TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 455)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

subik: nic zásadního co by za uši rvalo moc – Vission Impossible jsou VJs nikoli producenti, ta definice trance byla no … zvlášť obohacení o prvky vytvořenými na počítači mě drobet pobavilo … a Tijs tu nebude po 2 (aspoň tak chápu „vystoupí na podruhé“) Druhá to bude návštěva v rámci jeho tour … 13.11.2004 (akce od JPA Group) a 18.11.2005 (CEE Tour).

Ale jak říkám celkově velmi pozitivní – žádná reportáž po které by rodiče zavřeli potomky doma .. 🙂

kreeki
    Člen

dave:jak říká trancemaniac, uploadni to někam (ne rapid)… na youtube se vykašli B-] těšíme se…

dave napsal(a):
    ——————————————————-
    > Mám natočený video s docela dobrým obrazem a
    > skvělým zvukem.Délka 1h 16min.Dostanu to takhle
    > dlouhý na YouTube?Nebo to mám rozdělit?A ještě
    > poraďte,prosím,jak to na YouTube dát.Nemám s
    > tímhle zkušenosti.Díky za radu.

Na YT muzes hodit video max. 100MB nebo 10 min. Takze se nato vykasli zabal to do raru a spis to uploudni na nejakej server, napr. http://www.filefactory.com , http://www.uploated.to , http://www.czshare.cz. Anebo na http://www.edisk.cz, http://www.leteckaposta.cz, ale to bys musel zas rozdelit po 100MB. Lepsi je to mit doma na HDD nez nato koukat na netu….

dummie
    Člen

TIGI napsal(a):
    > Za chvilku aby jsme se v hospode zvedali a sli kourit ven.

a to bude cobydup

Newman
    Člen

Tak já taky plácnu pár převážně pozitivních názorů :oP V Sazka aréně jsem byl poprvé a do T-Mobilky bych se už asi nevracel. Sice z parketu měla hala docela silný T-Mobile feel (pokud se teda člověk nekoukal do stropu), ale zázemí haly je nesrovnatelné, v šatnách se netvořily fronty, ceny na barech a stáncích s jídlem v normě, záchody lepší než doma… (tak to bych kecal, ale aspoň v první půlce noci byly na úrovni 😀 ) Hala první plus 😉

Druhé plus byly výkony všech DJs… San podle mě zahrál nejlíp od doby, co ho sem začala UM vozit, děkuju mu za No In Between, super! Osobně jsem se těšil i na Jan, ta na pódiu řádila jak tasmánský čert v andělském hávu a San byl v tu chvíli naprosto zbytečný. Kdyby se trošku odvázal, tak si mohl střihnout pár tempíček ve vodním příkopu na pódiu, ale on nic, srab 😀

Dál Above & Beyond: opět skvěle, i když jejich set z PKO v Bratislavě byl dle mého názoru ještě o fous lepší. Velkou radost mi udělaly tracky Above and Beyond – Buzz nebo Thrillseekers – Waiting Here For You (Breakfast Remix) a samozřejmě taky smrtící kombo v podobě Super 8 – Get Off a Above and Beyond – Alone tonight (above and beyond club mix) na celý závěr jejich setu.

Náležitě posilněn a zároveň vyprázděn jsem se vrhnul zpátky do čelních řad, abych si vychutnal nádherný set od pana Ferryho, jehož jsem měl tu čest slyšet live prvně a rozhodně nezklamal! Už od prvního tracku First State – Falling jsem si celý set náležitě vychutnával a přes Beautiful, Fly Away (CG remix) jsem se proskákal až k jeho Brainboxu a závěrečnému bonbónku v podobě klasiky System F – Out of Blue 😛

Na VJs jsem byl mimo parket, takže vizuální stránku hodnotit nemůžu, ale zvuky se z útrob linuly pěkné, to nepopírám :oP

Další „mé poprvé“ páteční noci byl set strýčka Sama z US, jinak taky Christophera Lawrence :-):´-)) Byl jsem docela zvědavý, co se mnou provede po předchozích třech vyčerpávajících setech a ten jeho psytechtrance nebyl nejhorší 😉 Ale skoro nic jsem neznal, takže tracky jako takové hodnotit nebudu, ale pařilo se ně hezky 🙂

Na závěr nastoupil Scot Project, čekal jsem smrtící hard trance, ale tracky jako Simon Patterson – Bulldozer a Fred Baker vs. Greg Nash – Atlantis City hovoří spíš pro techtrance, dokonce jsme měli možnost slyšet i Thomas Bronzwaer – Resound, což byl pro mnohé určitě šok 🙂

Jestli bych něco zkritizoval, tak určitě mraky kuřáků (nejen cigaret, Scot Project se svými dredy dokonale zapadnul mezi huliče trávy), dál bezohledné smažky vrážející do všech kolem nebo v uvozovkách pařany v první řadě, se kterými nepohnul jediný track a byli na celé party asi jen velkým omylem.

Taky neco pridam:
    Ferry Corsten
    Jana Johnstonova

subik
    Člen

Gizmo: nepřesnosti sem…rychle, chci je slyšet…ať jsou pro příště naprosto bez nepřesností:-D

subik
    Člen

LastHunter: No, i kdžy ta vaše (tvoje) myšlenka, že si to UM u nás objednala, ta mě překvapila. Je pravdou, že SW jsme pojmuli s nadšením, ale museli jsme to teď trošku ukočírovat, aby nám to nezatrhli. Ale hodně lidí mí už v červnu říkalo, že až něco takového zase bude, tak mám zmínit něco o tom trancu, že se jim to líbilo vizuelně, ale nevědí, co si o tom představit. Nejhorší je, že na to je jen minuta a půl. Ale pokud máte zájem, delší verze bude v pátek ve 14:30 na ČT 24 v pořadu Zajímavosti ze světa a v sobotu v Z metropole :´-))

dave
    Člen

Mám natočený video s docela dobrým obrazem a skvělým zvukem.Délka 1h 16min.Dostanu to takhle dlouhý na YouTube?Nebo to mám rozdělit?A ještě poraďte,prosím,jak to na YouTube dát.Nemám s tímhle zkušenosti.Díky za radu.

Gizmo
    Člen

Subik : Dobrá práce. O tom, že jde udělat negativní i pozitivní reportáž téměř na cokoli ví asi každý, kdo tyhle věci sleduje – stačilo udělat 3 obligátní záběry – Opilej, Sfetlej, Spící a byla by reportáž smažky měli slet a tradááá reportáž je na světě – dost takových proběhlo na Nově – faktem je, že poslední dobou je i tohle médium spíš o „lidi se přišli bavit a pochvalovali si to“ (s obligátním ráno zbyl nepořádek a ošetřeno bylo x lidí). Tohle je určitě dobrá reportáž a nepřesnosti znalý odhalili, ale těch je mezi těmi co to viděli asi minimum… takže Good Luck

2Sexy
    Člen

subik: mám před váma respect, ze to takhle prosadíte do hlavních zpráv ;-).
    Je skvely, ze tyhle akce neprezentujete jako technoparty a misto, kde se jenom fetuje (viz. N@va). Protoze pak mi lidi z okoli rikaj: „ty jsi byl na ty technoparty jak bylo v televizi?“ a myslej si, ze poskakujem nekde na louce pred soundsystémem…

Last
    Účastník

Subik: Když se podíváte na konkurenční Novu, jak prezentuje každoročně Love Parade (jiná akce kromě CzechTeku se do jejich vysílání myslím ještě nedostala), tak uvěříte 🙂
    Já doufám, že díky vašim prezentacím tanečních parties přestane veřejnost nás, trancery, považovat za diskofily a smažky a halové akce za diskotéky, i když mají blíž ke koncertům, než k no-name pařbě v nějakém klubu… Takhle to ve svém okolí vnímám já…

subik
    Člen

Není zač. A dala by se snad ta reportáž pojmout negativně? Nedala. Jsem rád, že mě s Pavlem tehdy klapla SW, že jsme ji tam dostali, byť jako Událosťovou tečku, ale dostali. (a to, že nás mnozí tady kritizovali za Guettu, byl s ním rozhovor proto, že opět štáb musel odjet a Armin rozhovor předem prostě nedal) Jsem rád, že i TM4 měla sledovanost a že se budete těšit na DJ Tiesta, kterého, minimálně na 24 prosadíme.

Atronoss
    Člen

REPORT a FOTKY z Transmission 4 by Atronoss

ZDE: http://atronoss.com/index.php/transmission-4.html

zeleenda
    Člen

Sice je na hodnocení docela pozdě,ale nějak sem neměl v sobotu náladu cokoli psát,takže tak činím až dnes.
    Člověk vyleze z metra a hned ho praští do očí Sazka arena,což je oproti T-Mobilce naprosto super….
    Teď se dám do hodnocení Djs

San: takové průměrné hraní do doby než přišla Jan (ta si to maximálě užívala,pobíhala po podiu jak divá Bára) ale vůbec sem nepochopil,proč zpívala skladby (sice) ze svého repertoáru,ale San s tím neměl nic společného,krom toho,že je asi pouštěl z CDplayeru.Pochopil bych,kdyby San odešel a nechal tam J.J. zpívat na playback samotnou…Takové to bylo skoro až trapné.
    Čekal sem nějakou Sanovu vlastní tvorbu s J. J. dávám 4/10

Above & Beyond : To byl hřeb večera,naživo jsem je slyšel poprvé.Předvedli pravé tranceové umění:jejich set neměl téměř žádnou chybu,hráli melodické vocal skladby (prostě to co já si představuji pod slovem TRANCE) Pavo i Jono si to prostě maximálně užívali a dali všem pocítit pravou tranceovou extázi…10/10

Ferry Corsten: Vzhledem k tomu,že Above & Beyond nasadili laťku zatraceně vysoko sem nečekal,že by je Ferry svým hraním mohl překonat a ani je nepřekonal.Ferryho zdobyla perfektní komunikace s publikem a je to asi největší sympaťák ze všech Dju co znám….Sice zahrál velice melodický set, jenže mi tam něco chybělo,ikdyž zazněl Brainbox a System F – Out Of The Blue,ale Ferry to hrál na nějakém nižšim BPMku,kdyby to hrál rychlejc určitě by to vyžnělo lépe.Možná kdyby dostal více prostoru ke hraní tak by se předvedl více:Ale to sou jenom kdyby…8/10

Christopher Lawrence: Nejprve budu hodnotit jeho hraní:sice to bylo poměrně energické,ale tak nudné,monotoníí a stereotipní,že jsme z toho s kamošema všichni usnuli na tribuně.Žádný track,který by něčím převýšil ten předchozí…..A teď k jeho projevu: (pozor neprospal sem celý set,aby mě nekdo nenapadal tím proč ho hodnotím,když jsem spal) Při sledování kostky sem si všimnul,jak Lawrence gestikukuje rukama uplně mimo rytmus.Tak sem více zaostřil,zda to nejní pouze zpoždění kamer,ale nebylo.Tento hudebník mi prostě vůbec nesedl 2/10

Scot Project: Masakr začít BPM 145.Sice sem ho neslyšel celého,ale z toho co jsem slyšel mi 3x naskočila husí kůže a o tom je pro mě taky TRANCE 7/10

Teď se ještě trochu rozepíšu o lidech,kteří navštěvují tyto akce.Moc lituju ty,kteří se zfetují nebo ožerou a pak svým stupidním chováním kazí ostatním dojmy a párties.Jenže bez nich by to asi taky nešlo,protože kdyby tam nechodili,tak by tam byla polovina osazenstva a akce by si na sebe nevydělala.Další problém:kuřáci,ale o tom se zde napolemizovalo dost a dost.

A teď k tomu nejhoršimu a týká se to těch feťáků ZA…..JCH jelikož se to nedá nazvat jinak,protože to co se tam odehrálo uprostřed podia kdy nějaký neskutečný hovado pomočilo jednomu klukoj nohavici.To je prostě neuvěřitelnej hovadizmus………A teď co stakovým dobytkem??????

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.