TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 455)
  • Autor
    kloki
    Člen

jak spat?;-)Decka jdeme parit,jsme mladi,my jeli 250km,a jsem jak rybicka.Jdu sice na obycejnou diskoteku,bee,nenadavejte mi;-)

Charlii
    Člen

Hele, ale Tijs tady nebude podruhé…jak tam mluvil komentátor…:-O teda pokud jsem to pochopila…už spím skoro:´-))

kreeki
    Člen

Tak pánové, s uploadem videí pro dnešek končim. Myslym že číslo 25 celkem ujde :oD Všechny sem se přidal do mého prvného postu čili strana 2, druhý příspěvěk a nebo rovnou tudy http://forum.trance.cz/read.php?1,37285,37465#msg-37465 . Tak doufam že se budou líbit B-]

Mica
    Člen
    Mica
    Člen

netmarty: Mi trenclaři si musíme pomáhat 😀
    škoda jenom, že ten zvuk je nekvalitní, holt málokterá mašinka rozdejchá přebasovanou muziku 😀

kloki
    Člen

ahoj,ne bohuzel nemam,ale na strankach ct by to mohlo byt,ne?Reportaz byla fakt super.Skoda,ze to neni casteji,v Olmiku se trance vubec nehraje,ani zadnej klub tady neni,tak musime az do Prahy,ale neva,za 14 dni znova.

Charlii
    Člen

taky mám..ale bad kvalita..na ja..telefonek je telefonek

netmarty
    Člen

4 Mica

díky za videa, seš hodnej že je uploaduješ – RESPECTB-]

iamek
    Člen

Kloki: Nemas nekde link na tu reportaz?

dummie
    Člen

taky bych rád „poděkoval“ bezohlednejm kuřákům, jedna slípka o mě cigáro fakt típla

a když tam někdo začal vypalovat listí, tak to je tuplem „paráda“ – jak když hoří homelessák

tak ještě jednou děkuju, slaboši

kloki
    Člen

Ahojky,zdravim vsechny,kteri jste tam vcera byli.Akce myslim luxusni,organizace vyborna,ja mel naopak pocit,ze lidi tam bylo dost.Jsem byl v soku z te reportaze na ct,to je super,ze nas davaji v hlavnim vysilacim case,ne?Jo trance ne nejpopularnejsi.K tem drogam,ja muzu skakat a parit i bez nich,a kdo je potrebuje je to jeho problem.;-)Efekty super,atmosfera taky.A co o tom rikali na te nove?zatim,pa

Binary
    Člen

Splach: Přesně no. Svoboda jednoho končí tam, kde začíná omezovat svobodu druhýho.

sneck05
    Člen

videjka ze super akce najdete na http://www.technoarena.net :oD

DJ D8
    Člen

Já jsem napsal článek s mýmy dojmy tak pokus si to někdo chce přečíst nic mu nebrání

zde

No a pro ty kdo nechtějí článek číst Above & Beyond byly nejlepší a Ferry mě zklamal:-/-((

85%

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.