Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2010 – 6.11.2010
- Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 14 roky.
-
AutorPříspěvky
-
28. 7. 2010 v 9:49 #176728
Joe
Účastník[quote nexxie]revi : sean bude možná v říjnu v Brně, takže taky ne..[/quote]
WOW :-O
28. 7. 2010 v 9:03 #176727nexxie
Člen790,- je možná velkej balík, ale lepší ho investovat do TM než dát ty samý peníze za Guettu sm4 .. prodat ten lupen kdyžtak můžete kdykoliv
27. 7. 2010 v 22:48 #176713Sicky
Člen[quote Anonymní uživatel]Linhy: na Cosmic Gate jsi můžeš zajet do Fabricu do Ostravy budou tam na 3G :)[/quote]
Jsi si jistý, že tady budou? Přece jenom je to ve Fabricu! sm15
27. 7. 2010 v 22:47 #176711Sicky
Člen[quote D4ve]Ferry uz na TMku byl.. Buuren je podle me pi*ovina ..[/quote]
Buuren byl na TM2. Hrál po fenomenálním Schulzovi a těžce se nechytal…
27. 7. 2010 v 18:56 #176647nexxie
Člen[quote hectic]Škoda, že třeba takovej Deadmau5 nezapadá do koncepce Transmission, jednou bych ho chtěl vidět v akci. sm7[/quote]
chlape neni vůbec o co stát, byl jsem na něm loni na Citadele a byly to 2 hodiny totální 126BPM nudy.. nemít párkrát na sobě tu myší hlavu, tak bych tam snad usnul.
27. 7. 2010 v 18:49 #176646dardic
ČlenFurt melete ty samé jména dokola.
Já bych chtěl třeba takové: Kamui, Divini vs. Fausto, Mark Sherry, Bryan Kearney, JOC ….. něco takového. To byste potom měli TVRDOU TM.
27. 7. 2010 v 18:02 #176639Anonymní uživatel
Host[quote hectic]Řek bych že Woskovec & Werich jsou celkem jasný, stejně jako Šulc, bez kterýho bych se taky obešel, Armin asi ne, proč ho tahat na TM, když menší halu zaplní sám. Bohužel většina dobrých jmen jako Cosmic Gate, Stoneface & Terminal, Gareth Emery, Kyau & Albert atp moc nepřipadá v úvahu, vzhledem k tomu, že už tu letos byli nebo budou jinde. Ani bych se nedivil, kdyby se ta lajna podobala tý asotu v Bratislavě, tzn Myon & Shane 54 a Ashley Wallbridge a Dash Berlin, navíc netušim jestli tu první dva jmenovaný už byli. Každopádně doufám, že nebude žádnej uplift. Nejlepší by prostě byli právě Super8 & Tab, který snad už budou mít album venku, to samý Emery a Cosmici, na který čekám a asi se nikdy nedočkám, ale můžu si nechat jen zdát. Corsten by mi třeba nevadil, nebo klidně Rank 1- před dvěma rokama sice takovej ohlas neměli, ale jejich (spíš jeho) set z Arminova Pure v Praze byl neskutečnej nářez. Škoda, že třeba takovej Deadmau5 nezapadá do koncepce Transmission, jednou bych ho chtěl vidět v akci. sm7[/quote]
CHLAPE TY MI MLUVÍŠ Z DUŠE 🙂
27. 7. 2010 v 17:17 #176633Anonymní uživatel
HostRozhodně kdy by byl ARTENTO TAK zbytek neřeším…. a kdy se dozvíme ty jména
27. 7. 2010 v 17:17 #176632nexxie
Členrevi : sean bude možná v říjnu v Brně, takže taky ne..
27. 7. 2010 v 17:15 #176630Anonymní uživatel
HostJestli přijede Sean tak přijede i Simon a budou hrát spolu a hrozně to v tý O2 rozšvíkaj 🙂 A přidávam se k většině .. něco tvrdšího. W&W, Alex s Woodym, Sean a Simon a konec Artento 😛 uvidíme . ale UM nikdy nezklamalo takže se nemáme čeho bát
27. 7. 2010 v 17:06 #176629Anonymní uživatel
HostTy vole, to jsou zase kecy jako vždycky. Loni taky všichni říkali, že JOC a Cosmic Gate tu budou na 100% a nic. Proč si radši nepočkáte?
27. 7. 2010 v 16:58 #176628Vrečus
Člen[quote *Marty*]Já bych byl rád za W & W, Ashley Wallbridge, Arneje nebo Pattersona... Spíš zbožný přání jsou Cosmic Gate nebo Blank & Jones - jejich set na TM 3 byl neskutečnej nářez.... Klidně bych rád opět slyšel ATBho, na TM 3 ho většina kritizovala, ale pro mě měl třeba jeho set šťávu a pařil jsem od začátku do konce :)[/quote] všechny 4 bych chtěl taky a Cosmic uslyším ve Fabru 😛
27. 7. 2010 v 16:19 #176626*Marty*
ČlenJá bych byl rád za W & W, Ashley Wallbridge, Arneje nebo Pattersona… Spíš zbožný přání jsou Cosmic Gate nebo Blank & Jones – jejich set na TM 3 byl neskutečnej nářez…. Klidně bych rád opět slyšel ATBho, na TM 3 ho většina kritizovala, ale pro mě měl třeba jeho set šťávu a pařil jsem od začátku do konce 🙂
27. 7. 2010 v 14:52 #176622hectic
ČlenŘek bych že Woskovec & Werich jsou celkem jasný, stejně jako Šulc, bez kterýho bych se taky obešel, Armin asi ne, proč ho tahat na TM, když menší halu zaplní sám. Bohužel většina dobrých jmen jako Cosmic Gate, Stoneface & Terminal, Gareth Emery, Kyau & Albert atp moc nepřipadá v úvahu, vzhledem k tomu, že už tu letos byli nebo budou jinde. Ani bych se nedivil, kdyby se ta lajna podobala tý asotu v Bratislavě, tzn Myon & Shane 54 a Ashley Wallbridge a Dash Berlin, navíc netušim jestli tu první dva jmenovaný už byli. Každopádně doufám, že nebude žádnej uplift. Nejlepší by prostě byli právě Super8 & Tab, který snad už budou mít album venku, to samý Emery a Cosmici, na který čekám a asi se nikdy nedočkám, ale můžu si nechat jen zdát. Corsten by mi třeba nevadil, nebo klidně Rank 1- před dvěma rokama sice takovej ohlas neměli, ale jejich (spíš jeho) set z Arminova Pure v Praze byl neskutečnej nářez. Škoda, že třeba takovej Deadmau5 nezapadá do koncepce Transmission, jednou bych ho chtěl vidět v akci. sm7
27. 7. 2010 v 14:05 #176621hphondra
ČlenArmin asi nebude – jelikož budou vrcholit jeho přípravy na Armin Only – Mirage 13/11/2010 v Utrechtu! Nevím nevím..
zatím mě nikdy nezklamal.. ALe nezlobil bych se kdyby dorazil Tyas, Super8 and Tab nebo i Wéčka.. v Bratislavě to málem spadlo, když nastoupili.. 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.