ONE,WILL HOLLAND (vse na jednom DS summer event)
jiz uz zminena akce s A&B
Sander van Doorn / John O’Callaghan / Aly & Fila / Ashley Wallbridge atd
Akce konane v mensim klubu Stinky’s(720 lidi,3 patra,kapacita mainrooom max 400 llidi)
Bobina, John Askew, Tritonal (UK Debut), Claudio Cazacu, Gavyn Mytchel + More
Godskitchen Album Tour Feat – John 00 Flemming, Solarstone, Activa, Ferry Tayle, Manuel Le Saux + more!
ANDY MOOR,JOHN O’CALLAGHAN,SIED VAN RIEL,JOHN ASKEW,DANIEL KANDI,ACTIVA,PAUL PEARSON( na te jsem byl)
MENNO DE JONG,SIMON PATTERSON,SUPER 8 AND TAB,RAFAEL FROST,SOPHIE SUGAR,WILL HOLLAND,RAV TAKHAR(taky jsem byl)
Tohle jsou akce za poslední rok…byly tam i jeste ruzne mensi,ale tohle bylo pod hlavickou jejich hlavni znacky Digital society…Neuveritelne ze is takovymi lineupy byli vždy pomerne slusne profitujici(podle toho co jsem slysel) a pri vstupnem v predprodeji 12-15 liber a na místě max 18…..
tady mas Hall of Fame vsech djs co kdy za cca 3,5 roku existence Digital Society zahrali:
http://digitalsociety.co.uk/artists.html
Takze ne narodit se v Manchesteru,ale v Leedsu 😀