Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 11. 2007 v 1:00 #46858
ics
Členno ja dvakrat odesel z parketu na kurackou pauzu a vzdycky se mi zdalo , ze je vic lidi na tribunach, popr. vevnitr u jidla , nez na parketu 🙁 a to je na takovyhle akci docela smutny..
4. 11. 2007 v 0:57 #46857Fox Mulder
ČlenKdyž party lidi nebyli na Transmission, tak už asi nikde. Jsem zvědavej co za osazenstvo přijde na Tiësta.. 🙂 Myslim, že už mě asi nepřekvapí nic. 😉
4. 11. 2007 v 0:54 #46856ics
Členja bych se nedivil :oD :oD kazdopadne uz se tesim na Tijse a doufam vic PARTY lidi,min smazek a DJ Tiesto – Traffic (Sander Van Doorn Unreleased Mix) B-]:oP
edit : jeste si musim pred spanim zapet : i will waiting , till the sky falls down :´-))
4. 11. 2007 v 0:49 #46854Fox Mulder
Člen4. 11. 2007 v 0:46 #46853trancemaniac
ČlenCharlii napsal(a):
——————————————————-
> taky mám..ale bad kvalita..na ja..telefonek je
> telefonek
>
> http://www.youtube.com/watch?v=WC9CxsqhyNg
>
> http://www.youtube.com/watch?v=hANbWFJ2jkw
>
> http://www.youtube.com/watch?v=zrZe29EpfAQTrack z prvniho videa je prosim Vas co???
4. 11. 2007 v 0:45 #46851Stoupa
Účastník2 kreeki: nevim, jestli Ti někdo odpověděl, přece jenom než to člověk pročte… :oD Ale ten track co seš mimo a nevíš co je, tak to je Talla 2XLC – No In Between 😉
2 ics: LOL ten člověk je brutálně mimo… San a hardtrance… :oD:oD:oD Leda poslední track… Ferry hrál Bladea? Heh :oD:oD:oD Atd. No radši nic…
4. 11. 2007 v 0:38 #46849vizuel
ČlenNormálně sem nepřispívám, idkyž dříve jsem tu býval často, ale podělím se o muj zážitek, podle mne byla tato TRANSMISSION uplně nejlepší akcí za posledních několik let tady v ČR, řekl bych že co se hudby týče předčila i letošní WS v SA…
Pro mne bylo největším lákadlem seskupení Above & Beyond a mě rozhoddně v ničem nezkalmaly, mile mě překvapili parádním melodickým trencem, byl jsem na d míru spokojen, sice jsem čekal ještě Good for me, ale perfektní to bylo i tak…super!!!!!!!
Ferryho jsem trošku vynechal ale jen chvíli a na Scot Projecta sem si počkal a mě teda rozhodně nezklamal, ráno sem ožil tak jako na jiných předešlých akcích ne a vždy jsem brány opouštěl dříve…
Za sebe mužu říct maximální spokojensot absolutně se všímvšudy, perfektně zvládnutá akce a hudba na jedničku!!!
Ale chtěl bych se zeptat, mam nahraných několi videí a zajímalo by mně co byl track před Maor Levi – Shapes (Oliver Simth Rmx), v tu dobu tam začali tancovat ty překrásný tanečnice s deštníkama, díky jestli někdo ví!
4. 11. 2007 v 0:26 #46848ics
Členkdo se chce pobavit , at si precte tohle , zajimava recenze :-D:oD:oD:oD http://www.djd8.ic.cz/transmission_news.htm
4. 11. 2007 v 0:24 #46847ics
Členfotkyyyyy 😀
4. 11. 2007 v 0:17 #46845Horvi
ČlenTak se taky řadím do řady degustátorů… tak jsem to feelingoval já :o)))
Jinak teda akce celkově vyvedená, super arena, super line up, výborný světelný i zvukový vybavení.Krása se zůčastnitSan & Jan Johnston – No z celého setu bylo k nezaplacení když se ta krásná paní v bílém ujala mikrofónu.Ale jinak San docela guut.Way out west rulez potěšil 80%
Above & Beyond – Krása krása, úžasná komunikace s publikem i celkový složení setu, completně 100% !
Ferry Corsten – No zklamal mě, ale nehrál špatně takovej energickej set, ale je fakt, že jsem od něj čekal víc, nakonec Out of blue si to u mě polepšil 81% :o)
DJ VJ I.P. – Vizuálně pěkný, ale pořád stejný, různě jsem poletoval po SA takže nevím přesně, ale hodnotil bych tak 70%
Christopher Lawrence – No to jsem si řikal proč jsem šel na tribunu, chtěl jsem si zbalit svojí lahev matonky a jít zase zpět na parket nezklamal a zahrál očekávané. 85%
Scot Project – Donutil mě z té tribuny slézt dolu a nelitoval jsem !! Vytáhl ze mě poslední joule energie co jsem v sobě měl mazárna !
Jinak bych si raději na každou následující akci raději připlatil 2-3 stovky za comfort SA, všechno šlo jako na drátkách, škoda jen že lidi nedodržovali kouřící zóny, jak tu již bylo řečeno, pár lidí o mě doslova típlo cigaretu.
Těšme se na TM5 🙂 B-]4. 11. 2007 v 0:05 #46843Fox Mulder
Člen3. 11. 2007 v 23:28 #46839Magico
ČlenTakže i já se pokusím stručně ohodnotit akci.
Sazka je prostě SazkaB-] Hala má famózní akustiku a je vidět, že zvukaři toho maximálně využili. To samé platí i o organizaci, kterou si myslím že pořadatelé zvládli na 1. Dobře vidím i výkony dj´s, mě osobně se nejvíc líbily sety Ferryho a AaB. No a Christopher Lawrence a jeho psytrance taky good.
Jinak zdravím všechny lidičky z trance.cz co jsem tam potkal (raději ne jmenovitě, protože vás bylo fakt hodně a nerad bych na někoho zapoměl;-))
2TIGI: Díky za tu pásku na podpis, mám je podepsaný oba dvaB-]
2Katterina123: Promiň že jsem se nepřišel s váma rozloučit, nemohl jsem vás najít v tom davu:-|jinak v neděli nejpozději v pondělí dudou fotky
3. 11. 2007 v 23:23 #46836Sonique
ČlenPotreboval bych vedet posledni asi 4 skladby ze setu Christophera Lawrence, protoze ke konci tam zazneli asi 2-3 masakralni Psy – uplift narezy 🙂 a pro me jeden z nej okamziku party. plz plz -((
Jeden z nich: Jussi Soro – Backlash (Original Mix) konzultovan s K1aptchou na ICQ 😀
3. 11. 2007 v 23:07 #46833Jesse James
ČlenNo podle mě to byla akce roku (zatim) 😐
Na organizační stránce sem nenašel ani chybičku -šatna ok, bary ok, no prostě všechno ok
Po vizualní a zvukové stránce: efektů ze začátku poměrně málo ( ale zas to nemůžem přehánět – co očka :-! ?? ). Projekce uplně užasná a nej: And the fifth element is….. Its YOU and people WOWOWOWOWO 😀
Zvuká stránka byla opravdu vynikající – nemůžu porovnat se 2 a 3 protože sem je vynechal ale oproti 1 která byla přebasovaná až hrůza se mi fakt moc zamlouvalo – prostě akorát – zas je ale taky pravda že sem nebyl v kotli ale na tribunách kde sem si to fakt užil :-O 😀 B-]Stránka Djs: San & Jan … : Ty sem profaral ( pro nemoraváky :oD – prošvihl nebo nevnímal ) páč sem byl v sazce poprvé a vůbec sen nevěděl kde je co a když sem to našel tak sem byl ohromenej :oD
Above & Beyond: sice mi to krapet připomínali ČT1 a její zpívánky (berte to s nadsázkou) ale i tak se mi to moc líbilo B-] a to pozor – já vokály moc rád nemam
Ferda: Od něj sem nečekal žádný extra výkon ale byl sem mile překvapen, každopádně brain box mě fakt rozžhavil – a pak sem se roztek :´-))
VI : sice zahráli podle mého očekávání ale na tu chvilku nemuseli ani nastupovat ( sice mě potěšili s dallas superstars ) , místo toho mohli nechat hrát ferdu kterej ke konci hrál fakt úúúžasně.
Christopher Lawrence: od něj sem očekával nejvíc ale zklamal mě chlapec, nebyla to sice zas taková hrůza ale většinu jeho setu sem někde profaral nebo proseděl, ale kdybych ho měl ohodnotit tak 6/10
Scot Project: Toho sem kupodivu předem vůbec neznal a to právě bylo na tom to nejlepší – bylo to jako dostat k ježíšku popřípadě od santy místo škodovky BMW :-O – jo přesně takhle to pro mě bylo příjemně velký překvápko. Sice mi o něm kámoš něco říkal ale tohle sem fakt nečekal.
Jestli že mě Above nakřápnul tak scot mě sešrotoval B-]No ode mě prostě žádná stížnost, parádně sem si zapařil – domů sem šel jak vyžvýkaná žvýkačka %-) ale zato se skvělým zážitkem kterej se bude:oD předávat z pokolení na pokolení :oD
No ale když se tak zamyslim tak mě pár věcí štvalo: 1.) Profáral sem tu akci před TM4 jak se tu domlouvala
2.) Tam kde sem pařil mě fakt srala jedna stará tetka co měla tak kolem 50 let (ta fakt nešla přehlídnout) – pořád ně otravoval a nakonec mi hodila sako za stánek a kšilovku do davu – no to byl vrchol – já v parádnim stavu, uplně vysmaženej :oD a musim jít hledat čepici :_)
3.) Atmosféra mohla být mnohem lepší – plno lidí jen sedělo nebo jen stálo a čumělo – no když se vám to nelibí tak tam nelezte a když tam přeci chcete tak se to dá vyřešit malou tabletkou na hubnutí a je naní dokonce i ibrázek ( podle výběru ) :oDA to je všechno co bych k tomu dodal B-]
3. 11. 2007 v 22:46 #46832Mica
Členkloki: Neni kam tady v Praze se hraje hovno, žádnej pořádnej Trance 🙁
(Pokud se mýlím budu velice rád, když mě opravíte 🙂 )Charlii: No něco takovýho řikal no, třeba měl taky nějakou tu kouly 🙂
(Omlouvám se za OT) 😐
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.