TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,279)
  • Autor
    dardic
    Člen

[quote styk pohlavson][quote D4ve]styk pohlavson: ptacci si povidali na strese sm15[/quote]

Ptáčci měli pravdu. Škoda. sm7 Patřím k tý menšině tady, která si na něj ráda zapaří.[/quote]

My jsme ti to říkaly 😛

[quote D4ve]styk pohlavson: ptacci si povidali na strese sm15[/quote]

Ptáčci měli pravdu. Škoda. sm7 Patřím k tý menšině tady, která si na něj ráda zapaří.

Zochi
    Člen

hellman: Určitě nedotklo 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo, tahle skupina (a určitě i jiná) mi vypadla, ale to by tolik měnit nemělo. jestli se tě to dotklo, tak se omouvám

Zochi
    Člen

hellman: Tak taky některý lidi tam chodí, že je to tam prostě baví, i když tu muziku až tolik neposlouchaj a nejde jim o to bejt cool, jako třeba já teď na SW…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

přijde mi, že dost lidí tady potrvzuje akorát to, co napsal škvára.
    s odstupem času asi každej člověk s trochou nadhledu (a přehledu) řekne, že TM a SW sou tady na stejný úrovni. jistěže, na každý se hraje úplně něco jinýho, ale tam rozdíly končí. na obou se hraje taková diskotéka danýho stylu, na oboje běží masivní kampaň, na oboje se vypravujou autobusy poláků, na oboje chodí lidi, aby byli cool a in a jen jistý malý procento nadšenců tam leze jen kvůli hudbě, do který sou zažraný.

Zochi
    Člen

Michal: Aha, tak se omlouvám. Mě spletlo to, že je to na sazkaticketu sm4

Anonymní uživatel
    Host

Simply red nejsou v o2 ale v Tesla arene. je to asi kvuli L.gaga, bude se ji to asi dlouho stavet je to mega show 🙂

Zochi
    Člen

Tady někdo psal, že TM není 13.11. kvůli Lady Gaga. To je blbost, protože ta je tam až 17.11. Jestli se to přesunulo kvůli jiný akci v O2 areně, tak jedině kvůli kapele Simply Red, která tam bude 14.11.

D4ve
    Člen

SW je komercni a tecka .. sm15 sm15

Hustey : tupy uplift ? pokud vim, tak jen Ottaviani hral z tech vsech vystupujich tak tupe .. sm4

Sandeagle
    Člen

kyana: tak za pár měsíců naschle sm15

Anonymní uživatel
    Host

Dexx: já si nemyslim, že house poslouchá procento lidí, já vim moc dobře, že v ČR ho poslouchá víc lidí než trance, ale můj pohled na věc se Sensation je asi dost ovlivněn tim jaky lidi znám a jakej maj přístup k EDM a k hudbě celkově, ale do hloubky to už radši rozebírat nebudu, nemá to smysl a každej máme svůj názor, ale za tim, že je Sensation prostě lepší a známější značka pro větší základnu lidí (nejen pro house fans), si stojim sm4

Kyana
    Člen

Diskuzní fóra mě baví. Je to totiž tady jak když je zrovna okurková sezona a není o čem psát. Desítky příspěvků od pár stále stejných lidí co své názory neváhají napsat několikrát, ale pozor, pokaždé trochu jinak. Tomu přesně říkám debata o ho**ě! sm13 Ale prosím, toho si vůbec nevšímejte a vesele dál pokračujte, řekněme do doby než vyjde lajna a pak hurááááá zase rozebírat každého DJe. Bum bác a 7.11. tu budou najednou všichni zpívat árie o dokonalosti akce. sm0

A abych byla cool, tak připojím taky názor k právě rozebíranému tématu. Já osobně si myslím, že srovnávat TM a Sensation se prostě a jednoduše nedá. Na jedný se hraje trance na druhý house. Každá z těchto akcí má svoje kouzlo a srovnávat by se mohli jedině před pár lety, když byla Sensation laděna na vlnu trance music. To už ale dávno není a nemá smysl házet špínu jak na jednu nebo druhou akci, ale stejně tak ani na lidi. Z mého okolí znám více lidí co by šli na Sensation, protože se tam hraje house. Já osobně jdu raději na TM, protože dávám přednost tranceu. Přesto jsem sledovala line up na Sensation – co kdyby náhodou?! Nebyla jsem tam, ale poslouchala jsem live vysílání a jednotlivé sety mám stažený. A až teď můžu s klidným svědomím říct, že nelituju ušetřených peněz, času, atd. A co se týče show?! Obě akce mají svoji typickou show, ale myslím, že to rozhodně není hlavní faktor, který ovlivní jestli člověk půjde tam nebo tam. Ač nerada, musím uznat že house je v ČR hodně oblíbený. Jooo a někdo tady dával přirovnání Cola vs. Pepsi –> tomu říkám naprosto nejlepší myšlenka – jednoduchá, stručná a výstižná! sm4

No nic, zase se tu hezky bavte, budu vás hezky z dálky sledovat a smáááát se a třeba za čtvrt roku zase něco napíšu, budu tak odvážná a napíšu svůj názor. sm15

Dexx
    Člen

Pořád dokola. 🙂 Udivuje mě, jak si pořád někteří myslí, že house poslouchá jen procento lidí a na Sensation nikdo nejde za hudbou. Letos Jarome, loni Prydz, Ingrosso, Tocáč, rok před tím Axwell, le Grand, no a i Schulz…. to jsou pro mě mnohem zajímavější jména než Aly & Fila (teda vlastně jen jeden z nich) nebo Ottaviani… Na obě party jdou lidi jednak jen proto, že je to cool a někteří (bohužel menšina) protože z toho mají hudební zážitek. A TM není o level víš jen proto, že tam jde 20 lidí z trance.cz a přijede tam autobus poláků, kteří pařej v první řadě. Choďte si na co chcete když vás to baví. Ale tvrdit, že na TM se chodí na hudbu a na Sensation kvůli tomu že je to cool… to je dost nevyzrálé tvrzení.

Rendolf
    Člen

Sandeagle: Transmission a Pleasure Island jsou letos jasný, myslel jsem, že bude i Mácháč, ale po zveřejnění line-upu docela lituju těch kdo lístky koupil ještě před tim…sm13 To je docela slabota 2 párty, aspoň že jsem byl na Trance Energy ještě a 26.7. jedu na 15 dní na Ibizu, takže 28.7.Tiesto v Privilege, 29.7.Schulz, Emery, Sander v Amnesii a 6.7. ASOT v Amnesii sm11 Ještě je tam Dyk, ale to se necham překvapit až na Pleasure Islandu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.