TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 455)
  • Autor
    Penza
    Člen

No tak na satelitni UPC to neni:-( snad to nekdo nahraval a pak to hodi na net:-)docela bych se na to podival…

sompet
    Člen

A pujde to pustit někde na netu, nebo to je nějaká satelitní TV jen???

Czernousek
    Člen

sem to ráno náhodně zaslechl při snídani, nevím, co to bude zač, ale třeba to bude dobrý: TRANSMISSION 4 na FUN 1 TV .. a třeba taky ne, tak peace :´-))

Milhouse
    Člen

heh…nj…trochu trapas%-)…

díky za pomoc:)

Sq4Raa
    Člen

Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – A Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Remix)

Podle mě nejhranější věc vůbec, above & beyond hrajou převážně tenhle mix…

Milhouse
    Člen

Taky bych tu měl jednu poznávačku. Hodně jí poslední dobou ve svých setech hrajou A&B…ale bohužel ne na T4-((…předem dík:-)

kotuha.com

hoky
    Člen

vizuel: tracklisty jsou v samostatné sekci http://forum.trance.cz/list.php?7

vizuel
    Člen

To tady do dneška nikdo nedal dohromady playlisty nebo sem je někde prošvihnul??
    Neví někdo co to bylo za track co hráli Above & Beyond před Maor Levi – Shapes??prosím prosím, někdo by tu věc nazval zpívánkou ale mě se to hrozně líbí…:´-))

Fox Mulder
    Člen

2 SHP: To mě nepřekvapuje. :oP;-)

SHP
    Člen

Já už si vůbec nepamatuju, co se tu řešilo, ale každopádně nesmym souhlasit s Foxem :oD

Sq4Raa
    Člen

no problemo 🙂

Magico
    Člen

2Sq4Raa/spasitel: BIG THX;-)

Sq4Raa
    Člen

Mark Norman – Blikken Machine

Magico
    Člen

PLZ nevíte náhodou název tohodle tracku? Tady je rip: http://kotuha.com/file/lSlHQ-Track1.html

Hrál ho na T4 Christopher Lawrence hned na začátku, asi 2-4 skladba. Poraďte, dík

Raduška
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.