TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 1,279)
  • Autor
    nexxie
    Člen

nebyla.. myslim že psali nějakejch 13500 nebo kolik a ani to číslo se mi nezdálo.. loni to bylo vůbec celý divný

D4ve
    Člen

a psali, prej jestli se letos vyproda O2 arena.. ? loni snad vyprodana nebyla ? sm15

hectic
    Člen

tak nic nexxie byl rychlejsi sm11

nexxie
    Člen

UM tvrdí, že se v prvním týdnu prodala třetina vstupenek (tipuju cca 5000).. aby taky ne, když je to od včerejška tak drahý..

Paya
    Člen

[quote K1aptcha]ještě byli v Brně na nějaký tý free akci od Vodafonu nebo co to bylo... teda tuším
    a asi jsou drazí a musej je tahat minimálně 2 sm2 navíc vlastní jeden z nej degresivnějších labelů na trancové scéně a vlastně je nikdo nechce sm15[/quote]

též už delší dobu hledám odpověď na otázku, proč proboha v DJmagu pořád stoupají (#4 mi fakt nepřijde adekvátní)

ostatně ať u nás, tak v zahraničí jsem dlouho nezaznamenal nějakou bouřlivě pozitivní reakci na jejich hraní …

Rendolf
    Člen

Tak 3 lístky jsou doma

Sicky
    Člen

[quote andre]sicky: proč? tohle dělali lidé od cosmic tripu (toho původního)... na pražské verzi jsem nebyl, ale brněnská byla good[/quote]

Po organizační stránce to bylo super, ale díky tomu, že byl vstup gratis, tak se tam natáhla spousta diskofilů, kteří ani nevěděli na co jdou. Atmoška nulová, A & B zahráli perfektní set, snažili se hecovat publikum, ale bez větší odezvy…
    Taky do nás furt někdo vrážel, lidi si nosili piva na parket, postávali a kouřili na parketě, házeli si s balónkama, no prostě vopruz.

Anonymní uživatel
    Host

Marcus tu bude jelikoz Marcus je ikona Transmissionu……bude tu kazdej rok …..proto tu bude…a marcus nikdy nezklamal..vzdy me pobavil

Tecko
    Člen

ano brnenska Vibrations byla luxus. na to ze to bylo zadarmo….porad nekdo chodil s pytli a sbiral odpadky. priznive ceny na barech a hudebne taky good…
    takze above & beyond tady byli 3x. na creamfields me moc nenadchli ale na TM byli famozni…

andre
    Člen

sicky: proč? tohle dělali lidé od cosmic tripu (toho původního)… na pražské verzi jsem nebyl, ale brněnská byla good

Sicky
    Člen

[quote andre]jj, byli na Vibrations v Brně.... povedená akce[/quote]

Jedna ze dvou nejhorších akcí, na kterých jsem byl. sm13
    Akce s gratis vstupem nebrat!!!

andre
    Člen

jj, byli na Vibrations v Brně…. povedená akce

dardic
    Člen

2Sexy: byli na TM 4 a na Creamfields, takže minimálně 2x tu byli. O dalších vystoupeních nevím.

K1aptcha
    Člen

ještě byli v Brně na nějaký tý free akci od Vodafonu nebo co to bylo… teda tuším
    a asi jsou drazí a musej je tahat minimálně 2 sm2 navíc vlastní jeden z nej degresivnějších labelů na trancové scéně a vlastně je nikdo nechce sm15

2Sexy
    Člen

Doufam, ze UM priveze Above&Beyond (ti tu byli v CR snad jenom jednou, nechapu proc), no a W&W a budu spokojenej…
    Tesim se na lineup..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.