TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

jo to je fakt, ale na ty tři věty co si napsal : „Hvězda večera pro mě byl…“, „Nejvíc se mi líbil…“, „Nejhorší set večera byl..“, bych ti timhle stylem reagoval jen na tu třetí, jestli uhodneš proč sm14

ale je to fukt aspon že sme se pochopili,
    ještě že jsem nereagoval na větu “ Laydee Jane, ktera hraje vzdycky dobre“sm15

Sandeagle:

Ano, objektivní to být nemůže, on vyjádřil akorát svůj osobní názor, který je tudíž stejně subjektivní a má stejnou vypovídající hodnotu
    jako názor každého z nás tady.. sm3
    A i kdyby měl někdo veškerý předpoklady pro to určit, co je dobrá hudba a co ne, resp. kdo zahrál dobře a kdo ne,
    stejně by nemohl být ani tak „objektivní“, protože i kdyby vystřídal všechny stage během akce, všechny djs by stejně nestihl slyšet hrát.
    Čili chápu v podstatě Tvoje vysvětlení, ale podle šablony cos napsal by se dalo tím stejným zůsobem reagovat na všechny lidi,
    kteří napsali něco ve stylu „Hvězda večera pro mě byl…“, „Nejvíc se mi líbil…“, „Nejhorší set večera byl..“,
    protože vše by se dalo okomentovat stylem „Jak to můžeš říct, když jsi neslyšel všechny?“… sm4

Sandeagle
    Člen

[quote styk pohlavson][quote Sandeagle][quote Anonymní uživatel] pak se mi dost zacina libit hudba Garetha Emeryho (rekl bych nejlepsi set ze vsech djs na PI), [/quote]

a tobe se podarilo se nejak rozkrajet a slyset úplně všechny DJs na PI ? jak si to udělal?sm4[/quote]

On to nejspíš myslel jakože "nejlepší set ze všech djs na PI, který jsem slyšel", ale to nejspíš víš a akorát sis chtěl zaprudit, že? sm4[/quote]

ne zaprudit, jen poukázat na fakt, že to není objektivní. Jelstliže celou dobu zakysl třeba na jedne stage, tak je jasné, že považuje za nejlepší set večera něco, co nebyl schopný posoudit s ostatními interprety. To je to samé jako poslouchat celý život E2 a říct: Nejlepší trance track je Adagio od „Tiesta“.

[quote Sandeagle][quote Anonymní uživatel] pak se mi dost zacina libit hudba Garetha Emeryho (rekl bych nejlepsi set ze vsech djs na PI), [/quote]

a tobe se podarilo se nejak rozkrajet a slyset úplně všechny DJs na PI ? jak si to udělal?sm4[/quote]

On to nejspíš myslel jakože „nejlepší set ze všech djs na PI, který jsem slyšel“, ale to nejspíš víš a akorát sis chtěl zaprudit, že? sm4

Sandeagle
    Člen

[quote Anonymní uživatel] pak se mi dost zacina libit hudba Garetha Emeryho (rekl bych nejlepsi set ze vsech djs na PI), [/quote]

a tobe se podarilo se nejak rozkrajet a slyset úplně všechny DJs na PI ? jak si to udělal?sm4

Showman
    Člen

pokud by Mike Shiver konečně do ČR dorazil, asi bych ho taky radši viděl někde v klubíku… sm5sm4

Já jsem zvědavej, esi fakt budou Wěci Weřejné..

Hi lukas,

They are not booked!! So its such a big secret their agent and they themselves don’t know it….

Please let me know who I have to contact!

Best, lara

Armada Bookings

D4ve
    Člen

Lukin_: nee, Shiver nebude… v Shivera muzem doufat max tak ve Fabru, na Moor Music by se mozna mohl ukazat kdyz tu s Moorem budou jezdit z labelu AWA recordings a navic kdyz je rezident..

Lukin_
    Člen

Mike Shiver? Nemám rád kachny ale kvůli něj bych klidně jel.
    Ale těžce pochybuju že tam bude zrovna on hrát.

D4ve
    Člen

na Jeromeho jsi mel jit na SW .. sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Ja bych rozhodne bral na letosnim TM Markuse Schulze, na kteryho chodim uz 3 roky po sobe, pak se mi dost zacina libit hudba Garetha Emeryho (rekl bych nejlepsi set ze vsech djs na PI), Menno de Jong, ktery si bude chtit napravit reputaci svou nepritomnosti na PI, Laydee Jane, ktera hraje vzdycky dobre, bohuzel na PI ve stejnou dobu jako Schulz. Nechci Ottavianiho, hraje na me moc jemnej trance. A pak dalsi djs jako Jerome isma Ae nebo martin gredner by tam mohli bejt, zbytek muze jen potesit..[/quote]

tak to se trochu prober 🙂 Isma – Ae na TMku. . . už se vyserte na ty spekulace. Navíc některý josu fakt hloupý 🙂 počkejte na ofiko lajnu a pak se budeme bavit

Anonymní uživatel
    Host

Ja bych rozhodne bral na letosnim TM Markuse Schulze, na kteryho chodim uz 3 roky po sobe, pak se mi dost zacina libit hudba Garetha Emeryho (rekl bych nejlepsi set ze vsech djs na PI), Menno de Jong, ktery si bude chtit napravit reputaci svou nepritomnosti na PI, Laydee Jane, ktera hraje vzdycky dobre, bohuzel na PI ve stejnou dobu jako Schulz. Nechci Ottavianiho, hraje na me moc jemnej trance. A pak dalsi djs jako Jerome isma Ae nebo martin gredner by tam mohli bejt, zbytek muze jen potesit..

Tecko
    Člen

[quote D4ve]nexxie: Burian a Guetta na TMku ?? dobry joke sm15sm15sm15 ja uz bych tady radsi nespekuloval a nehazel zadne jmena a fakt si radsi pockal a pak si muzem pokecat protoze to co tady vsichni pisou a ty jejich vysnene lajnapy je uplne zbytecne.. sm3[/quote]

+1

D4ve
    Člen

nexxie: Burian a Guetta na TMku ?? dobry joke sm15sm15sm15 ja uz bych tady radsi nespekuloval a nehazel zadne jmena a fakt si radsi pockal a pak si muzem pokecat protoze to co tady vsichni pisou a ty jejich vysnene lajnapy je uplne zbytecne.. sm3

4robo4
    Člen

nebude tiesto :DDD

BTW: nema niekto listok na predaj za nizsiu cenu ako je teraz ??? za 35 eur by som vedel kupit dakujem : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.