TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 455)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Abych řekl pravdu, tak sice jsem toho zažil hodně málo, ale byl jsem na 2 halovkách a vždycky jsem měl z klubovky lepší pocit. Jak řekla Star_guitar, jsi blíž DJi, Dj je blíž tobě a je to osobnější a to mi vyhovuje víc. 😉

Paya
    Člen

Newman: ačkoliv se možná zdát, že sbírám jen fotky s DJs, tak ve skutečnosti sbírám do rodinného fotoalba i obrázky s přáteli, takže pak se to mnohem jednodušeji píše 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

shp: nedělej nám z toho rodinná pouta :-!

zoo: víš ona tam byla taková moc zajímavá ještěrka a já…….

niki
    Člen

stydime se ze jsem nehledal pecliveji, ale moc diky 🙂

http://forum.trance.cz/read.php?1,37433

Eddie Sender – Elementate

niki
    Člen

Mozna to tu uz nekdo hazel, ale prosim jak se jmenuje skladba co je v traileru na TM4 na techno.cz?? diky

Fox: a já souhlasím s Ančou… říkám si poslední dobou to samé :-/ klubovky jsou nej, tam je ta správná atmosféra, a ne na halovce, kde je jedno miniprocento lidí, kteří vědí, na co přišli, a zbývající část jsou anabolický prasátka s cigárky a děvčátka, co ti ostrými podpatky šlapou po nohách
    nic proti nikomu, ale mě tohle fakt začíná neuvěřitelně rozčilovat…

navíc na klubovce je člověk blíž DJovi, DJ blíž lidem, myslím, že i hudba na trance klubovkách víc odpovídá mému vkusu (nevím proč, je to náladou nebo tím že se tam líp hraje?) a navíc mám dost místa na to, abych se vyskákala, nikomu nepřekážím, nikdo nepřekáží mně, když do někoho vrazím, omluvím se, řeknu promiň, funguje to i naopak…. celkově tam prostě panuje větší tolerance než na halovkách

takže bohatě stačí jedna halovka ročně (TM5 :oP ) a zbytek v klubíku
    :_)

Sickboy
    Člen

Pozdravy? %-) Zdravím Ligayu, Radushku, Kamču, Hellmana, Paldu, Zooropu, Veronique, Star_Guitar, K1aptchu, Mountainera, Dance-girl, Sq4Ruu, Foxe, Binaryho, Newmana a Jane, Dukelaka, Vyryse, Deivise, Stjopu, Adama, Ondrubé, Gizma, Winnie, TIGIho, Hokyho, M4rtinka, Armina, Payu, Lwici, Last_Huntera, Partygirl, Katterinu, Urorkinatora, Honzátose, Komoda, Saboteka, SHPho, DkDavea, Madarose, F1da a taky ty, na které jsem zapomněl.

Ale hlavně Freeeezera! B-]

burda
    Člen

potřeboval bych vědět název tracku z videa na unitedmusic.cz armin van buuren ze sensation white jak začal padl totiž aji v sazce u ferryho a je hustej tak díkec moc

Last
    Účastník

Tak jsem svůj příspěvek s hodnocením taky aktualizoval o pozdravy, aby se neřeklo :oP;-)

Jinak s tím klubem souhlasím, chtělo by to pražskej Dopler…

Sickboy
    Člen

vyrys: Přesně tak. 😀

vyrys
    Člen

Sickboy: myslis asi hlavne co posledni fotky co:-D

Palda61
    Člen

Raduška: Och, díky ti..Už se necítím tak odkopnut :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Fox: Klubovky jsou hlavně víc o hudbě. Ale máš pravdu s tím ideálním počtem lidí; kéž by u nás byl konečně nějakej větší klub, kterej by měl úroveň a vozila by se do něj zajímavá hudba. Vkládal jsem určité naděje do toho, co se otevřelo v Paladiu v Praze, ale tak trochu dle očekávání z toho bude spíš diskoška. Praha/Česko potřebuje reprezentativní klub už jako sůl.

Sickboy
    Člen

Ten fotoreport před chvílí prošel nekompromisní cenzurou. :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.