Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 11. 2007 v 18:48 #46761
2Sexy
ČlenDneska vsichni povinne sledovat zpravy na jedničce :´-))
Hmm, tak misto T4 odvysílali nakej koncert Bocceliho z Islandu, fakt bomba 😀
3. 11. 2007 v 18:11 #46759Mica
ČlenYouTube v hovnové kvaliitě 🙂
Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (SAN @ Transmission) – YouTubeA v plné rozlišení 848×480 v DivX
Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (SAN @ Transmission) – RapidShare3. 11. 2007 v 18:06 #46758Roman
ČlenTak mně se nakonec nejvíc líbil Lawrencův set, kterej sice pro mě byl plný IDček, ale na druhou stranu v sobě měl hodně energie, takže se na to nedalo netancovat 🙂
San předvedl celkem slušnej výkon, potěšil mě hlavně, že zahrál Remyho „Scrap“, „Kalopsii“ a Dash Berlin. Zpívánky Jan Johnston pro mě celkem nuda.
Above & Beyond – tak nějak co sem od nich čekal, pro mě zase nic tak dechberoucího. Ale udělali mi radost, že zahráli „Shapes“ 🙂 A pokud se nepletu, tak myslim, že hráli i Katanův „Tribal Train“.
Corstena sem slyšel jen částečně a pro mě nic moc, akorát tak „Brainbox“ zní naživo dobře…
Vision Impossible – bez nich bych se celkem i obešel, stačili mi už na TM2.Ale jinak dobrá akce, určitě x-krát lepší než třeba zářijovej PvD.
3. 11. 2007 v 17:52 #46757eldee
ČlenBinary: jj…Blade opravdu byl…ale bohuzel kluci si nedali moc velkou praci a ta videoprojekce s tim smejicim se certem byla naprosto totozna jako v roce 2006 na T2…takze jestli si to stihnul tam o nic novyho si neprisel….
3. 11. 2007 v 17:51 #46756Binary
Člennn, San Fran bylo hned po Shadow’s Movement. Ten techy track má být údajně novej Katana. Ale neručím za to, tvrdil to kolega. :oP
3. 11. 2007 v 17:50 #46755Last
ÚčastníkBinary: V té půlhodince Vission Impossible, jak na obrazovkách běhal ten ďáblík…
3. 11. 2007 v 17:50 #46754Partygirl
ČlenTak sem se vyspala a jednim slovem NADHERA proste!! 😉 Pro me absolutne nej halovka v CR letosniho roku.. strasne sem si to uzila 😀 od 9 do pul 7 sem neslezla z parketu :oD
San: zazacatku nic moc,ale pak sazel skvely tracky a dostal me pekne do varu..super rozjezd
Above: slysela sem prvne live a uzasny! nemam slov.. sou to borci.. hvezda vecera
Ferry: nikdy me moc nenadchne,ale chvilema sem si docela zaparila
Lawrence: vubec me nebavil,propadak vecera
Scot: masakr na konec..totalne me donicil nad ranem
celkovy dojem z party vic nez SUPER!!
velke diky UM! a tesim se na TR 5!! 😀
jinak taky posilam pozdrav usmevavemu 2sexy 😉
3. 11. 2007 v 17:42 #46753Marek2
ČlenFreezer:To ID bude určo track Nic Chagall-Back To San Francisco…….;-)
3. 11. 2007 v 17:41 #46752Binary
Členrocman: Heh, to nebyla Gouryella, ale Out of Blue. Ale taky to na mě nezabralo.. Sice to je klasika, ale moc se mě to nedotklo. Jak tu někdo zmínil, že bylo Play It Louder nebo Blade? to mi nějak uniklo teda…
3. 11. 2007 v 17:36 #46751Anonymní uživatel
Neaktivní2 rocman: je to Dallas Superstars vs Orkidea – Higher
kua mě vždycky někdo předběhne 😀
3. 11. 2007 v 17:34 #46750eldee
Člen2 rocman: Dallas Superstars – Higher
3. 11. 2007 v 17:30 #46749rocman
ČlenJo jeste jsem zapomel, nevite co to je skladbu, ta co mela tadle Transmission jako hudbu v upoutavce? VJ`s ji tam taky hrali.
3. 11. 2007 v 17:29 #46748Splach
ČlenLasthunter: Nemusím nutně znát track, abych na něj mohl nehorázně pařit ne? Vždyť Lawreencův set byl pro mě jedno velké ID a líbil se mi nevíc.
3. 11. 2007 v 17:26 #46747rocman
ČlenTak ja taky pridam sve dojmy.
Akce celkove supr. Sazka Arena je bozi, mnohem lepsi akustika nez T-mobilka a zvuk celkove se mi libil. (v Sazce jsem byl prvne, Sensation me svym obsazenim nenalakal) Fronty sem nikde moc nepotkal, takze taky velke +. Mel sem strach z obrovske fronty u satny, kdyz jsem se docetl, ze bude jenom jedna, ale velice mile me to prekvapilo, obsluhovalo tam hodne lidi, takze fronta veskera zadna.
Tak ted k DJs:
San – bozi, tendle chlapik me na zivo nikdy nezklamal, vzdycky kdyz sem ho slysel vzdycky se mi to moc libilo. Pro me nejlepsi vykon vecera.
Above & Beyond – supr, skvela muzika, pro me tesne za Sanem, hodne se mi libili, ale San se mi libil jeste o chloupecek vic.
Ferry – Tendle clovek mi svym stylem proste nesedi. Uz kdyz sem ho slysel minule na, tusim, ze to bylo Transmission 2, tak me strasne nudil no a ted. Ze zacatku zacal a uz sem myslel, ze me prekvapi, zacatek se mi libil, ale asi tak za 20 minut uz sem se zacal nudit a nudil jsem se az do konce. No a kdyz hral na konec Gorielu (nebo jak se to pise), tak to me uzemnilo uplne, tadle skladba mi fakt leze krkem.
VJ`s – no tak takova vsuvka na odpocinek, nebylo to nejhorsi, ale kdyby to nebylo vubec, taky by se nic nestalo. A taky uz se zacinaj nejak opakovat.
Chris Lawrence – tak ten podle me hral uplne super, strasne se mi to libilo, jako po VJ`s a Ferrym, uplne bomba, uz jsem ho sice neslysel celyho, ale to co se slysel, cca hodinu, se mi fakt libilo.Jinak akce dobra, akorat sem mel nejaky spatny misto na parkete, z jedny strane se na me lepili smazky, ktery tam neustale neco snupali :-!, takze des a hruza a zdruhy strany se na me lepili buzny.-(( No skratka misto na …:_)
3. 11. 2007 v 17:25 #46746Palda61
Člendukelak: příště ať tě slyší i vzádu :oP:oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.