TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 455)
  • Autor

Těď jsem si teprve pročetl celý topic a přestože to už někteří zmiňovali, napíšu to znova.

Chtěl bych vyvézt z omylu lidi, co si myslí že Lawrence hrál psytrance. Zahrál pouze několik skladeb, které obsahovaly typickou psytranceovou basovou linku. Opravdový psytrance může znít podobně, často však úplně jinak. Jeho set měl mnohem blíž k techtrancu. 😉

hoky
    Člen

> pro mě hudebně lepší akce než SW. Za tenhle názor
    > mě ukamenujete, ale je to tak. Tam jsem na dva dje
    > sedela, tady mi nedelalo problem parit jako blazen
    > na vsechny.
    > U me si vsichni zaslouzi 10/10, protoze ani u
    > jednoho jsem nemela pocit, ze by hrani jen tak
    > flakali, jak uz to obcas byva.

nee já určitě ne vidím to stejně

Jissiette
    Člen

Tak snad abych se taky přidala:

pro mě hudebně lepší akce než SW. Za tenhle názor mě ukamenujete, ale je to tak. Tam jsem na dva dje sedela, tady mi nedelalo problem parit jako blazen na vsechny.
    U me si vsichni zaslouzi 10/10, protoze ani u jednoho jsem nemela pocit, ze by hrani jen tak flakali, jak uz to obcas byva. Specialni diky pro A&B, protoze zahrali daleko mene zpivanecek, nez jsem se obavala, Chrisovi za psy-trance a Ferrymu za to, jak micha a Brainbox a vubec celkove za to, ze je a ze je dj :oP

Jediny, co jsem nepobirala, byly dve devenky v prvni rade hned u zabran (stala jsem za nimi), ktere se od Sana az do konce Ferryho setu opiraly o tu zabranu, maximum pohybu, co predvedly, bylo lehke pohupovani a evidentne je to vubec nebavilo. Proc smarja takovi lide nejdou usnout na na tribuny a zabiraji misto nadsencum, nechapu :_) :oD

A nakonec chci podekovat particce lidi, se kterou jsem tam byla, protoze bez nich by to nebylo tak luxusni, takze dekuji a pusu Prochimu, neunavnemu Newmanovi, Honzovi a Janicce :´-))

leqtrik
    Člen

pro me nejlepsim momentem bylo kdyz zahral ferry Randy Boyer & Eric Tadla – Stem Cell .Tak jsem brecel radosti, par minut naproste extaze.Jinak jsem potkal i par lidi odsud,ale ti me asi neznaji..dancegirl,starguitar,hellman…akce super .)skoda ze jsem nemohl slyset scota na ktereho jsem se tesil.)

Starf
    Člen

no, tak nakonec me ani moc nemrzi, ze sem tam nebyl… program na chate zacina bejt cim dal tim lepsi 😀

2Sexy
    Člen

#FREEZER: to je vonoooo to co hledááám, díky, jsi borec 😉

DanYjel – jde o to jakej, že jo 😉 kdyby pustil takovej dark-psytrance apod. to by asi lidi trochu nepobrali 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

malej dodatek k playlistu: mám takovej pocit, že Corsten hrál ještě tohle Lemon & Einar K – Anticipation, myslím že nějak po Fly Away to zaznělo

… ták, po dvou dnech v lihu jsem se dostal k funkčnímu internetu…. takže mé dojmy …

San (….feat.Jan Johnston) …. San předvedl svůj klasický výkon, nijak omračující, ani pohoršující, čekal jsem hlavně na Jan, jaká bude … no, osobně mi přišla jako kříženkyně Britney, Kylie Minoque, Christiny Aguilery a takovejch těch podobnejch americkejch „teen“ zpěvaček pro 12ti letý, hlavně ty estrádní koncertní vrtiprdelky nýbrž hlas má pěknej a bylo milé jí poslouchat 🙂

Above & Beyond – nějak jsem nevěděl, co od nich čekat, takže jsem je bral s rezervou, ale to, že mě budou tak nudit a budou tak utahaný a téměř mě uspí, to jsem netušil, takže pro mě nejnudnější – ale zase abych je uplně neshodil, musim říct, že se mi líbil styl jejich mixování

Ferry Corsten – těšil jsem se na něj asi nejvíc, protože na jedničce mě víc než potěšil, bohužel jsem asi moc očekával a myslim, že mohl předvést víc, je sice pravda, že místy to bylo živé, ale jinak mě probral tak napolo

V.I. – fuj, ať už je tam nepouští, tracky možná, ale jinak … KO

Christopher Lawrence – u něj jsem už vůbec nevěděl co čekat, takže když volně nenásilně přešel z trancu přes techtrance do psytrancu který byl na rozhraní trancu a full-on, tak mě to tak potěšilo, uchvátilo, rozzářilo, nadchlo, že jsem si řekl – sakra, to je to nejlepší, co jsem na všech Transmission a vůbec všech halovejch parties slyšel – Chrisi, díky! – prostě nádhera – byl jsem v sedmém nebi – a ti kdo mě viděli – ví 😀

Scot Project – čekal jsem od něj tech-trance – zahrál tech-trance, jenže některé tracky byly na můj vkus trochu bez smyslu – tím chci říct, že mi přišlo, že ty bassové pasáže byly v některých tracích až příliš násilně – neboli, mohly by být stejné v jakémkoliv jiném tracku a dopadlo by to stejně – některé ale byly fajn, nicméně čekal jsem to víc tvrdší, ale i tak fajn zakončení – pak mi ale bylo líto, že to už skončilo

vizuálno: scénář – 5 elementů byl moc vydařený, stage byla poměrně pěkně udělaná, ale nezdálo se mi, že by byl potenciál všech instalovaných světel využit naplno – třeba PRE zaplatila za reklamu, ale už odmítla zásobovat energií 😀 (ale spíš to bylo, že by to opravdu byl moc velký příkon), jinak tanečníky by si mohli odpustit, to tolik neuchvátilo a už je to ohraný,…a ohně bylo málo! A ty malinký vodotrysky to bylo taky nic extra – vodní stěna je efektnější – případně to měli stříkat na ty fetky v první řadě 😀 to by byla větší zábava

lidi: no comment – proto je to taky moje poslední halovka :_) nemam chuť platit několik set za to, že mi tam nějakej debil s DIESEL tričkem, či sesmaženym výtlemem bude strkat lotky do zad, apod. a ikdyž si člověk přestoupne jinam, je to stejné – jiní Hugo Boss případy tam po sobě lejou vodu, případně tam je metalová mánička nebo hoper 😛 a pokud bych se rozhodoval jít – tak line-up by musel být něco jako Christopher Lawrence 21:00-5:00, případně Mark Norman,Christopher Lawrence,apod. abych šel 🙂 takže UM a spol, máte smůlu

fotky budou… zanedlouho … možná 🙂 srry za dlouhej příspěvek 😀

Sickboy
    Člen

alexx: Dokonalý fotky! 😉

Jej, tak asi bych taky měl něco sepísnout. Protože ale mám psát report, vezmu to jen stručně.

Nejlepší byl Scot. B-]

alexx
    Člen

transmission IV | sazka aréna | praha (cz) | 02-11-20077

photos @ alexx | alexxij.com

Marv
    Člen

jj..presne souhlasim, my jsme meli problem ze z jedny strany byla banda vysmazenych fetaky, kteri hledali upadlou extazi po zemi a porad nam nabile jointy a nejakej toluen k smuchani to bych je :_).

Spousta lidi je tam opravdu jan pro to ze je to in..proto i atmosfera v davu je daleko horsi a nikdo nechce dat ruce nahoru natoz si i treba zaspivat nejaky pekny text hrane skladby

hoky
    Člen

alexx to sem určo nahodí ale už má na rave.cz fota

Já jsem spokojen tak napůl. Prostředí, organizace, efekty a zvuk byly na jedničku. Ceny dle očekávání, naštěstí tentokrát žádné žetony. Šatny taky v pohodě.
    Zklamali mě ale lidi. Zdá se mi, že v poslední době na takových akcích čím dál víc lidí prostě vůbec netuší o co jde. Jdou se tam buď vysmažit, nebo proto aby se cítili „in“… 😐

Teď k hodnocení DJs:

San – neslyšel jsem
    Above & Beyond – zezačátku nuda, na mě moc měkké, ke konci trochu lepší, ale celkově mě moc nezaujali
    Corsten – zahrál „trancověji“ než jsem čekal, opět se mi potrvdilo že jeho sety mají tzv. hlavu a patu, např. že si umí připravit atmosféru vhodným výběrem pořadí tracků… jinak Brainbox funguje na party užasně, a klasika na konec byla luxusní 😛
    Lawrence – osobně velké očekávání a dá se říct že nezklamal, energický a našláplý set někde na rozmezí techtrance a psytrance (ačkoliv opravdový psytrance to zdaleka nebyl), snad trochu jednotvárný, ale zapařil jsem ze všech sil… zahrál mi 3rd Time Lucky, takže musím být spokojen 🙂
    Scot Project – poslouchal jsem už jen z tribuny a přišlo mi to hodně nevyvážené, možná je schopný producent, ale jako DJ mě nepřesvědčil

milan
    Člen

K reportáži na ČT24..Jen tak dál, aspoň je to subjektivně zhodnocený a ne jak na nově, kde se řeší kdo se kde pobil, nebo kdo co bral:oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.