TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 455)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 Andrews:
    Neřikám, že takový lidi na halovky nechoděj, jen mi přijde, že je to horší na těch klubovkách.. Že prostě ty halovky jsou víc o tý akci, DJích, atd. a ty klubovky víc o tom místě konání (klub, bar, koktejly..)..

Já teda osobně si nejvíc užiju akce takový něco mezi tim.. Takových 1000-2000 lidí. 🙂 Menší akce jsou moc žvanivý a ty větší zase moc chodivý.. 😀 Ale jinak se víc těšim na větší akce. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Fox: To říkáš, jako kdyby takový lidi na halovky vůbec nechodili. Tam je to v tomhle ještě horší imho. Myslim, že dance-girl se nesnažila říct, že by kluby byly bez chybičky; jen spíš, že pokud jde člověk vyloženě za hudbou, je to přece jen o dost lepší volba.

Gizmo
    Člen

Fox Mulder: +1

Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl:
    No já teda nevim.. Je na jednu stranu fakt, že klubovka je pro menší počet lidí a tak může bejt zaměřená na míň populární žánr, kterym by se halovka neuživila..

Ale na druhou stranu po klubech choděj různý lidi, který muzika vůbec nezajímá a jdou tam jako na diskotéku – ožrat se, někoho sbalit, atd… Mezi diskotékou a klubem nevidí rozdíl. Viz angláni a jiný v Roxy. 😉

Takže já bych to zase neviděl tak jednoznačně. 😉

burda
    Člen

potřeboval bych vědět název tracku z videa na unitedmusic.cz armin van buuren ze sensation white jak začal padl totiž aji v sazce u ferryho a je hustej tak díkec moc :´-))

dance-girl
    Člen

splitboyhead: to je podle mě definice halovek – že jsou zaměřený na konzumenty, který o hudbě, která se tam hraje vědi povětšinou velký kulový…;-) pro hudební znalce jsou (jak známo) právě kluby, jak jsi zmiňoval 🙂

Zdravíčko,
    všici tady pějete ódu na UM, nechápu. Na to jaká to byla monstrakce, tak byla naprosto průměrná, místama až podprůměrná.
    Co se djs týče tak jednoznačně zklamání. Hlavně pak ten parádně vyfrčenej Mr. Lawrence. Halovky mě pomalu začínají nudit, zvl. u nás standardizované pro konzumenty, náročnější část publika těžko uspokojí.
    Tuto tendenci pozoruji už delší dobu a po téhle party můžu s klidem říct, že byla má poslední.
    A jestli tam někdo jde jen pro to aby si mohl myslet a říkat, na bůhví jaký akci nebyl, tak pak jen: ha, ha, ha
    Začínám cestovat po klubech, tak třeba někdy na viděnou.

Zdravím Payu, Dejva, Kačenku + Jirku(?), Tigiho, Magika a Hellmana

SHP
    Člen

2 Raduška: Ty seš ta, co se těšila Sickboyovi přízně?

Raduška
    Člen

Zooropo: já bych ho normálně zabila, co ty na to?

ps: počkejte až budou naše fotky, taky žádná sláva :o))))))))

SHP
    Člen

2 Zooropa: Bitka bude? 😀

Fox Mulder
    Člen

2 Zooropa: Jen co je spustíš na chvíli z očí, tak oni tohle, co? :oD 😉

zooropa
    Člen

2 Hellman – To uz neukecas – no pockej az te potkam !!!! :_)
    a Verco – kam ty mu to sahas? :-O

🙂

Gizmo
    Člen

Naše společnost nabízí kurzy večerního líčení – objednávky na adrese Marfusha s.r.o. Domeček u Rybníka Russia.

To je síla …

Gizmo
    Člen

2 Hellman : já bych v daném okamžiku zkusil tvrdit že ta ruka byla „nastřelená“ ale tohle by se asi neuhádalo ani v českym fotbalu:oD:oD:oD:oD

Edit : a nebo bych zkusil něco jako že Sickboy si chtěl zkusit tvoje hodinky :oD:oD:oD:oD

SHP
    Člen

Teda Hellmane, ty si chlípník :-!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.