TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

mam pro vas spatnou zpravu 🙁 ten lineup je fake
    a jednu rozporuplnou zpravu: je znamo pouze treti jmeno a to je: Jaytech

zdroj: http://www.rave.cz/forum/1562/ aneb pravda je jen co pise BlackNinja… zbytek je fake – Silver Bullit z UM to na FB vyvratil ten fake lineup

Anonymní uživatel
    Host

Bohuzel – Silver Bullit z UM tento lineup vyvratil na FB UM: It is not the right line-up 🙁

Vrečus
    Člen

To už jsem taky četl.. uvidíme no . Asi bych jel, ale hlavně na W&W

Anonymní uživatel
    Host

zdroj: http://www.facebook.com/pages/PURE-Event/177240007208
    ceka se na potvrzeni

line up na TMko 2010:

Boom Jinx
    Push live
    Markus Schulz
    Above&Beyond
    Dash Berlin
    W&W

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Paya
    Člen

[quote Sq4Raa][quote Paya]já si prostě myslím něco jiného no ... teď v sobotu jsme jim navíc měli s Tigim možnost dívat pod ruce a zírali jsme s otevřenou pusou ;o)

průměrně hrají 30 minut, live si s tím hrají úplně neskutečně, a co se týče zvuku, tak ten mi přijde nevyladěný úplně všude, kde hrají, v Praze nic zvláštního

ale v pořádku, máte stejný dojem, jako tehdy většina, no flame ;o)[/quote]

Možná mě paměť klame, ale myslím, že nedlouho před Rank 1 na TM byla tenkrát ta akce v Polsku, kde hráli taky a zdejší si je docela chválili. Naopak to TM vystoupení se jim nelíbilo. Takže mi to nepřišlo jako nadávání na ten live act, jen na to, co předvedli v Praze.

Ale už je to dlouho, nedivil bych se, kdybych se pletl.[/quote]

jistěže byli v Polsku lepší, neříkám, že ne sm4

Anonymní uživatel
    Host

[quote iamek]Ne na TM uz me nikdo nedostane =) ... 4 dily bohate staci ... Ale co jsem videl videa ( vim, ze to nejde objektivne posoudit ) tak v polsku to bylo lepsi. Ty emoce byli nehorazne ![/quote]

Tomu nevěřím. V Polsku jsou halovky dost hrozný (aspoň co já jsem zažil) co se týká organizace. Tady je O2 arena prostě BEST!!!

Anonymní uživatel
    Host

2nexxie: Tak jim to nehralo kvuli chybe stage manazera / deckmana ne kvuli jim samotnym.
    Proc myslis, ze byli nastvani pri hrani.. Kdyby ti nekdo zmrsil intro a nehralo ti to, tak po takovem provaru pred plnou halou ma pak clovek asi po nalade sm15.

iamek
    Člen

Ne na TM uz me nikdo nedostane =) … 4 dily bohate staci … Ale co jsem videl videa ( vim, ze to nejde objektivne posoudit ) tak v polsku to bylo lepsi. Ty emoce byli nehorazne !

Sq4Raa
    Člen

Jojo, to jsem myslel. Vím, žes tam byl, ale pak na tu Transmission jsi nešel, ne?

iamek
    Člen

Sq4Raa : Ja je slysel Live na RTx v polsku a bylo to neco nehorazneho. Doslova orgac, ale rezali to i tak solidne 🙂

kreeki
    Člen

Sq4Raa: bylo to přesně takhle, jak píšeš, já sám jsem byl zklamanej z toho, co předvedli (resp. nepředvedli), intro na tom bylo nakonec to nejlepší sm4

Sq4Raa
    Člen

[quote Paya]já si prostě myslím něco jiného no ... teď v sobotu jsme jim navíc měli s Tigim možnost dívat pod ruce a zírali jsme s otevřenou pusou ;o)

průměrně hrají 30 minut, live si s tím hrají úplně neskutečně, a co se týče zvuku, tak ten mi přijde nevyladěný úplně všude, kde hrají, v Praze nic zvláštního

ale v pořádku, máte stejný dojem, jako tehdy většina, no flame ;o)[/quote]

Možná mě paměť klame, ale myslím, že nedlouho před Rank 1 na TM byla tenkrát ta akce v Polsku, kde hráli taky a zdejší si je docela chválili. Naopak to TM vystoupení se jim nelíbilo. Takže mi to nepřišlo jako nadávání na ten live act, jen na to, co předvedli v Praze.

Ale už je to dlouho, nedivil bych se, kdybych se pletl.

Paya
    Člen

já si prostě myslím něco jiného no … teď v sobotu jsme jim navíc měli s Tigim možnost dívat pod ruce a zírali jsme s otevřenou pusou ;o)

ale v pořádku, máte stejný dojem, jako tehdy většina, no flame ;o)

nexxie
    Člen

a na začátku jim to nehrálo vůbec sm15 takový krásný intro jim klucí VI udělali a oni to pak tak po….i 🙂

K1aptcha
    Člen

tak hlavně hráli pomalu a přišlo mi to i špatně nazvučený, zvukově slitý

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.