TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,279)
  • Autor

[quote nexxie]jasný že je to trapný, ale to všechny tyhle zaručený lineupy bez uvedenejch zdrojů[/quote] +1

Já bych osobně bral, kdybysme radši psali, proč si myslíme, že tam ten a ten bude (nebo naopak nebude )
    a z jakýho (konstruktivního) důvodu, pak by se zpětně vidělo, kdo co trefil a jakej má tipovací „čuch“.

nexxie
    Člen

jasný že je to trapný, ale to všechny tyhle zaručený lineupy bez uvedenejch zdrojů

Showman
    Člen

tak pár jmen bych taky rád viděl…. ale můžeme maximálně tak spekulovat, samozřejmě oba poslední line-upy jsou fake a spíše něčí přání… Jasné je, že až to UM zveřejní, vždycky se najdou lidi, co budou nadávat, ale i ti, kteří budou potěšeni. Snad budu patřit do té druhé skupiny sm15

iamek
    Člen

nexxie : hahahaha trapneeeee

nexxie
    Člen

já zase slyšel, že týden po začátku září bude společností Transmission s.r.o. potvrzen tento lineup
    Boom Jinx b2b Jaytech, Markus Schulz, Cosmic Gate, Richard Durand, Leon Bolier, Aly & Fila, Sean Tyas, Michael Burian, David Guetta, Ernesto vs. Bastian

ale taky se mi to nezdá..

[quote Anonymní uživatel]Na začátku září bude od UM oficiálně potvrzen tento line up:

Jaytech
    Boom Jinx
    Markus Schulz
    Menno De Jong
    Mike Shiver
    Simon Patterson
    Sean Tyas[/quote]

Někde Ti tam chybí Marcus Schossow.. sm4 Jinak rovněž se mi to nezdá… Minulej rok bookovali UM většinu djs jen z 1 agentury,
    že by na to letos použili hned 4?.. [Jaytech+Boom Jinx = Involved Artists, Markus + Menno = David Lewis (ale beru, že je Markus rezident
    a že Menno nebyl na PI, kde měl být), Mike Shiver = Captived, Simon Patterson + Sean Tyas = Integrity]

Mně osobně by nevadilo, kdyby se vzalo všech 6 jmen z Integrity (mají tam Cosmic Gate, Marcela Woodse, Matta Hardwicka, Duranda
    a Tyase s Pattersonem), ale to se samozřejmě nestane.. Nedivil bych se ale, kdyby byl na TM použitej (kromě Menna) nějakej dj, co už hrál
    na Pleasure Islandu. (Já osobně bych to tipoval na Jochena Millera.) Line-up na PI totiž netvořili jen UM, ale i Art Of Dance. (ta tam bookla např. Artenta Diviniho)
    No a když se nějaký jméno veme od promotéra 2x do roka, cena za jeden gig se sundavá dolů o cca 1/3.. Uvidíme.. sm4

Sandeagle
    Člen

nevim jestli kvůli poslednim dvou jezdit na celé TM

4robo4
    Člen

to je skoda ale ved teraz ma novy projekt Who.is a myslim ze je to celkom fajn : )

[quote 4robo4]napadlo ma meno aj Bart Claessen by nebol zly : )[/quote]

Ptal jsem se na něj UM dva roky zpátky a odepsali, že o něm „rozhodně neuvažujou“.. sm7 Dneska už je Bart víceméně za zenitem,
    takže kdyby ho skutečně pozvali, bylo by to podle mě jen kvůli tomu, že nebude extra drahej podle mě.

Anonymní uživatel
    Host

Na začátku září bude od UM oficiálně potvrzen tento line up:

Jaytech
    Boom Jinx
    Markus Schulz
    Menno De Jong
    Mike Shiver
    Simon Patterson
    Sean Tyas

[quote nexxie]styk pohlavson : neboj, jasný že je to fake.. ale musim říct, že se mi v noci o TM zdálo a Above&Beyond tam byli, tak moc sem se toho bál, až mi vlezli do snů, šmejdi sm3[/quote]

Tak tos musel mít noční můru, já bych se strachy snad počůral.. sm0 Já žral svýho času jejich Oceanic, a tak jsem na ně byl na TM4 natěšenej,
    ale byl jsem docela zklamanej.. Tolik vokálovek snad nedají live ani Bambini di Praga.

4robo4
    Člen

napadlo ma meno aj Bart Claessen by nebol zly : )

nexxie
    Člen

styk pohlavson : neboj, jasný že je to fake.. ale musim říct, že se mi v noci o TM zdálo a Above&Beyond tam byli, tak moc sem se toho bál, až mi vlezli do snů, šmejdi sm3

[quote Anonymní uživatel]zdroj: http://www.facebook.com/pages/PURE-Event/177240007208
    ceka se na potvrzeni

line up na TMko 2010:

Boom Jinx
    Push live
    Markus Schulz
    Above&Beyond
    Dash Berlin
    W&W

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/quote]

zdroj?

Ten line-up se mi úplně nezdá, dám ruku do ohně za to, že tam Dash Berlin nebude a hlavu do ohně za to, že tam nebudou Adolf & Bond.
    V opačným případě s sebou beru hasičák a spacák..

K1aptcha
    Člen

ano, konstruktivně zkritizovat, jako ostatně vždy sm0 a remcat se tu bude, holt diskusní fórum, že sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.