TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 455)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

subik
    Člen

prochi: no, je pravdou, že se to dá říct několika způsoby, ale přeci jen, musíme to udělat tak, aby to pochopila a babička z Horní Dolní. Ale jinak ano, jsem to já, s kterým jsi u stage mluvil 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

*looks at hellman’s sig*

:-!

vyrys
    Člen

hehe…nekecej:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no toto:-O
    předem říkám, že to neni tak, jak to vypadá:´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

LOL

Ale poznám skoro všechny :´-))

Gizmo
    Člen

vzhledem k tomu že já nefotil tak sem nahodim aspoň link na fotky kolegy z DJZ.CZ – okoukněte stojej za to KUK

ukázka …

ROFL

Raduška
    Člen

Paldíku, tak abys neřek….:

ZDRAVÍM PALDU, PAŘILI SME SPOLU! chvilku :oD

Penza
    Člen

2 sneck05: Natacel jsem to Panasonicem DMC-LZ5, tohle uz je prevedeny, puvodni kvalita je jeste o trochu lepsi :´-)) ale zabira moc mista:-/ minuta zaznamu skoro 100MB. Videi mam dost, postupne je sem po prevodu do jinyho formatu budu davat 😉

Raduška
    Člen

jo, bez kámošů bych tam asi umřela, děsná akce!

nejvíc díky marečkovi, ligájce a vojtíkovi

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ufuf, konečně na netu, moje dojmy ve zkratce
    (veskrze podobně jako dance-girl)
    organizace výborná
    hudebně sem čekal daleko daleko daleko víc, sem dost zklamán.. nejvíc mi sedli asi ferry a lawrence
    atmosféra – pokud se nad tim pozastavim, přijde mi, že je to party od party horší, přijde mi, že čim dál tim větší část partypeople prostě neni partypeople.. nuuudaaa

závěrem: vřelé díky a pozdravy všem spolukaličům, bez kterejch bych z tý party měl snad úplný prd – jmenovitě nejvíc mistr zoo, veronik, iva, šukboj, škvára, anče, raduška, ligája a palda..
    taky zdravim i ostatní, který sem potkal či jen minul
    nezdravim ty, který sem nepotkal :oP

Magico
    Člen

tady přidávám ještě jeden report od Shattyho;-)

http://www.seznamzabavy.cz/index.php?pg=reportaze-detail&co=108

Dolikus1
    Člen

Hm hm…Transmission 2007…Transmission 2008…tak to vypadá opravdu už jen na jednu Transmission ročně:-/

sneck05
    Člen

Penza napsal(a):
    ——————————————————-
    > 2 PaulVanCik: No budu o tom premyslet, kdyztak se
    > ozvu:-)
    >
    > Dalsi moje video: TM4 – Ferry Corsten (letecka
    > posta) 😀

cus super videjko asi zatim jedno z nejkvalitnejsim muzu se dozvedet cim bylo natoceno?..typ..diky zhanim taky neco na videa

prochi
    Člen

tak tady mame ohlednuti primo od UM:

V pátek, 2. listopadu přivítala pražská Sazka Aréna podruhé ve své historii taneční event. Tentokrát ji roztančil čtvrtý díl Transmission, který se s návštěvností přesahující 8500 zařadil jako nejúspěšnější v historii.

Během noci vystoupilo několik slavných hvězd djského nebe jako Ferry Corsten, Above& Beyond, Christopher Lawrence, Scot Project či San s irskou zpěvačkou Jan Johnston.

O unikátní projekce a dj-vj show se postarali holandští vj´s Vision Impossible.

Celá party proběhla bez sebemenších komplikací, a podle vašich reakcí jste byli jak s organizací či komfortem Sazka Arény, tak technickou a vizuální stránkou party maximálně spokojeni, cehož si vážíme.

Chceme poděkovat všem zástupcům Sazka Areny, sponzorům, partnerům a dodavatelům za spolupráci na této unikátní akci, jejíž popularita každým vydáním přerůstá hranice naší země, o čemž svědčí hojná účast návštěvníků z Polska, Slovenska a Maďarska.

Věříme, že Transmission zůstane ve vašich vzpomínkách co nejdéle, a všichni se opět sejdeme na dalším pokračování Transmission 2008.

United Music

http://unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/transmission-2007-sazka-arena/ohlednuti-za-transmission-2007/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.