TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 916. až 930. (celkem z 1,279)
  • Autor
    4robo4
    Člen

[quote Pavi]A všimli jste si že už Transmission nepořádá United Music ??[/quote]

nevsimli pretoze to nieje pravda :DD

Pavi
    Člen

A všimli jste si že už Transmission nepořádá United Music ??

sm15

Paya
    Člen

[quote styk pohlavson]Jediný, co bylo dobrý je, že jsem si během breakdownu stačil dojít na WC a eventuálně i pro pití..[/quote]

sm15

[quote Paya][quote K1aptcha]ještě byli v Brně na nějaký tý free akci od Vodafonu nebo co to bylo... teda tuším
    a asi jsou drazí a musej je tahat minimálně 2 sm2 navíc vlastní jeden z nej degresivnějších labelů na trancové scéně a vlastně je nikdo nechce sm15[/quote]

též už delší dobu hledám odpověď na otázku, proč proboha v DJmagu pořád stoupají (#4 mi fakt nepřijde adekvátní)

ostatně ať u nás, tak v zahraničí jsem dlouho nezaznamenal nějakou bouřlivě pozitivní reakci na jejich hraní ...[/quote]

Já se na ně na TM4 docela těšil, ale po hodině mě model „2 min lead, 2 min breakdown, 2 min náběh, 2 min lead“ přestal bavit..
    Jediný, co bylo dobrý je, že jsem si během breakdownu stačil dojít na WC a eventuálně i pro pití..

D4ve
    Člen

Muff: jenze to se nestane sm3 proc by lidi kupovali v rijnu listky za nejakych 1300 kdyz ho muzou mit za litr ? sm3

4robo4
    Člen

[quote Paya][quote K1aptcha]ještě byli v Brně na nějaký tý free akci od Vodafonu nebo co to bylo... teda tuším
    a asi jsou drazí a musej je tahat minimálně 2 sm2 navíc vlastní jeden z nej degresivnějších labelů na trancové scéně a vlastně je nikdo nechce sm15[/quote]

též už delší dobu hledám odpověď na otázku, proč proboha v DJmagu pořád stoupají (#4 mi fakt nepřijde adekvátní)

ostatně ať u nás, tak v zahraničí jsem dlouho nezaznamenal nějakou bouřlivě pozitivní reakci na jejich hraní ...[/quote]

a ja sa napriklad cudujem co robi PVD v top 10 ??!! AandB su ovela lepsi…. : )

nexxie
    Člen

kapacita areny je normálně přes 18000 , na SW je nějakých 17500 (normální kapacita – horní patro + plocha) , na TM je imho tak 15000, víc určitě ne.. ještě když na ploše budou ty debilní krabice pro gogo a řídící středisko

andre
    Člen

muff: pěkná myšlenka, ale to se (bohužel) nestane

Muff
    Člen

Kapacita je nejakych 17000 lidí ne ? Alespon soudim podle sensation, kazdopadne spoustu listku urcite nakoupili zase prekupnici, kteri se jich brzy zacnou zbavovat za vyssi cenu nez nakoupili, je jen potreba sledovat jinou sekci tady na serveru. Nejlepsi gol by byl kdyby to od nich nikdo nekoupil a oni tak v dojmu ze vydelaji na listkach pekne prodelali.

iamek
    Člen

OT : Tak ja lepsiho nez Guettu v main streamu neznam 🙂

D4ve
    Člen

nexxie: a kolik je vubec kapacita ? sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel][quote 4robo4]DAVID Z GETTA fuuuuuuuuuuuj :DDD[/quote]
    přesně, jak se každej může posrat že tady bude, nepochopim, bude to další mega trapárna. . . a ty články jak je to nejlepší a nejžádanější "DJ" mě pobavili :d to psal nějakej odborník asi. . .[/quote]

Prej nejlepsi 😀 😀 😀 Prominte ale je to krilp 🙂 Nemam ho rád !!!!

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Přesně tak !!!! Ja ho moc teda nemusim :-/ 🙂 radsi Markuse 😀 :D[/quote]

Sorry chybička se vloudila 🙂 NOVICE 😀

Anonymní uživatel
    Host

Přesně tak !!!! Ja ho moc teda nemusim :-/ 🙂 radsi Markuse 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 916. až 930. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.