Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 11. 2007 v 19:51 #47245
Penza
Člen2 PaulVanCik: No budu o tom premyslet, kdyztak se ozvu:-)
Dalsi moje video: TM4 – Ferry Corsten (letecka posta) 😀
5. 11. 2007 v 19:40 #47244PaulVanCik
Člen2Penza: tak přeci jsem neprohloupil když jsem ho nekoupil.. když by ho někdo přeci jen chtěl.. nebo jakýkoliv jiný.. tak dejte vědět .. nechávám si takové věcičky vyšívat v profi firmě.. je to podstatně trvanlivější.. a vypadá to podstatně lépe.. kort když se to dá vyšít i fosforovou nití.. je to mazec potom .. když bude mít někdo nějaký návrh tak dejte vědět.. můžem to realizovat.. P.S.: neberte to jako inzoš.. jenom pro zájemce
5. 11. 2007 v 17:06 #47208Langy
ČlenTaky zdravim vsechny, co jsem potkal, hlavne Bajkala, m4rt1nka, Tigiho,Payu, Winnie atd.
5. 11. 2007 v 16:45 #472022Sexy
ČlenA já zdravim … partygirl a ještěěě… no už asi nikoho, protoze vic lidi tu odtud neznam :´-))
5. 11. 2007 v 15:59 #47191Penza
ČlenJeste k tem trickum co tam prodavali. Loni jsem to nejak nevychytal, tak jsem si ho chtel koupit letos a myslel jsem ze budou stejny. Ale za 500,- jen s logem TM ktery po jednom vyprani pomalu zmizi je fakt sila:-( To kdybych vedel tak si ho ani nekupuju a necham si to vytisknout za 40,-:oD a vydrzelo by me urcite mnohem dylB-]
5. 11. 2007 v 15:53 #47190Palda61
ČlenBinary: och, aspoň někdo :oD. Dík :-D:oD:oP
5. 11. 2007 v 13:22 #47184jeffjam
ČlenTak taky napisu nakou sracku kdyz uz sem tam byl.Party v Sazce sem se ucastnil poprve a prostredi diametralne odlisny od zaflusany T-Mobile areny.Vsechno tak o tridu lepsi,hajzly,satny,zvuk,efekty obzerstveni.Stage byla krasne vybarvena.Proste super.Ted k „umelcum“ :
San – cekal sem zas nejakej vymaz ala Tiesto 2,ten se nekonal a San docela prekvapil 7/10
San vs. Jan – songy ve kterych zpiva mam moc rad takze sem si to uzival,skoda ze lidi to evidentne nebavilo 7/10
Above n´Betone – pro me hvezda vecera,uzasne energicky i se „zpivankama“.Proste naslaply,rekl bych ze po MIKOvi z TM2 nejlepsi set 10/10
Ferry – tezko rict bylo to dobry jen stridal dobry chvile s horsima,zachranil to Out of Blue ktery sem nazivo slysel prvne a patri k mym Top 10 7/10
Chris – co na to rict,nekdo ma rad „zpivanky“ nekdo neustavajici triskani do popelnic bez vetsi zmeny,kazdemu co jeho jest .Mimochodem,dokonce sem pri tom usnul 1/10
Scot – kdo vi
Celkove jedna z nejlepsich akci ale hlavne dana prostredim Sazky.
5. 11. 2007 v 13:06 #47182Partygirl
ČlenTak se taky opcim a zdravim vsechny co sem potkala 😉
2sexy,Honzin,Marty,Paya,Lwice,Winnie,Fox Mulder,Armin,Urorkinator,Hellman,Sickboy,Prochi,Bajkal,Martinek,Tigi,Skvara,Dancegirl,StarGuitar…….
5. 11. 2007 v 12:45 #47181Gizmo
ČlenSq4Raa: tss a teď jsem se uštípnul … to jááá – vypisovat nebudu bo bych na někoho určitě zapomněl 🙂
Každopádně pár lidí jsem viděl poprvé a bylo mi ctí a několik určitě po 100 a bylo mi trapně, že si nepamatuju – těm sorry (jsem prostě už starší člověk no …:-|)
5. 11. 2007 v 11:21 #47173honzátos
ČlenNe ne nebyla bosa, měla nádherný botišky:-P:oD
5. 11. 2007 v 10:38 #47170Czernousek
Člentak já se taky stručně přidám:
SAN – slyšel sem druhou půlku, dobrý na rozjezd
JANKA – hezky tam poskakovala v těch bílejch šatech 😀 nebyla ona naboso nebo se mi to jen zdálo?
A&B – moc pěkný, pro mě nejlepší
FERRY – nezklamal, zapařil sem, ale mohlo to být lepší
VI – zklamání, čekal bych víc než pár ohínků, papírky a gymnasty .. ale s těma krychlema jak točili, to bylo dobrý, to bych chtěl taky umět :oP
CHRISTOPH – začátek dobrý, pak mi to přišlo takový stejný, alespoň z tribuny, kde sem odpočíval
SCOT – nehodnotím, slyšel sem jen 15 minut a pak utíkal na vlak, abych se stihl vyspat na odpolední zápasorganizace super, šatny super, kouření a lidi nekomentuji, atmosféra trochu vázla a modří už vědí proč :´-))
chtěl sem pozdravit Paldu, ale byl sem předběhnut ..
5. 11. 2007 v 10:20 #47168Binary
ČlenPalda61: Já tě mocinky zdravím Paldo! :´-)) 😀
5. 11. 2007 v 10:01 #47166cyan
ČlenZačnu s negativy:
Od druhé poloviny vystoupení J. Jonston byly v 1. polovině parketu totálně zlimitované basy (snad víc než 10dB), zvukař si zřejmě nezjistil tak základní věc jako je poloměr dozvukové vzdálenosti, ačkoliv u takovéto moderní haly je potřeba počítat s akustikou, která minimalizuje difuzní pole. Srovnal to až za nějakou dobu, zřejmě na základě poplachu s tepelnou kompresí repráků 🙂 Podle mého názoru je trochu amatérské seřizovat zvuk až během akce. Naštěstí pak už bylo vše v pořádku.
Dále nemohu nezmínit kuřáky, ale rozepisovat to radši nebudu, nechci být vulgární… 🙁To by snad mohlo být z kritiky vše, zbývají jen pozitivní zážitky, převyšující všechny předešlé akce.
Takhle nějak to má vypadat, laťka je nastavena velmi vysoko a držím organizátorům palce – možná nebude úplně jednoduché si takový standard udržet, bude totiž dost záležet nejen na nich, ale i na lidech a návštěvnosti.5. 11. 2007 v 9:43 #47165Anonymní uživatel
Neaktivníprochi napsal(a):
——————————————————-
> ….pochvalil jsem ti
> reportáž o SW a taky jsem ti řekl jak mě těší že i
> tak konzervativni televize jako je podle me CT1
> odvisila takovou skvelou reportáž…libi se mi že
> v takovem pro mě kolosu existuji i progresivně
> smýšlející lidé…..respect….… a nebo jsou party jako TM už takový mainstream, že si jich i tak konzervativní tv jako je ČT všimla 😉
5. 11. 2007 v 7:40 #47160honzátos
ČlenJá taky musim moc poděkovat UM, bylo to celé super.
Hodnocení vystupujících:
SAN & Jan Johnston : 8/10
ABOVE & BEYOND : 7/10 (začátek setu fakt bída)
VISION IMPOSSIBLE : 10/10
CHRISTOPHER : nehodnotím, opravdu ho nežeru
FERRY : 10/10
SCOT : 9/10
Jinak zdravim všechny super lidi z trance.cz který jsem tam potkal:-) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.