TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 455)
  • Autor
    Palda61
    Člen

A mě nikdo nepozdraví -((:oD

Penza
    Člen

2 kreeki: Jo, dalsi budou:-) ale mam je jeste ve fotaku, celkem asi hodina zaznamu. Tohle co jsem upnul uz mam prevedeny (puvodne to video melo pres 100MB – QuickTime MOV). Az prevedu dalsi tak to sem urcite dam:-) vsechny videa maji dohromady v puvodni kvalite 5,5GB :oD

Sq4Raa
    Člen

Po vzoru Payi pozdravím nejvěrnější přátele – Děkuji Vám všem, že jsem si užil TM, i když to (hudebně) nebylo takové, jaké jsem čekal. Takže:
    Paya, Lwice, Tigi, hoky, Armin, SHP, Bajkal, Martínek, Horal, Klapča, Kytárka, winnie, deivis, vyrys, m.i.k.e., filip, pavi

+ druhou sqadru – hellman, vojtíšek, raduška, ligaya, foxí, zooropa – moc rád jsem tě poznal 🙂

Thx i UM – naprosto bez chyby 😉

dukelak
    Člen

San & Janina: slyšel jsem 1/2 setu, líbilo moc, hlavně Till the sky falls down & Kalopsia 8/10
    Above & Beyond: to co jsem čekal, to přišlo…vlastně přišlo No one on Earth,takže maji kluci ještě bodik navic 8/10
    Ferry Corsten: mazec,mazec,mazec…!čekal jsem vic electro set, nevadí,někdy se ho třeba dočkam…ale sérka Good morning sunshine, Brainbox & Out of the blue byla destruktivní 9,5/10
    Chris Lawrence: na tribuně, na poslech monotonnější od poloviny setu,ale na ploše se na to muselo ject jedna báseň 7/10
    Scot Project: totální kolaps, nevydržel jsem…-(( …ale jak někdo psal, Scot bude remixerska a producentska legenda…jako dj (po shlidnuti tracklistu) moc odvazanej nejsem…bootlegy,ble…nicméně přišti rok,až vyjde A2 a album s remixama, to budu halekat nadšenim :´-))achjo, kde jsou ty časy,co řezal „svůj“ hardtrancík

EDIT:
    jinak jsem si řikal,že lineup by dal na 2 TM, je škoda,že se nacpalo tolik hvězdnejch interpretů do jednoho…prostě se to (u mě) fyzicky zvladnout všechno nedalo

yaroukh
    Člen

Milé UM,

příští víkend bych si určitě našel čas na TM5.

Tvůj trensoň
    Yaroukh

prochi
    Člen

subik napsal(a):
    ——————————————————-
    > Lidičky, tak mě tak nějak napadlo, že bych šel
    > dál, než jen reportáž ve zprávách, ale věnovat
    > část Vedlejších efektů k tomuto tématu – halové
    > tanečení párty…..co vy na to?

urcite jo to je skvělý nápad!jinak ti doporučím jako trochu materialu navic k SW se kouknout na videa ke stažení na webu UM,docela dost kvalitní….
    jinak pokud jsi ten reporter tak dik za skvely pokec kousek vedle stage….pochvalil jsem ti reportáž o SW a taky jsem ti řekl jak mě těší že i tak konzervativni televize jako je podle me CT1 odvisila takovou skvelou reportáž…libi se mi že v takovem pro mě kolosu existuji i progresivně smýšlející lidé…..respect….jinak zase skvělá reportáž,přestože trance jde popsat jinak to je i tak velky uspech vysvetlit lidem že nejsme banda ktera skotačí před soundsystémem na louce pod vlivem psychadelických látek

Newman
    Člen

Payo, ty si ta jména někam zapisuješ? Tak obsáhlý seznam jsem tu nikdy neviděl 😀

subik: no to by bylo super 🙂

Partygirl
    Člen

koukam,ze nejak zmizel muj prispevek ze vcerejska asi sem ho jeste v zapalu radosti z akce neodeslala tak jeste jednou pripojuju svoje dojmy 😀

takze pro me jednoznacne nejlepsi halovka u nas letosniho roku.. uplne max sem si to uzila 😉

San: milacek na rozjezd nezklamal,dostal me pekne do varu

Above: slysela sem prvne live a jasna hvezda vecera,hrali uzasne!!

Ferry: nikdy me moc nenadchne,ale ke konci setu sem docela zaparila

Lawrence: nejak me nechytnul styl hudby co hraje

Scot: mazec na konec pekne me rozsekal v 6 rano

Celkovej dojem z akce naprosto SUPER!!!!!!

Velke diky UM a tesim se na TR 5 🙂

Jinak taky poslm pozdrav usmevavemu 2sexy 🙂 … (nezapomnel ses nak ozvat ..?) 🙂

souca
    Člen

2DanYjel: hele větší už podle mně udělat nešla:oD dej mi kdyžtak icq.mám ještě nějaký naše fotky:oD

kreeki
    Člen

2 Penza : moc dobrá kvalitka videa. Nebyli by další? 😀

DanYjel
    Člen

2souca: hehe, já taky… snad jsme neudělali takovou ostudu, jako na mennovi :oD

Paya
    Člen

Děkuji United Music Events za to, na jaké úrovni TM organizují

Děkuji přátelům za skvělou party, bez Vás si ji nedovedu představit

Zdravím všechny, kteří přispěli k tomu, že jsem se celou noc výborně bavil, a rovněž všechny, které jsem v Sazka Areně potkal: Lwice, Sq4Raa, Alesh, Alexx, Wydra, Princess, Tomash, Leosh, Peťa, P@lči, MHD, Vésa, Pupi, Ligaya, Radushka, D@ve, Drobex, Fox, Gizmo, Tigi, Bajkal, Dance.Girl, Hellman, Small, Zooropa, Vyrys, Milo, Kim, Winnie, Deivis, Stepan, Tomstar, Monika, Skybeam, Dan Paanek, Lenka, Ondřej, Danderinka, Andree, Lookasheq, Xiran, Petr von Chodov, Flash2001, M.I.K.E., Sickboy, K1aptcha, Blazha, Buchťák, Honzin, Scandy, Verča, Miki, Lubosh, Lumiir, Mountainer, Urorkinator, Denisa, Jara, Star.Guitar, JAG, Newman, Magico, SHP, Veronique, Pavi, Katy, Hoky, Charlii, Finix, Petros, Katterina, Panzik, Splitboy, Prochi, Pavel, M4rt1nek, Langy, OndraB, Binary, Horvi, Armin, Sarge a další (omlouvám se, jestli jsem někoho zapomněl)

Kamil
    Člen

Pár fotek na nubreed.cz

Prochi – seš tam taky :oD

subik
    Člen

Lidičky, tak mě tak nějak napadlo, že bych šel dál, než jen reportáž ve zprávách, ale věnovat část Vedlejších efektů k tomuto tématu – halové tanečení párty…..co vy na to?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.