TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 826. až 840. (celkem z 1,279)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

DJMr.Johny: to bys možná měl sledovat, když tě ty jména na Transmission nebaví

kreeki
    Člen

iamek +1 sm2

iamek
    Člen

Sakra mensi party a hraje tam Patterson, Baker a Hardwick. Snad bude vic malych party :-O

Anonymní uživatel
    Host

Zas tak úplně extra tyhle menší party nesleduju a navíc MECCA je nejvíc předražená!!!!

K1aptcha
    Člen

DJMr.Johny: OKej, ale tak Patterson byl ještě v Mecce, ne? sm0 navíc ještě s Hardwickem, Bakerem a Laydeenou
    tak snad poslední rýpnutí ode mě sm3

kreeki
    Člen

Já: taky mě fascinuje, kolik nových odborníků se tu vždycky před nějakou velkou objeví, někdy zůstává až rozum stát sm4

Anonymní uživatel
    Host

Schulze uz mam plny zuby , minulej rok hral na hovno , jediny kde hral dobře bylo na tmku 2008 , Ottaviani byl 2x po 3 už ne , Emery kdyt tu ted byl , Menno , proč zase Menna , kdyt ani nema zadnou svoji produkci v tyhle dobe. Doorn byl minulej rok , kdyt je to furt na jedno brdo 🙁 a kdyby tam byli neznamy lidi by přišli. Nejde o to jakej je line up , spoustu lidi nezna ani Markuse a jde tam , kolik lidi znalo Emeryho? Jeste minulej rok jen pár , ikdyby privezli ty nejnovejsi producenty , bylo by tam vic lidi nez minule.

Anonymní uživatel
    Host

Boom Jinx je uznávaný talent? jasný v 36. . .tady na tom webu to je jeden odborník vedle druhýho.

Anonymní uživatel
    Host

sm15sm15sm15sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

A jak se mám asi do píči dostat až na Moravu na Pattersona? Já ještě nevydělávám takže se do mě přestaňte srát

K1aptcha
    Člen

taky by mě upřímně zajímalo, jesli Mr.Johny byl třeba na Pattersonovi, když tu byl sm3

ics
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Myslim že máme haly na lepší Dje než nějakej Ottaviani , Dyk Doorn a podobně.[/quote]

Tohle, co jsi vyjmenoval, je podle me naprosta spicka. A mimo ses opravdu i ty, udelej si na TMku lajnap Super 8 and Tab, Tydi , DNS Project a neprijde ti ani polovina lidi. Mozna pro nekoho odtud, kdo jezdi na vic akci v roce a i do zahranici je to porad stejny, ale troufnu si tvrdit, ze pro vetsinu navstevniku je Transmission jedinou trance akci, kterou letos navstivi. Mozna jeste teda nekdo byl na Pleasure Island. Tak proc nevsadit na osvedceny jmena (zajimavy o tom diskutovat, kdyz ani neni venku lineup, ja osobne ocekavam Menna, Schulze a zbytek co na TMku jeste nehrali, treba prave W&W). Navic co si pamatuju, tak kdo byl na TMku tak casto? Ottaviani 2x, Corsten 3x, Schulz je jako resident jasnej. Kdyz se ti to nelibi, nemusis tam chodit. Prijdes mi jak jeden z tech, co nadavaj, ze se nepriveze ten a ten a kdyz se priveze do klubu, tak beztak na tu akci neprijdes.

Anonymní uživatel
    Host

To je sranda to tady cist tu diskusi – DJMR: Hlavne ze se ti libi novy tracky od Armina xDDD a btw: armin tady letos nebude, psal jsem UM, potreboval jsem se ujistit a docela jsem si oddychnul 🙂 A k tomu Slovensku: tam se bizzare zmuzou jen na armina, na Corstenovi prodelali balik a event s Above and Beyond pro jistotu zrusili, ale co, jsou to prece borci, poradaji armin only v cervnu 2011…. xDDD .To je zajimavy ze Boom Jinx je ve svete uznavany talent, ale ty rikas ze to na TM nejvic zazdí…Taky jsem pro nova jmena ale uvedomte si ze je to podnikani, nikdo nechce prodelat balik, TMko urcite neni tak ziskovy, jak si nekteri mysli….jde hlavne o budovani jmena akce a precejom Polaci co se tyce EDM jsou trosku jinde…A muzes si byt jistej ze G.O. a PVD na TM 100% nebudou sm18

K1aptcha
    Člen

haly možná, ale ne lidi, který by na ně přišli
    edit: takže vlastně nexxie +1

nexxie
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Myslim že máme haly na lepší Dje než nějakej Ottaviani , Dyk Doorn a podobně.[/quote]

tak to každopádně.. hlavní je ale jestli tu máme dostatek lidí, co by to ocenili.. kéžby

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 826. až 840. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.