TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,141. až 1,155. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

[quote D4ve]Dexx: jasny no .. ja jsem vic proto, ze jdu na TM a ne na SW .. jsi mel na veceri vtipnou kasi, vid ? sm15[/quote]

Ono to ale skutečně vypadá, že se tady na Sensation plive jako na akci pro primitivy, co se tam jdou jen předvést, a na druhé straně stojí Transmission, kam chodí 10 000 hardcore posluchačů a tracklistorů.

D4ve
    Člen

Dexx: jasny no .. ja jsem vic proto, ze jdu na TM a ne na SW .. jsi mel na veceri vtipnou kasi, vid ? sm15

Sq4Raa
    Člen

S tím bych nesouhlasil, spektrum návštěvníků na obou akcích bude skoro stejné, protože většina těch lidí na jiné (taneční) akce vůbec nechodí. Takže využíjí každé možnosti, jak ,zapařit‘. Sensation možná má větší jméno, ale tady jsou obě akce na stejné úrovni. A když jsem viděl video z TM5, tak jsem nabyl dojmu, že TM je ještě víc ,epic‘, a pokud jde někdo skutečně za hudbou, tak k ní nepotřebuje minimálně takový počet lidí, světel, laserů, tanečníků, slonů a já nevím, co všechno tam ještě z UM natáhli :-). Nehledě na to, že většina DJs tam zahraje daleko hůř než jinde.

hectic
    Člen

No kdyz v tomhle ohledu porovnam Sensation a Transmission, tak Sensation ma proste vetsi jmeno. Proto tam neznali lidi jdou, protoze videli obrazky a lidi v bilym a ta atmosfera a blabla a neresej jestli tam bude hrat Franta47 nebo Sněhulák. Rek bych, ze vetsi procento lidi co jdou opravdu za hudbou a DJs jdou na Transmission.

Sq4Raa
    Člen

Tak to chodí na všech halovkách všude po světě.

hectic
    Člen

dexx: Podle FB statusu byli na Sensation lidi, o kterych ani nevim, ze takovou hudbu poslouchaj. Proste „heeeej byl jsem na Sensation fakt huuuusta akce“ asi takhle nejak to dneska chodi.

Dexx
    Člen

OK. Beru to pokud jsi to myslel tak, že na Transmission chodí pár (číslicí 2). Potom ten rozdíl musí znamenat, že na Sensation chodí kvůli muzice jeden a to budu asi já.

nexxie
    Člen

Dexx : imho tam ještě malej rozdíl je, i když se neustále ztenčuje.. na TM ještě chodí pár jedinců kvůli muzice (nemyslim jménům)..

Sq4Raa
    Člen

Tak to jsem netušil; já v nich nevidím žádný výrazný rozdíl, snad jen že Sensation alespoň vozí neohraná jména.

Dexx
    Člen

Sq4Raa: To si akorát někteří zdejší myslí, že když chodí na Transmission a ne na Sensation tak jsou jako něco víc nebo co.

Sq4Raa
    Člen

Já myslím, že to srovnání se SW je úplně namístě, akorát na jedné akci se hraje house, na té druhé trance.

D4ve
    Člen

Sq4Raa: no tak to bacha, zas to nesrovnavej s SW sm14

Sq4Raa
    Člen

[quote ics]ja jsem zvedavej, kdo prijede z Anjuny, aby mel skvara radost :D[/quote]

Ježišmarjá, mně je to jedno sm2 O hudbě to nebude tak jako tak.

D4ve
    Člen

styk pohlavson: ptacci si povidali na strese sm15

D4ve: Jak to můžeš vědět, když ještě line-up ani není kompletní? sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,141. až 1,155. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.