TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,279)
  • Autor
    York
    Člen

SVD podle mně hrál minulý TM lépe než letos 🙂 ale to je pouhá straná mého názoru sm4

Rendolf
    Člen

Džamil: Měl tam pár housovejch tracků, ale ladilo mu to skvěle, rozhodně to nebylo to, co se hraje např. na SW… A co takhle minulá TM??? Hmmm??? Letos jsem ho slyšel několikrát, z toho do housu to znělo jen na TM…

Anonymní uživatel
    Host

Džamil: svatá pravda

jAMiEE
    Člen

Tak sam Sander rika, ze je nekde mezi housem a trancem. Takze ja jsem i cekal ze tam soupne vice progressive housovejch veci, ale na TM se trochu prizpusobil…

York
    Člen

Džamil: Dobře ty sm15 ale máš docela pravdu sm4

hectic
    Člen

Mno kvůli těm trackům, který džamil vyjmenoval, musim souhlasit jen na půl sm2

edit: každopádně, moc se to nehodí do topicu o Transmission, protože hudebně bylo Transmission docela ok nakonec, podle těch setů, se mi líběj vesměs všechny sety, i když znova si poslechnu asi jen SVD a Moora, k Pattersonovi jsem se ještě nedostal

iamek
    Člen

sm15sm15sm15sm15

Ruuda
    Člen

A cenu o příspěvek roku vyhrává….^^^

Džamil
    Člen

Tady někde vzadu proběhlo: A TO JAKO PODLE TEBE SANDER VAN DOORN HRAJE HOUSE?????
    Nákaza M.O.R. (střední proud – middle oriented music) hrozí z každý strany. Dance Charts jsou dnes téměř
    totožný s R´n´b a Black charts – 5 let zpátky to bylo naprosto neslučitelný…
    Liquidace trancu jako příliš intelektuálský muziky je systematická akce, vyprovokovaná kdysi kolem roku 2005
    firmou ID&T (poslední solidní znělka Sensation White (jen belgické) od Freda Bakera v roce 2006).
    Kolaborací s hopery a r´n´bíčami se proslavil především producent David Guetta (NENÍ to DJ), který dnes
    má upe stejnou funkci jako kdysi Frank Farian z Boney M nebo o desetiletí později Dieter Bohlen
    z Modern Talking – není to nic jiného, než prachsprostá komerce. Tranceři, braňme trance!
    Když sem dojede pan SvD a začne na Trancemission housem od housera Steva Angela, je to fakt výsměch
    celý akci – pár kusů za tím tam (aby dav šílel) vrhne módní s*ačku od zešílevšího Tiesta s 2-stepovou
    příšerou „Diplo“ a kdesi ke konci setu to celý vopepří debilní zpomalenou bz-bz verzí Adagia, zasloužil by
    podle mě zavěsit za koule do průvanu. Sorry…

Rendolf
    Člen

To bude těma vlasama… Takový má jenom každej… sm15sm15sm15

seven
    Účastník

😀 vim, ale tohle jsem fakt já, poznám se

Rendolf
    Člen

[quote seven][quote Anonymní uživatel] http://websound.eu/online/news/17816/party-video-transmission-2010-by-mirrec%5B/quote%5D

Hej ja tam jsem 😀 v čase 8:32 tam skáču na sándera[/quote]

To by mohl říct každej, třeba to byla moje půlka hlavy… sm15

seven
    Účastník

[quote glamb]@seven: Potichu to bylo jen v té první verzi. Už 7.11 ale vydal Razorator opravenou verzi, takže tvoje připomínka přichází s křížkem po funuse :)[/quote]

Super že to opravil, je fajn vědět že to někdo bere vážně 🙂

seven
    Účastník

[quote D4ve]seven: to se mas cim chlubit sm15[/quote]

Chlubit ani ne, spíš z čeho mít radost a nasledně se o ni podělit .-)

Rendolf
    Člen

[quote D4ve]seven: to se mas cim chlubit sm15

Rendolf: tak tam je to legalni, ne ? Travu podle me muzes sm3[/quote]

Ja prave myslim ze ne, nekdo tu jednou vypravel, ze byl před TE v kofi shopu, ze to z nej cejtili a vzali ho nekam stranou, prosacovali a svlikli ho do trenek, nevim ale uz kdo to tu psal sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.