TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

joooo Pattersona bych bral hned vuaaaa

D4ve
    Člen

styk pohlavson: jojo taky by se mi ta lajna libila sm5 a stim, ze pristi rok nebude uz zadne trancove jmeno, tento rok snad je ? sm15

[quote Zochi][quote=Zochi]Durand hrál ještě na SW v Polsku. A pravděpodobnější mi přijde, že UM ho nakonec chtěli radši na TM, (jestli je to teda pravda) než že by si on nějak vybíral.[/quote]

[quote=styk pohlavson]
    Není to tak, Kučera z UM o něm uvažoval na SW (ptal jsem se ho na to i mailem), ale pak údajně zvítězila myšlenka,
    že se „SW stejně vyprodá a že se šikne na TM do krámu jméno, který masová část publika +- z doslechu zná a není tak drahý.“[/quote]

Kdyť jsem napsal to samý sm4 , chtěli ho prostě radši na TM než na SW.[/quote]

Sorry, to nejdůlěžitější jsem tam nenapsal.. Durand byl původně ze strany UM dotázán, esi SW nebo TM,
    ale jemu SW moc nevyhovuje, pač tam musí jít hodně do houseu, takže se obě strany celkem shodly..
    Ale byl ze strany UM dotázán, co by preferoval.Btw na SW příští rok už nebude trancové jméno ani jedno.

[quote D4ve]ja bych to videl asi nejak takhle : Woods, W&W, Schulz, Durand, Bolier a nakonec Divini&Fausto sm15 dekuju predem UM sm15sm15[/quote]

Chtěl bych Tě jako promotéra, tahle lajna by byla pro mě osobně parádní! sm3

Chelseaplayer
    Účastník

A navrch tam dat Claessena a je vymalovanosm5

sheva
    Člen

to D4ve: vyměnil bych Boliera a no probs sm11

D4ve
    Člen

ja bych to videl asi nejak takhle : Woods, W&W, Schulz, Durand, Bolier a nakonec Divini&Fausto sm15 dekuju predem UM sm15sm15

Zochi
    Člen

[quote=Zochi]Durand hrál ještě na SW v Polsku. A pravděpodobnější mi přijde, že UM ho nakonec chtěli radši na TM, (jestli je to teda pravda) než že by si on nějak vybíral.[/quote]

[quote=styk pohlavson]
    Není to tak, Kučera z UM o něm uvažoval na SW (ptal jsem se ho na to i mailem), ale pak údajně zvítězila myšlenka,
    že se „SW stejně vyprodá a že se šikne na TM do krámu jméno, který masová část publika +- z doslechu zná a není tak drahý.“[/quote]

Kdyť jsem napsal to samý sm4 , chtěli ho prostě radši na TM než na SW.

Anonymní uživatel
    Host

Presne tak, poradnou naloz. Patterson, Tyas, MORPH, W and W, Durand. Hlavne ne Armina.

sheva
    Člen

nene, právě naopak sm4

nexxie
    Člen

sheva : SVD – jen to nee, tyhle 3 písmena bych už UM bannul.

sheva
    Člen

chtělo by to nějakou tvrdší Transmission sm2 Durand,Patterson,Divini,SVD,Woods… sm11

Anonymní uživatel
    Host

Jeee uz aby to bylo, jsem zvedavej na tema…vloni se prvni flyery objevovali na SW na lcd telkach tak ti kdo tam razite mejte oci na stopkach….co se tyce line upu – Marcus nesmi chybet to je jasna….pak bych bral třeba Cosmic Gate, above & beyond apod., Armina bych bral zas na Armin only Pure party….na TM bych ho netahal….sem zvědavý!!!!

[quote Zochi]Durand hrál ještě na SW v Polsku. A pravděpodobnější mi přijde, že UM ho nakonec chtěli radši na TM, (jestli je to teda pravda) než že by si on nějak vybíral.[/quote]

že se „SW stejně vyprodá a že se šikne na TM do krámu jméno, který masová část publika +- z doslechu zná a není tak drahý.“

Zochi
    Člen

Durand hrál ještě na SW v Polsku. A pravděpodobnější mi přijde, že UM ho nakonec chtěli radši na TM, (jestli je to teda pravda) než že by si on nějak vybíral.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.