Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2007 v 18:29 #48239
Fox Mulder
Členspor SHP vs. Andrews:
Souhlasim jednoznačně s Andrewsem! Mě taky více vaděj kuřáci než smažky a opilci. Kuřáci mě vyloženě obtěžujou tim kouřem a kolikrát mám i strach, aby mě nepopálili (v davu).Taky souhlasim s tim, že když někdo na party obtěžuje někoho jinýho, tak je to prostě idiot a chová se špatně a je úplně fuk, jestli je opilej, zhulenej, má v sobě nějaký drogy nebo i je střízlivej. Prostě má špatnýho chování a tečka. Nechápu proč rozdělovat lidi na ti co v sobě mají/nemají. Jinak si stále myslim, že ty obtěžovači a špatně se chovající lidi jsou lidi na alkoholu, nikoli na extázi.
spor SHP vs. hellman:
Souhlasím s hellmanem, jeho názory se mi líbí! 😉2 SHP:
Všiml jsem si, že na party nechodíš moc kvůli hudbě. 😉 Taky si pak pokládám otázku proč vlastně na ty party chodíš, když se ti vůbec nic nelíbí (dáváš 0 z 10)..úroveň halovek v ČR:
Souhlasim s mountainerem a Milhousem.. Opravdu, loni měli český halovky celkem dobrou úroveň, co se týče atmosféry.. Nejlepší byl jednoznačně 26.5.2006 Michael Burian with Friends s Paul van Dykem!! 😛 Ale i ty ostatní byly celkem dobrý..Jinak letos Amazing City – bída, Sensation – lidí bylo akorát na dobrou halovku, nějakou atmosféru to mělo, ale o hudbě to nebylo, Paul van Dyk – špatný, Transmission – špatný.. X[]:-/
Taky souhlasim s hellmanem s tim, že se DJs snaží hrát pro všechny v davu, který to vůbec nezajímá a pak výsledek je takovej divnej.. Kdyby dělali to v čem jsou nejepší, tak by si je „pár lidí“ (pár set?) v davu našlo (=pařili, tančili, užívali, jásali, skákali, zvedali ruce, atd.), kteří ví oč jde, zbytek by se aspoň podíval a naučil. 🙂
A SmíchOff Summer Afterparty byla opravdu skvělá akce se skvělou atmosférou a hlavně skvělým Pepíkem Ottavianim! 😉 Člověk na správném místě! B-] Hned bych ho dal někdy znovu.. 😛
9. 11. 2007 v 18:04 #48235Anonymní uživatel
Neaktivníbinary: no asi čekám fakt moc od těch djů:-|
9. 11. 2007 v 18:00 #48234Binary
Členhellman: Tak Above & Beyond nezahráli špatně.. kdyby si odpustili Alone Tonight a Home a místo toho tam hodili Air For Life a Good For Me, nemám co vytknout B-] A Scot byl taky v poho…
akorát od Ferdy sem čekal trochu víc no.. ale jinak to nebyla imo špatná akce, bych to s tou kritikou tak nepřeháněl… :-!9. 11. 2007 v 17:54 #48233Anonymní uživatel
Neaktivníbinary: ale k čemu to, že je víc hvězd pohromadě, když ty hvězdy hrajou jak pomatený.. mám pocit, že hrajou pro dav postávačů a snaží se zaujmout co největší dav, přičemž výsledek je takovej nijakej.. a tu „správnou music“ si nechaly doma..
co se pamatuju, tak za poslední dobu mě na halovce bavili akorát blank & jonessmíchoff rulez, to byla akce mocná
9. 11. 2007 v 17:52 #48232yaroukh
ČlenZajímalo by mě, jestli se UM nějak pokouší vyhodnocovat ohlasy na konkrétní DJs… Na toho prokletýho Guettu bych byl zvědavej.
Jinak nevim, jestli je na mě při Brainbox poznat, že to znam, ale prostě mě to nudí, nebo jestli vypadám zmateně z toho, že to slyšim poprvý.
Já se od Ferryho těšil na Right Of Way, ale to už je asi too old $hit.9. 11. 2007 v 17:42 #48229Binary
ČlenJá se taky víc bavim na menších akcích.Smíchoff a Entrance rulezz. Na halovkách se hraje pro všechny, tj. i pro lidi, který do toho až tak nevidí a dost se hitovkaří. Cirkus v podobě laserů apod. k životu nepotřebuju, rozhodující je music a ta byla na klubovkách dycky lepší. Ale zas na druhou stranu bych halovky nezatracoval. Je to jediná šance jak vidět víc „hvězd“ pohromadě. Do klubu se jde většinou na 1 nebo 2 jména.
No a k atmosféře… když na halovky choděj lidi jako Trojovský, neni se čemu divit. 😐9. 11. 2007 v 16:53 #48221Sq4Raa
Členmountainer: smíchoff 😛 😛 😛
9. 11. 2007 v 16:52 #48219mountainer
Členyaroukh: ne, soudím podle všech halovek, co tu od TM3 byly…Amazing City, SW, PvD, TM4 – ani na jedný nebyla taková atmosféra jako na těch loňskejch, prostě lidi se vzbudili a pařili hlavně když se ozval Underworld, Tiesto nebo RHCHP v podání BaGuetty, jak už tu bylo psáno…pak přijde třeba Fly Away nebo Brainbox a 95% osazenstva čumí jak puk, nechápe, co se hraje, protože to z diskotéky a z rádia neznaj…sám nevím, kde je chyba, ale ještě loni např. při setu Blankáčů to tak nebylo a byl kotel
9. 11. 2007 v 16:03 #48208Paya
Člendance-girl: jj, měla výbornou náladu 😉 a díky za pochvalu 😉
andre: díky za upozornění, Karel to nějak nelinkuje, takže i s pozvánkou: rozhovor s DJ Sanem zde, myslím, že je fakt zajímavý a jak říká andre, není OT :oD
9. 11. 2007 v 11:59 #48132andre
Člencelkem sranda si číst některé příspěvky… ale asi bych to viděl nějak takhle: http://www.rave.cz/clanek.php?id=10222 – tzn.že se tu stane to,co se stalo v Holandsku…. přemlsanost… + to,že Češi vše musí hned zkritizovat (negativně)
9. 11. 2007 v 10:49 #48120yaroukh
Členmounianer: A podle kterejch halovek soudíš, že jde atmosféra dolů? Podle jedný? TM3, jak píšeš, byl nářez, pak TM4 nic-moc, a hned takovejhle soud. To je docela rychlý…
Já to vidim s TM3 a TM4 stejně; ale po první akci, která mi nesedne, bych nemluvil o nějakym (začátku) úpadku, stejně dobře to může být výkyv.9. 11. 2007 v 1:49 #48104M.i.k.e
ČlenSkvara : pozitivni reakce beru 😀 …ale je to fakt…ta atmosfera hardstyle vs. zbytek je uplne nekde jinde…i na velkejch festacich venku…i na Mysterylandu,kde byla atmoska vyborna celkove to bylo na Q-dance o stupinek vejs,nemluve o akcich jako Streetparade,Energy,…driv to bylo o necem jinym…kdyz tu byl PVD v tom 94 tak byla vicemene jedna takhle velka akce do roka…a to navic vetsinou s jednim vetsim jmenem…v soucasny chvili sou tak 2-3 mozna 4 veliky halovky do roka a vsechny celkem nabity velkejma jmenama,jelikoz uz to jinak nejde…v soucasny chvili by s line-upem jako na PVD94 asi moc nepochodili…nehlede na to,ze vedle tech 3 -4 halovek jeste nespocet klubovejch akci a opet se jmenama,o kterych se nam jeste pred dvema lety ani nesnilo…asi uz se to muselo nekde projevit…
9. 11. 2007 v 0:04 #48100Milhouse
Člensouhlasim s mountinerem. M.B. & friends byl nášup jak se patří. Letošní PvD byl co se týče atmosféry bohužel hódně chladnej:´-(. T4 mě, ale přišla daleko lepší…příjde mi, že T4 tady popisujete trochu jako pohřeb…
A co se týče pauzování, tak další halovka bude počítám zase někdy v květnu. Takže času na odpočinek habaděj:-D
8. 11. 2007 v 23:17 #48095dance-girl
ČlenDobreeeej rozhovor! 🙂
ta holka se snad celou dobu smála nebo co :oD
8. 11. 2007 v 23:06 #48087 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.