TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,279)
  • Autor
    ics
    Člen

ja jsem zvedavej, kdo prijede z Anjuny, aby mel skvara radost 😀

Anonymní uživatel
    Host

ježišmarjá, já už se těším!!

D4ve
    Člen

[quote styk pohlavson]Durand tady do konce roku má být dvakrát, z toho jednou v klubu, tak uvidíme.. sm4
    Teď se řeší, esi klapne datum 6.11., pač na to datum už má předběžnej booking z jiný země.[/quote]

Durand na 100% nebude sm3

[quote D4ve]Autor: Durand nebude sm3[/quote]

On sám má velkej zájem si na TM zahrát a UM o něj mají taky zájem, takže v současný chvíli jediný,
    co brání jeho účasti, je termínová kolize s jiným gigem, věřím, že to dobře dopadne,
    byť ho minimálně polovina lidí tady na fóru nenávidí.. sm0

[quote Anonymní uživatel]Ja myslim ze tady ta chyba jim jen usetrila hodne penez ptz mr. white a isma-ae jsou oproti Axwellovi a Durandovi za hubičku sm15[/quote]

Axwell jo, ale Durand není překvapivě drahej, třeba v klubu Ti za 2.000 € zahraje, což fakt není moc.

Durand tady do konce roku má být dvakrát, z toho jednou v klubu, tak uvidíme.. sm4
    Teď se řeší, esi klapne datum 6.11., pač na to datum už má předběžnej booking z jiný země.

rogerer
    Člen

jo TM měla být vlastne az 13.11. a s ti mtrebas pocital Durand…ale kvuli Lady Gaga se to cely posunulo a me to pekne s..re pze sem chtel duranda..

Sunrise
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Znak Transmission tam není jelikož se jedná o "wide" verzi grafiky, kde na něj není místo. Na plakátu, letáku a další grafice koncipované na výšku samozřejmě je 😉 Grafika letáku se znakem byla použita v brožurce na Sensation.[/quote]

Uff…Už jsem se lekla, že na něj dočista zapomněli…sm0

Anonymní uživatel
    Host

Znak Transmission tam není jelikož se jedná o „wide“ verzi grafiky, kde na něj není místo. Na plakátu, letáku a další grafice koncipované na výšku samozřejmě je 😉 Grafika letáku se znakem byla použita v brožurce na Sensation.

Anonymní uživatel
    Host

Ja myslim ze tady ta chyba jim jen usetrila hodne penez ptz mr. white a isma-ae jsou oproti Axwellovi a Durandovi za hubičku sm15

Anonymní uživatel
    Host

puvodne mela bejt SW jiny datum na ktery uz byli bookovany Axwell a Durand, jenze pak se to posunulo na toho 29. a to uz oba nemohli…proto taky na posledni chvili misto nich byl Mr. White a Jerome Isma-ae 🙂

sheva
    Člen

a o jakou chybu se jedná?

Anonymní uživatel
    Host

Durand by měl mit TM jako kompezaci za Sensation na ktery mel bejt,ale diky chybe UM z toho seslo.A jelikoz na SW kvuli stejny chybe nebyl Axwell a ted je na Machaci tak bych to tak videl 🙂

Sunrise
    Člen

Nechybí vám na tom flyeru náhodou něco??? Třeba takový nenápadný trujúhelníček??? Možná jsem jenom moc velký perfekcionalista, ale přijde mi to bez něj docela suchý…

Newman
    Člen

Schulz je pro mě zárukou výborného zážitku, tak si trhněte, já si ho dám rád sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.