TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 455)
  • Autor
    Mica
    Člen

Doufám, že nikomu nevadí, že to tady zasírám odkazama s videama :-O
    Jestli jo řekněte kam to mám přesunout 🙂

Maor Levi – Shapes (Oliver Smith remix) (Above & Beyond @ Transmission, Sazka Arena 2.11.2007) – RAPIDSHARE 848×480 DivX

SHP: Cože jaká muzika z vejtahu? 🙂 Chlape ty by sis mohl pusu umejt i hovnama! :oD

Sq4Raa
    Člen

Above & Beyond – euforie…prostě paráda. Při Breakfastově remixu waiting here for you jsem skoro brečel:)

Hele nic si z toho nedělej, já probrečel celej jejich set :oD

zabca
    Člen

Ja jsem zklamana.Na tuhle akci jsem se moc tesila i jsem obetovala spoustu penez (jojo kdo koupil driv vyhral),ale odchazela jsem spis s negativnim dojmem.Potesili me pouze above&beyond.Vlastne to bylo to hlavni proc jsem tam sla,ale jinak efekty, tanecnici >nic. Cekala jsem od toho mnohem vic.Takova TM3 byla mnohem lepsi. A o lidech co akci navstivili ani nemluvim. Od nekterych me to prislo jak ignorace hudebniho stylu spis proste jak uz nekdo psal, ze tam sli, aby mohli rikat, ze tam byli viz parici rovny ksilty. Zakaz koureni taky nic neznamenal a nejaky typek paril vedle me tak, ze si o moji ruku tipnul cigaro a jen se podivne usmal..proste nadhera.
    Kazdopadne se mi moc libila organizace.Nikde zadne fronty a ceny taky v pohode.Tohle bylo zvladnuto na jednicku.Tak uvidime priste co nam pripraviB-]

kreeki
    Člen

hudba z výtahu? :-O to se asi budu muset urazit -((

SHP
    Člen

Já udělám s hodnocením T4 krátkej proces, berte to s rezervou jak onázor netrancera. 😉

San a Honza Johnston – San se v Holandsku neprosadil a tak zmizel sem, kde furt otravuje. Nodný set, špatný zpěv. 0/10

Above & Beyond – WTF, co to je? Zní to jak hudba z výtahu 😐 Nuda 0/10 😐

Ferry Gabberstarter Corsten – Čekal jsem mnohem víc, Beautiful, Brainbox a Out of Blue nestačil 2/10

Vision Impossible – Tak to byla pravá hrůza, prog a do toho Confusion. Navíc i po vizuální stránce to stálo za prd. 0/10

Christopher „Já si ty hlasy fakt neposílám“ Lawrence – Toho fakt nemám rád a bylo to horzný, ale aspoň to Café Del Mar 1/10

Scot Mop Project – Jo to je moje. Tocs 2 a hlavně Advanced Flight na konci 9/10 vrchol večera 😛 9/10

andre
    Člen

super akce,nezklamala…
    pořád ještě spím,takže hodně stručně:
    San – a jo,dobrý 🙂
    Jan Johnston – nikdy jsem jí ještě live neviděl,takže dojem asi takový,že to je malá hopsalka… ale její vystoupení potěšilo,ne že ne
    Above & Beyond – ti mě potěšili nejvíc, líbili se, stejně jako loni v Brně
    Ferry Corsten – věděl jsem jak teď hraje, takže nepřekvapil…..bohužel pro mě… slyšel jsem ho už i líp…
    Vission Impossible – to jsem moc nepochopil… stejně jako posledně nuda…
    Christopher Lawrence – nepotěšil,ani nezklamal… ale po cestování jsem byl mrtvý,tak jsem musel na tribunu a trošku si i zřdíml…
    Scot Project – moc mě to nebralo,takže hurá domů

jinak celkově – organizace na jedničku s hvězdičkou, prostě bezchybná; lasery hodně good; videoprojekce lepší průměr; světla dobré; zvuk krásně čistý; intra super – dokonce mě donutily přemýšlet jaký bude ten pátý element, furt mi to nedalo, jsem si říkal,že to bude nějaká kravina,takže You mě fakt dostalo a pobavilo – super nápad :oD

jediné mínus akce – kuřáci – to byl fakt humus – jindy je musím tolerovat, tady měly mít zákaz a hodně na to kašlali 🙁

Anonymní uživatel
    Neaktivní

LastHunter: jj já a kámoš jsme s tím reportérem mluvili ještě než to začlo. Nevypadalo to že by byl podplacen. Vždyť reportáž na Sensation si prosadil on.

ics
    Člen

Takze pro me je naprostou jednickou vecera Ferry Corsten 🙂 po Above&Beyonde jsem celkem zklamej odesel na cigo pauzu s tim , ze ted si hodku a pul posedim , protoze Ferry.. hahaha 🙂

San – prvni hodka nuda , prislo mi ze misto poradnyho hrani nechal ty tracky proste „jentak bezet“ .. Jan Johnson se mi libila , zpivanky ja muzu , jen se priste trefovat do playbacku 🙂 po ni uz se SAN rozjel 🙂 7-10

A&B – jak sem uz psal , pro me zklamani vecera 🙁 nezahrali spatne , ale cekal sem vic.. 7/10

Ferry Corsten – <3 no cement , 11/10

VI – zbytecnost

Christopher Lawrence – jeho styl moc nemusim, takze sem zacal usinat.. 5/10

Scott Project – je nekdo , koho nevzbudili ty beaty? B-] 8/10

jinak ceny uchazejici.. jediny co mi tak nejak vadilo byl celkovej pristup lidi.. parilo se malo , lidi spis vysedavali po tribunach a koukat jak za vami pari parta hoperu s rovnym ksiltem je docela usmevny 🙂 podle me tam 70% lidi nebylo kvuli muzice , ale spis proto , aby mohli rict – byl sem tam 🙂

track vecera – Dash Berlin – Till The Sky Falls Down :´-))

Last
    Účastník

Reportáž příjemně překvapila, nic negativního (jako na Nově). Zmínili se i o tranceu samotném 😛

Moje podezření, že si UM reportáž z SW a TM4 zaplatila padlo, když reportér na konci zmínil Tiesta (kterýho dělá jiná agentura)…

hoky
    Člen

taxem viděl ten report na čt1 a až tak hrozný to nebylo

Milhouse
    Člen

Očekávané se stalo skutečným.Po sensation nejlepší akce roku.Sazka aréna je prostě skvostný prostor pro pořádání halovek…už se mi nebude chtít chodit do t-mobilky:)

San & Jan Johnston – fajn setík, live vocal jsem slyšel poprvé a nebylo to špatný.
    Above & Beyond – euforie…prostě paráda. Při Breakfastově remixu waiting here for you jsem skoro brečel:)

No a pak už to šlo od devíti k pěti.Po upliftovym setu jsem se na ferryho moc nechytal, takže jsem to šel zapít. Zapařil jsem až na druhou půlku jeho setu. VJ dělají určitě skvělé vizualizace,ale jinak no comment. Lawrencův místy psy styl mi nesedl vůbec. Ale co mě opravdu překvapilo byl Scot project. BPM snad 145 mě zvedlo ze židle:).

Organizace super, o místy neomalených kuřácích už zde bylo řečeno mnoho a o pár divnejch party people taky.

Díky UM…už se těšim na další akci.

Ruuda
    Člen

tak ja taky pridam par dojmu

organizace: naprosto v pohode – fronty se nekonaly, ceny uchazejici

svetla: skoda jen, ze se lasery naplno rozjely az tak pozde, jinac tomu asi neni nic, co vytknout

show: holky s destnickama:-P, ale jinak az podezrele podobna s Tiestovym EOL, uvidime za tri nedele, co bylo zmaknuto lip

zvuk: paradni, jen my prisel na VI a ChL trosku prebaslej, ovsem na Scota uz bylo zase vse oookaaa

DJs

San: prijemne prekvapil, pecky jako Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (timto musim dat Libcovi:oD za pravdu, to je pecka jak svin:oD), Lethal Industry, sic v prapodivnym mixu, ale i tak potesila. No a Jan Johnston, paradni hopsanda.

Above & Beyond: az na Oceanic a No One On Earth me jejich set nebavil, prislo mi to stale na jedno brdo, temer zadna gradace, jak by rekl klasik: „Prislo mi to takove monotematicke.“:oD

Ferry Corsten: to uz bylo o poznani lepcejsi, predevsim electro pasaze, jen skoda, ze nezaplel L.E.F., ale vrchol setu, Brainbox, by to to asi stejnak neprekonalo.

VI: celkem nuda, opakovani Bladea si mohli kluci odpustit, jediny svetly okamzik – Dallas Superstar – Higher

Christopher Lawrence: jeho set jsem prosedel, protoze sem byl celkem znaven, ale hlavne se pripravoval na vyvrcholeni vecera

Scot Project: tak toto nemelo ani jednu malilinkatou chybicku, kdyz nase grupa rozpoznala, ze zacina hrat Bulldozer, tak si asi vsici v okoli museli myslet, ze nam ruplo v bedne, od ty chvile sem celej set cekal az zapleje TOCS – 2 a dockal jsem se, paraaaaada, no a nakonci Advanced, skoda kazdickych slov:oD

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja to take kratce zhodnotim 🙂
    Sana jsem jaksi propasl

Above & Beyond – naprosta spica, sice jsem prisel asi o prvnich 20 minut, ale zbytek byl monstrozni, uplift proste miluju a tak se mi to nemohlo nelibit – pro me set vecera 10/10

Ferry Corsten – zacatek velmi pekny, pak na par tracku upadl do lehkeho prumeru, aby se nakonec zvedl k nadprumeru, konec byl famozni a hlavne pro me zahral nejvetsi highlight vecera – Out of the blue (proste moje srdcovka :´-)) ) 9/10

VI – zacatek pekny, stred monotoni, konec paradni, neco malo mi schazelo ke spokojenosti, takze 8/10

Christopher Lawrence – zacatek mel celkem slusny, ale pak pro me upadl do nudy (vsechno to znelo nejak stejne….). Byl jsem sice na tribune, ale mel jsem co delat abych neusnul, tak jsem pozoroval alespon spore odene slecny jak se hejbaly do rytmu 6/10

Scot Project – velmi slibny zacatek, ale pak se nejak drzel pri zemi, cekal jsem o dost vetsi narez a hlavne ten tech-trance mi u nej az tak nesedl, jeho set z lonske StreetParade byl o dost lepsi. Po seste jsem se uz musel odebrat na vlak, takze jsem neslysel uplny konec….. 7/10

K organizaci nemam celkem zadne namitky, akorad obcas lehce prebaslej sound……

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2sexy: To si piš že budu.

Jinak podle mě byl nejlepší San a Above and Beyond. Nejmíň se mi líbil Scot Project. Já ten hard styl moc nemusím. Proto u mě vede Above and Beyond.

TIGI
    Člen

Tááák decka. Tracklist online. Takze spamujte, doplnujte ci upravujte.
    http://forum.trance.cz/read.php?7,37512

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.