TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 856. až 870. (celkem z 1,279)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

[quote Anonymní uživatel]já nejvíc chtěl W&W. . . a zase hovno. Místo nich ten nudnej Boom Jinx 🙁 to mě sere, se koukněte co ted bylo za lajnu na tom festaku v polsku. . . TM by si zaslouzila konecne poradnou lajnu nemyslíte? takovejch talentovanejch jmen co tady ještě ani nebyli a UM tam zase šoupne tu jejich klasiku jak každej rok. . . to mě osobně docela sere![/quote]

Klid, on uz je venku lineup, ze tvrdis, jak bude nudnej lineup? sm10. Zdroj pls.

Anonymní uživatel
    Host

já nejvíc chtěl W&W. . . a zase hovno. Místo nich ten nudnej Boom Jinx 🙁 to mě sere, se koukněte co ted bylo za lajnu na tom festaku v polsku. . . TM by si zaslouzila konecne poradnou lajnu nemyslíte? takovejch talentovanejch jmen co tady ještě ani nebyli a UM tam zase šoupne tu jejich klasiku jak každej rok. . . to mě osobně docela sere!

4robo4
    Člen

tak tak treba nejake nove mena boom jinx je spravna volba : ) a na dalsie som zvedavy

Sunrise
    Člen

Nexxie: Pravda, je to to samý pořád dokola, ovšem je zajímavé pozorovat, jaký track pro tento rok přidal, letos mě dostává Angel…:) Už jsem ho viděla čtyřikrát a ráda ho klidně uvidím i po páté, ale byla bych radši, aby zrovna na TM uvolnil místo někomu méně okoukanému…

nexxie
    Člen

když ho někdo slyšel třeba poprvé v životě nebo po několika letech, tak chápu že byl nadšenej.. ale pro nás co ho zažili za poslední rok a půl třikrát to bylo to samý pořád dokola

Tecko
    Člen

ja proti nemu nikdy nic nemel a myslim ze ti co ho tady v poslednich postech chvalili tak patri do stejneho chlivku

4robo4
    Člen

najprv ho vsetci kritizuju a potom niekto povie ze je skvely tak uz vsetci hovoria ze je skvely :DDDD

Tecko
    Člen

[quote Paya][quote f1d0][quote Nuld@][quote Rendolf]Náhodou, Ottaviani zahrál na PI dobrej set...[/quote]

+1 nebál bych se říct že nejlepší - jednak co jsem od něj vůbec slyšel a za druhé v rámci PI vůbec (mistr prominesm2)[/quote]

+1, Ottaviani byl výbornej a co se mě týče, kdyby ho (což je podle mě nepravděpodobné) přivezli, tak se ani zlobit nebudu sm3[/quote]

+1 Ottaviani je výbornej ;o)[/quote]

+1 taky mam rad jeho produkci a na minule TM jsem neskutecne zaparil…takze by me nevadil

Paya
    Člen

[quote f1d0][quote Nuld@][quote Rendolf]Náhodou, Ottaviani zahrál na PI dobrej set...[/quote]

+1 nebál bych se říct že nejlepší - jednak co jsem od něj vůbec slyšel a za druhé v rámci PI vůbec (mistr prominesm2)[/quote]

+1, Ottaviani byl výbornej a co se mě týče, kdyby ho (což je podle mě nepravděpodobné) přivezli, tak se ani zlobit nebudu sm3[/quote]

+1 Ottaviani je výbornej ;o)

Anonymní uživatel
    Host

do Týdne by snad měl vylézt trailer 🙂 Aspoň mi to psali vision impossible, tak jsem zvědavej

K1aptcha
    Člen

nj mocná síla Vandit kopáku sm0

f1d0
    Člen

[quote Nuld@][quote Rendolf]Náhodou, Ottaviani zahrál na PI dobrej set...[/quote]

+1, Ottaviani byl výbornej a co se mě týče, kdyby ho (což je podle mě nepravděpodobné) přivezli, tak se ani zlobit nebudu sm3

Nulda
    Účastník

[quote Rendolf]Náhodou, Ottaviani zahrál na PI dobrej set...[/quote]

+1 nebál bych se říct že nejlepší – jednak co jsem od něj vůbec slyšel a za druhé v rámci PI vůbec (mistr prominesm2)

4robo4
    Člen

[quote kreeki][quote 4robo4]mixoval anjunadeep 02 a mylsim si ze celkom v pohode : )[/quote]

to si pleteš zase s jaytechem sm4

Boomjinxův set jsem ještě neslyšel, popravdě jsem ani nevěděl, že hraje, každopádně je to můj producent no.1, takže jsem hodně zvědavej sm5[/quote]

aaa jasne a pomylil som si ho s james grant : ) sorrka ale styl je to podobny 😛 mal tam zopar pesniciek mylsim by all means

prochi
    Člen

ja jsem ráád za boom jinx 🙂 ještě k tomu jaytecha a jamese granta a treba Mat Zo prosím sm15 …………

………..a pak jsem se probudil sm15sm15

Každopádně za každý nový jméno jsem rád 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 856. až 870. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.