Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2010 – 6.11.2010
- Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 11. 2010 v 15:33 #186075
York
ČlenDěkuji za odkazy na DVD 🙂 ani jsem nevěděl že existuje nějake DVD z minulého roku 🙂
a už tady někdo ví přesný počet naštěvníku na TM???
10. 11. 2010 v 15:01 #186073Rendolf
Člen[quote kuchtajz][quote Rendolf]Nemáte někdo info, kolik bylo přibližně lidí. A jestli zase nebude nějaký DVD???[/quote]
sm10 Ono bylo někdy nějaký DVD? sm15sm15sm15[/quote]
Jo bylo, natočený v HD kvalitě a slušně sestříhaný, bylo vložený uživatelem CZtko…
[url=http://www.uloz.to/4146782/tm09-part1-rar]uložto[/url]
[url=http://www.uloz.to/4147315/tm09-part2-rar]uložto[/url]10. 11. 2010 v 14:48 #186072kuchtajz
Člen[quote Rendolf]Nemáte někdo info, kolik bylo přibližně lidí. A jestli zase nebude nějaký DVD???[/quote]
sm10 Ono bylo někdy nějaký DVD? sm15sm15sm15
10. 11. 2010 v 14:02 #186069consequence
Člen[quote Desire]Nevím jak moc je to pravda, ale toto byla poslední TM jak ji známe.. Příští rok už to nemá být Transmission, má to mít jiný název (např. Global Mission) a nebude to čistě trancová akce.. Prý, aby mohli vozit i SHM a apod.. Tohle info mám přímo od zdroje napojeného na M. Kučeru.. sm9
Asi inspirace od ID&T a jejich pohřbení Trance Energy..[/quote]Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to jako hloupost. Když se tu řešilo insolvenční řízení proti United music, tak společnost mimo jiné prohlásila, že pro Transmission vznikne samostatná společnost Transmission, s.r.o., což se taky stalo, tak nechápu, proč by ani ne před půl rokem zakládali společnost s určitým názvem, aby ho potom měnili. Kromě toho jejich původní snahou bylo „vyvážet“ TM i do jiných zemí. Takže sečteno podrženo mi to přijde málo pravděpodobné.
10. 11. 2010 v 13:31 #186068styk pohlavson
Člen[quote iamek]Jakou povest proboha ? sm15 ... A pokud prijede Prydz, SHM nebo dalsi house jmena tak budu jen rad a treba se zase na halovku do CR vypravim. I kdyz cesky promoter uz nema co nabidnout.[/quote]
Celá letošní lajna TM nestála víc jak 20.000 € a SHM máš de facto „jedno“ jméno ne za míň jak za mega, takže budeš zklamanej, draku..
Už když jsem se ptal Kučery na lajnu na Pleasure Island někdy v květnu, napsal mi ohledně SHM, že by to bylo pěkný, ale že jsem sám viděl,
jak dopadla akce s Ingrossem v Sasazu a že za cenu SHM udělá půlku lajny na Pleasure..Jinak byť mám rád i house, myslím si, že by byl totální nesmysl cpát SHM na TM, resp. měnit koncept něčeho, co spolehlivě funguje..
Nemyslím si, že by byl svět lepší, kdybysme z něj vymýtili trance a nacpali do všeho vokálky, dali BPM na 130 a předstírali, že to je nejlepší party našeho života..
Abys na mě ale nebyl nasranej, housere :-* , tak příští rok tady budeš mít Aviciiho a Afrojacka. sm310. 11. 2010 v 13:27 #186067Rendolf
ČlenNemáte někdo info, kolik bylo přibližně lidí. A jestli zase nebude nějaký DVD???
10. 11. 2010 v 13:20 #186066styk pohlavson
Člen[quote Desire]Nevím jak moc je to pravda, ale toto byla poslední TM jak ji známe.. Příští rok už to nemá být Transmission, má to mít jiný název (např. Global Mission) a nebude to čistě trancová akce.. Prý, aby mohli vozit i SHM a apod.. Tohle info mám přímo od zdroje napojeného na M. Kučeru.. sm9
Asi inspirace od ID&T a jejich pohřbení Trance Energy..[/quote]Ptal jsem se na tohle mailem M.Kučery měsíc před TM a odepsal mi, že pakliže se letošní akce vydaří jako ta loňská (což se stalo, návštěvnost překonala očekávání),
tak že nebude žádný důvod ke změně konceptu..Zároveň se přímo při TM letmo bavili M. Kučera s Larou van Bruggen a Simonem Evem, což jsou booking manažeři Armady (ona zastupuje W&W),
resp. Integrity (Simon Eve bookuje Simona Pattersona), ohledně pár jmen na příští ročník TM a Kučera rozhodně nevypadal, že by chtěl na TM jiný djs
nežli ty, co hrajou trance a progressive.. sm3Takže jsem naprosto klidnej.. SW se vyprodá dycky, letošní TM měla rekordní návstěvnost.. Nevěřím tomu, že bude příští rok Transmission jiná.
10. 11. 2010 v 13:18 #186065spawn.leo
Členhectic: +1
10. 11. 2010 v 13:05 #186064Rendolf
Člen[quote hectic][quote iamek]Jakou povest proboha ? sm15 ... A pokud prijede Prydz, SHM nebo dalsi house jmena tak budu jen rad a treba se zase na halovku do CR vypravim. I kdyz cesky promoter uz nema co nabidnout.[/quote]
Na tenhle odpad tu je Sensation, tak táhni tam sm4[/quote]
hectic: souhlas +1
Nebo na Mácháč, ten byla taky houseovej, na PI jste měli taky dost houseu, takže nechte TM na pokoji, tak jak je!!! Jediná čistě only trance párty…
10. 11. 2010 v 13:01 #186063hectic
ČlenNež se na mě zase svrhnou supi kvůli slově „odpad“. SHM ani Prydze jako producenty neschazuju, naopak některý jejich tracky jsou cool, ale jako DJové patří na Sensation a ne na jednu akci, respektive na jednu stage s trance DJs. Představte si ty stovky mamlasů co přijdou jen na SHM s otrávenýma xichtama, zrovna když to bude štípat třeba SVD, čekající než přijdou na řadu SHM. A naopak trance posluchače co bude muset čekat, než se nějakej house blboun za pultem vyřádí bezduchyma melodiema. To je něco co bych na jedny akci nestrávil.
A pro iamka, ty si poslouchej co chceš, choď si na co chceš, ale nemusíš v každym trancovym topicu obhajovat pop a house a říct něco ve smyslu jakože by to bylo dobrý kdyby na Transmission dotáhli nějaký house Dje. Tohle prostě dokáže vytočit každýho kdo aspoň trochu přemejšlí nad tim jakej to bude mít v ČR dopad pro trance, ale celkově i pro halovky.
10. 11. 2010 v 12:45 #1860612Sexy
Člen[quote hectic][quote iamek]Jakou povest proboha ? sm15 ... A pokud prijede Prydz, SHM nebo dalsi house jmena tak budu jen rad a treba se zase na halovku do CR vypravim. I kdyz cesky promoter uz nema co nabidnout.[/quote]
Na tenhle odpad tu je Sensation, tak táhni tam sm4[/quote]
OWNED! :DD
10. 11. 2010 v 12:21 #186059Tecko
ČlenTak jsem se konecne dokopal k tomu napsat svuj verdikt na moji oblibenou akci, kterou nesmim kazdy rok vynechat.
Cetl jsem si tu diskuzi a nevim jestli byli vsichni tam kde ja 🙂 Prisli jsme do areny kousek po devate hodine. Satny byli uplne bez problemu. Samozrejme jak tady nekdo pise neni moc dobry stoupnout do prvni fronty, kera pomalu zavazi i na eskalatorech. a tak jsme to pekne obesli a za 5 minut jsme byli odbaveni stejne jako o pul 6 rano kdy jsme sli domu to byla petiminutova zalezitost. A to by lo snad poprve co to bylo tak rychly 🙂 Sli jsme rovnou na parket aby jsme stihli intro. Do nej zbyvalo nejakych 20minut a tak jsem se rozhlizel a koukal. Prislo mi docela slaby osvetleni na stropech. Spocital jsem tam nejakych 10 tocicich hlav. Na minulych akcich byli i dva lasery na opacne strane areny, tam kde byla letos VIP zona. Animace me prisli docela chudy a odflakly oproti minulym rocnikum. Na druhou stranu se mi libila stage jako takova a 2×4 GoGo po kazde strane, ktery se prevlekali ve stylu daneho mesta. Malickost ale potesi. Lasery taky v poho. Nejvic si je asi uzili (podle videi) lide na VIP. Z minule zkusenosti kdy jsem paril uplne vpredu a vsechno svitilo za me tak jsem byl nastvan, jsem paril cca v tom prostredku. Na plac jsem dosel o te pul 10 a odchazel o pul 6. za celou dobu jsem nemel problem s tlacenici ani s barem. Prisel zaplatil odchazel. Paril jsem v urovni baru bliz ke staegi. Zadna tlacenka nikdo nezduchal, proste jak tady nekdo psal asi nejohleduplnejsi party people co jsem na TM zazil. Zachody me prekvapili tim ze jsem tam nepotkal zensky jako kazdy rok. Brouzdaliste je i na vesnicke zabave…bohuzel to tak je, ale ze by to bylo tak strasny. Kdyz jdu na takovou akci tak si sednu na chvili na retych doma a tam pouzivam jen pisoar (a zensky uz to maji nauceny ze stoje). A je to bez problemu. Tepla voda tekla, bakterie se umyli takze v klidu. Smazky jsem zadny nepotkal (krome travky na place). Pisete tady o protikurackych hlidkach….ty jsem teda zadny nepotkal a tak se vedle me kourilo jako kdyby se nic nedelo 🙂 Vzduch v O2 me o pul 10 prastil cerstvosti a ja byl nadsen..k ranu uz to bylo horsi a me se i spatne dychalo, ale prezil jsem to. Stvou me petflasky bez vicek….kdyz nekdo pari tak to chrsta tomu druhymu na zada. Po premlouvani barmanky mi stejne vicko nedala i kdyz tam snim nekteri chodili…jestli meli svoje? Rano jsem mel pocit hladu, ale pri pohledu na ty ceny, to radsi at me je spatne. Staci ze jsem jim tam nechal za pivo mraky penez.
Tak tolik k organizaci a ted kvuli cemu to cely je :Stihli jsme konec Andyho Moora, kterej jak jsem za tech 20minut zjistil to hral trochu v pomalejsim rytmu tak me tak rozpohupoval na to co prislo po nem.
Markusovi sety se mi libi..ma je takovy melodicky prokladany trochu tvrdeji. Libi se mi jak hraje. Jen me mrzi ze pulka lidi ani nevedela ze prvni skladba je prave od nej pro tento rocnik TM. Chtelo by to nejak uvest, kdyz uz se stim pipla.
Nasledoval Sander a doufal jsem ze predvede prima set jako v minulem roce. To co predvedl byl setsakramenskej masakr a ja paril jak u vytrzeni. Luxusni zalezitost.
Od Simona jsem nevedel co cekat a asi po 15 minutach si ziskal moje srdce a ja vsechny sily spotreboval na nej. Bylo to trochu tvrdsi ale to ja tuze rad. Tesil jsem se i na W&W, protoze se tady mluvlo o tom jak to tam rozsekaji. Jenze skoncil Simon a ja byl totalne bez sil.
W&W nastoupili a zacali docela zhurta. Jediny co me vadilo tak hroooooozne dlouhy breakdowny a nasledny gradovani do praskani bubinku a bak basy a po dvou minutach se to opakovalo….to se mi docela nelibilo a tak jsem o pul 6 odchazel.Celkove shrnuto. Monstrozni party, kterou navstivim za rok opet a pokud nekdo nebyl muze litovat. Par veci, ktery by se dali zlepist byli, ale zavdecte se 13 000 lidem.
A jinak set vecera si pro me rovnomerne rozdeluje Simon se Sanderem nasledovanej Markusem10. 11. 2010 v 12:18 #186058D4ve
ČlenIamek: jo, ze ? konecne poradne house jmena tady, na druhou stranu, je to TRANSMISSION, tak by se meli drzet zanru a neee delat to, co udelali ID&T sm8
10. 11. 2010 v 12:18 #186057iamek
ČlenTy si tahni kde chces sasku sm18 …
10. 11. 2010 v 12:18 #186056iamek
ČlenProc by to delala trance energy? Proc by to delala Sensation Black ? White ? Proc by to delala Energy ve svycarsku …
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.