Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2010 – 6.11.2010
- Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 8. 2010 v 20:27 #177933
Anonymní uživatel
HostMyslim že máme haly na lepší Dje než nějakej Ottaviani , Dyk Doorn a podobně.
6. 8. 2010 v 20:05 #177929nexxie
ČlenDJMr.Johny : sm3 ty se už taky prober.. Co máte s tim Slovenskem, že tam jednou Armada pořádala event a pozvala si pár djs ze scény neznamená že na Slovensku vědí jak dělat akce, práve na opak, horší halovky jak na Slovensku jsou snad jen v Mongolsku. Tam si klidně ta jejich slavná agentura může pozvat „Wallbridge , Wéčka , Patterson , klidně třeba Tydi , DNS Project , First State“ a nemuseji se bát že by se jim to nevyplatilo i když jim nikdo nepřijde páč šetrí peníze na všem ostatnim. O Polsku nemluvim, sice je to chudá země ale lidi tam vědí co je dobrá elektronická hudba.
6. 8. 2010 v 19:54 #177925iamek
Člensm15
6. 8. 2010 v 19:46 #177924Anonymní uživatel
HostTy seš mimo ty vole , on moc dobře ví o čem mluví , kdyt se podívej do Polska do Slovenska jaký jsou tam jména a u nás to samý , vem si pleasure Island , line up z Transmission a k tomu par co tam nebyly a dyk , jak u debilů už. A líbí se vám nějakej krypl Jinx? vole takovou nudu , si rovnou můžu pustit dechovku, Wallbridge , Wéčka , Patterson , klidně třeba Tydi , DNS Project , First State – ldyt vydal nový album toho at přivezou a Schulz uz hraje taky sračky , jeho radioshow , nejvíc nuda , Super 8 and Tab vydaj album tak at prijedou , Ronski Speed by mohl , ale ne Dyk , Schulz , Doorn , Ottaviani , Emery , Menno , proste at je to jiny nez pred rokem , at to za neco stojí!!!!
6. 8. 2010 v 19:25 #177923ics
ČlenMe ten ja prijde taky docela mimo 😀
6. 8. 2010 v 19:02 #177920nexxie
ČlenJá : když seš tak chytrej a myslíš že tvoje pravda je ta správná tak se pořád neschovávej za to podělaný „Já“.. Nevim proč tady meleš pořád něco o Schulzovi a Ottavianim, kdybys trochu čet a vědel „o tý jediný halovce“ něco, tak víš že Markus tu bude i příští rok i ten přespříští a už je mi to trapný pořád dokola psát.. a Ottaviani na TM nebude, takže klid a neboj, bude to BOMBA 🙂
6. 8. 2010 v 18:52 #177916kreeki
ČlenAle ne, s timhle já souhlasim, ale to jsi předtím neříkal, místo toho jsi rejpal do Boom Jinxe, tak to vyznělo tak, jak jsem to napsal sm4
6. 8. 2010 v 18:21 #177913Chelseaplayer
ÚčastníkMa pravdu ten chlapec.
6. 8. 2010 v 18:10 #177911Anonymní uživatel
HostNE. Ale každej rok Schulz, Ottaviani atd. . . to mě nebaví prostě. . .jedinná trance halovka v čr, jednou za rok a jsou tam rok co rok ty stejný jména. . . ještě sem začněte psát, že chcete Sandera a už se z vás poseru. Na trance energy to byla bomba, i asot v bratislavě byl bomba. . . jiný jména, o tom to je. Né o tom kdo řeže a kdo hraje uplift.
6. 8. 2010 v 18:04 #177910kreeki
Členčili chápu dobře, že podle tebe čim víc ty lidi do toho mlátí, tak tim je to lepší lineup? to jsi slyšel kde? sm6
6. 8. 2010 v 17:51 #177908Anonymní uživatel
Host[quote 2Sexy][quote Anonymní uživatel]já nejvíc chtěl W&W. . . a zase hovno. Místo nich ten nudnej Boom Jinx 🙁 to mě sere, se koukněte co ted bylo za lajnu na tom festaku v polsku. . . TM by si zaslouzila konecne poradnou lajnu nemyslíte? takovejch talentovanejch jmen co tady ještě ani nebyli a UM tam zase šoupne tu jejich klasiku jak každej rok. . . to mě osobně docela sere![/quote]
Klid, on uz je venku lineup, ze tvrdis, jak bude nudnej lineup? sm10. Zdroj pls.[/quote]
neni, potvrzenej je Schulz a Boom Jinx – ten mi sám odepsal, že mi to nemuže říct, dokudse to nezveřejní, takže je jasnej. A UM řikali v nějakym rozhovoru, že přivezou jen jednoho dje, kterej tady ještě nebyl a to je Boom Jinx. Takže žádný wéčka ani wallbridge ani patterson. . .třeba překvapěj, ale už tomu nevěřim.6. 8. 2010 v 17:47 #177905Anonymní uživatel
Host[quote Kucas][quote Anonymní uživatel]já nejvíc chtěl W&W. . . a zase hovno. Místo nich ten nudnej Boom Jinx 🙁 to mě sere, se koukněte co ted bylo za lajnu na tom festaku v polsku. . . TM by si zaslouzila konecne poradnou lajnu nemyslíte? takovejch talentovanejch jmen co tady ještě ani nebyli a UM tam zase šoupne tu jejich klasiku jak každej rok. . . to mě osobně docela sere![/quote]
ty si hloupej sm2[/quote]
proč? patříš k těm, který rádi choděj stokrát do roka na schulze a G.O.? prostě mě to nebaví. To, že chci jiný jména ti nedává právo řikat o mě, že jsem hloupej vole. Na asotu v bratislavě to wéčka nejvíc rozbíjeli, to samý wallbridge. A tady zase nudnej Schulz, Ottaviani a buh vi koho tam UM zase šoupne. . .
6. 8. 2010 v 16:23 #177902Rendolf
Člennexxie: Tak Ottavianiho jsem slyšel za poslední rok podruhý, ale například Garetha jsem za poslední rok slyšel potřetí a Schulze počtvrtý a i tak nemůžu říct, že bych si tu pořádně neužil…
Ale je pravda, že změnu by to chtělo…6. 8. 2010 v 16:19 #177901Rendolf
ČlenTecko: A ty co ho kritizujou patřej do druhýho…
6. 8. 2010 v 15:58 #177900Kucas
Účastník[quote Anonymní uživatel]já nejvíc chtěl W&W. . . a zase hovno. Místo nich ten nudnej Boom Jinx 🙁 to mě sere, se koukněte co ted bylo za lajnu na tom festaku v polsku. . . TM by si zaslouzila konecne poradnou lajnu nemyslíte? takovejch talentovanejch jmen co tady ještě ani nebyli a UM tam zase šoupne tu jejich klasiku jak každej rok. . . to mě osobně docela sere![/quote]
ty si hloupej sm2
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.