TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 991. až 1,005. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Showman
    Člen

Mike Shiver tu ještě nebyl a věřim, že už to UM konečně napadne… sm11 Jinak kdy se má zveřejnit line-up, to asi nikdo neví??

dardic
    Člen

anonym: Kolikrát je ale ten „malý cucák“ chytřejší a vyspělejší než velký lidi! sm12

Anonymní uživatel
    Host

Armin van Buuren
    Ferry Corsten
    W&W
    Sean Tyas
    Simon Patterson
    Jochen Miller

Armina vzdycky rad uvidim, navic to bude chvili po novym albu tak proč ne 🙂
    Ferryho jsem dlouho neslyšel, vůbec netušim jakym směrem se vydal, ale radši než ohranýho Markuse 🙂
    Po wéčkách touží snad každej, neni co dodat
    Tyas tady pokud vim ještě nebyl, bral bych ho
    Patterson to samý co wéčka
    Jochen je můj hodně oblíbenej producent a na PI jsem ho nestihnul

Takže takhle nějak by se mi to líbilo. A nenadávejte, případný připomínky si rád přečtu, ale slušně 🙂

Anonymní uživatel
    Host

maldším 18 let vstup zakázán. prsotě je to pro velký lidi a ne pro malý „cucáky“:D

Anonymní uživatel
    Host

wéčkaři, Myon and Shane 54, Simon Patterson, Sean Tyas, Cosmic Gate, Jochen Miller, Marcus Schossow, Ashley Wallbridge, Wezz Devall(nejsem si jistej jestli hraje, spíš ne). . . atd atd spousta mladejch neohranejch novejch jmen, klidně to doplnit Arminem nebo někym z top 10. . . hlavně néé žádný tupý uplifty jako Aly & Fila. A Ottaviani tam snad už taky nebude a o Schulzovi ani nemluvim a to ho mám rád, ale už tady byl fakt dostkrát. Toť můj názor

iamek
    Člen

WW bude urco si myslim. UM vi ktere jmena leti a jsou unas hodne zadani 🙂 …

D4ve
    Člen

Wecka s Pattersonem budou podle me 🙂

Anonymní uživatel
    Host

anonym když do Ostravy to mám mega daleko 🙁 ale stejně největším přáním jsou wéčkaři !!

Tibby_ co?

Marr
    Člen

je vstup povolen i osobam mladsim 18let.?

Vrečus
    Člen

W and W chce celkem dost lidí jak se tak dívám.. myslím , že by to bylo nezapomenutelné… 😛

nexxie
    Člen

tak tak, Bolier i Cosmici tu budou v září, takže ty si klidně můžete škrtnout z vašich possible dream lineupů..

4robo4
    Člen

alebo leon bolier by tiez nebol zly : ) ale urcite tam daju nejakeho uplift DJa

Anonymní uživatel
    Host

Linhy: na Cosmic Gate jsi můžeš zajet do Fabricu do Ostravy budou tam na 3G 🙂

Newman
    Člen

Poté, co jsem teď slyšel v jejich Mainstage, hlasuju pro W&W! sm5

Chelseaplayer
    Účastník

Tak ja se pridavam k tem co chcou weckare,mimochodem lupen uz se vyhriva doma na stolesm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 991. až 1,005. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.